Canım kilom çok fazla en azından düzenim alışkanlığım düzelsin artık. Biliyorum başlamasam bebek büyüdükçe iyice salacam kendimi. Hem emzirme de yardımcı olur daha çabuk veririm kiloları dedim.Oyy maşallah.
Kuzum sen şimdi niye giriştin o zaman bu program işine.
Bebeğin 2 aylık daha.
Tamam sağlıklı beslen dikkat et ama bişeyler için çok erken.
Güçten düşersin.
Kiloyu sonrada verirsin şimdi bebeğe odaklanır
Hmm evet belki emzirmeden dolayı olabilir acıkma. İleri haftalarda 13 saate çıkacak gece orucu o kadar daha da arttırmıyor. 13 ideal aslında ben de 12-13 arasını korusam iyi olur.Ben liste yaptım. İlk kez böyle bir şey deniyorum. Ama emziridiğim için mi bilmiyorum çok acıktım. Zaten süreyi uzatacak ilerleyen haftalarda sanırım öyle okudum. Sen ona göre ayarlarsın canım.
Merak ettim hikayeni canım. Paylaşırsan sevinirimValla bende aynı senin gibi geçen ramazan ayında oturup kalkıp kendimi hamile ilan ettim. Ve Rabbım nasip etti 8 sene sonra. İnanmak çok önemli bunu anladım. Sen inandıysan neden olmasın.
8 sene sadece stres yaptım.
Hmm evet belki emzirmeden dolayı olabilir acıkma. İleri haftalarda 13 saate çıkacak gece orucu o kadar daha da arttırmıyor. 13 ideal aslında ben de 12-13 arasını korusam iyi olur.
Sen şimdi emzirdiğin için bu programda su oruçlarını yapamazsın sadece ama diğerleri zaten vücudunun daha sağlıklı olması için o nedenle sorun olmaz inşaallah.
Su oruçları ne zaman başlıyor canım. Şimdilik hedefim sağlıklı beslenmeye geçmek inşallah yapabilirim.Hmm evet belki emzirmeden dolayı olabilir acıkma. İleri haftalarda 13 saate çıkacak gece orucu o kadar daha da arttırmıyor. 13 ideal aslında ben de 12-13 arasını korusam iyi olur.
Sen şimdi emzirdiğin için bu programda su oruçlarını yapamazsın sadece ama diğerleri zaten vücudunun daha sağlıklı olması için o nedenle sorun olmaz inşaallah.
Elbette canım. Ben kendimi bildim bileli pcoluyum evlenmeden önce de ilaçsız adet olmazdım. Tabi ilaçların yan etkileri vs bilmiyordum. 2012 de evlendim. İlk günden beri çocuk istedik. 8.ay hamile kaldım ama sanırım buda pconun getirdiği bir sorun bebeğin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonra olur dedik olmadı tüp bebek yaptım tutmadı klomen vs zaten haddi hesabı yok kullandım olmadı. Tam ara verdim yeter dedim 2016da üzüntüden zayıfladım baya spor yapayım tam forma gireyim dedim. Ve hamile kaldım kendiliğinden yine. Ama maalesef 26 haftalık doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim.Merak ettim hikayeni canım. Paylaşırsan sevinirim
Canim oncelikle bende 2 kere kayip yasayn bi insan olarak gecmis olsun cok zor bi durum hayirlisyla insallah bizde kucagimiza aliriz yavrularimiz kiloyla ve sporla cok iliskili bu durum ozellikle pkoda benimde gecikmelerim olurdu 20 kilo verdim ve gecen ay kurtaj oldum ya 1 ay sonra kendiligimden adet oldum.kim ne derse desin bu isin yolu spordan geciyo saglikli beslenmekten geciyo bende uzun yazdim bizlere umut oldun iyiki yazdin canimmm ❤Elbette canım. Ben kendimi bildim bileli pcoluyum evlenmeden önce de ilaçsız adet olmazdım. Tabi ilaçların yan etkileri vs bilmiyordum. 2012 de evlendim. İlk günden beri çocuk istedik. 8.ay hamile kaldım ama sanırım buda pconun getirdiği bir sorun bebeğin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonra olur dedik olmadı tüp bebek yaptım tutmadı klomen vs zaten haddi hesabı yok kullandım olmadı. Tam ara verdim yeter dedim 2016da üzüntüden zayıfladım baya spor yapayım tam forma gireyim dedim. Ve hamile kaldım kendiliğinden yine. Ama maalesef 26 haftalık doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim.
Tekrar başladı ilaçlar kürler şunlar bunlar ve olmadı yine. Ramazan ayında dinlenelim sonra yine tüp bebek yaparız dedik. O ara yine spora başladım diyet falan tabi bide oruç.Peripella gibi kendimi hamile ilan ettim ve hamileydim mucize gibi. Ama yine 28.hafta doğum yaptım bebeğim 70 gün küvözde kaldı maalesef. 2 aydır da çok şükür bin şükür evdeyiz.
Sabrın sonu selamet çok şükür.
O yüzden erkenden kilolarımı vermek istiyorum artık bıktım pcodan.çözümü yok ama zayıflayınca en azından adetlerim arada kendiliğinden oluyor.
Çok uzun yazmışım ya.
Bugun cok azicik simit disinda her seye uydum ekmek yok sabah ogle aksam yemegi yaptim ve ara ogun nile yapmadim aslinda benim aclikla hic sorunum yok uzunca sure ac kalabilirim 12 13 saatte cok normal bence aksam 7de kesip sabah 8e dogru kahvalti yapiyorum..basaracaz hanimlar yapacazzzzHmm evet belki emzirmeden dolayı olabilir acıkma. İleri haftalarda 13 saate çıkacak gece orucu o kadar daha da arttırmıyor. 13 ideal aslında ben de 12-13 arasını korusam iyi olur.
Ben de bunu çözmeye çalışıyorum. Benim de zaman zaman çok uzadığı oluyor. Acaba 13 saat üzeri iyi bişey mi yoksa daha uzun aç kalınmamalı mı onu tam anlayamadım kitaptan.Ben genelde minimum 12 13 ama genelde 16 saat aç kalıyorum.
Hatta bazen 20 saat oluyor.
4. 8. ve 12. hafta olacak.Su oruçları ne zaman başlıyor canım. Şimdilik hedefim sağlıklı beslenmeye geçmek inşallah yapabilirim.
Yok canım hiç uzun yazmamışsın az bile yazmışsın o kadar şey yaşamışsın sonuçta. Ben de tam bunları merak etmiştim. Ne güzel Rabbim sonunda nasip etmiş. Geçmiş kayıpların nedeni maalesef dediğin gibi pko. İnşaallah tekrar yaşamazsın öyle bir şey.Elbette canım. Ben kendimi bildim bileli pcoluyum evlenmeden önce de ilaçsız adet olmazdım. Tabi ilaçların yan etkileri vs bilmiyordum. 2012 de evlendim. İlk günden beri çocuk istedik. 8.ay hamile kaldım ama sanırım buda pconun getirdiği bir sorun bebeğin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonra olur dedik olmadı tüp bebek yaptım tutmadı klomen vs zaten haddi hesabı yok kullandım olmadı. Tam ara verdim yeter dedim 2016da üzüntüden zayıfladım baya spor yapayım tam forma gireyim dedim. Ve hamile kaldım kendiliğinden yine. Ama maalesef 26 haftalık doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim.
Tekrar başladı ilaçlar kürler şunlar bunlar ve olmadı yine. Ramazan ayında dinlenelim sonra yine tüp bebek yaparız dedik. O ara yine spora başladım diyet falan tabi bide oruç.Peripella gibi kendimi hamile ilan ettim ve hamileydim mucize gibi. Ama yine 28.hafta doğum yaptım bebeğim 70 gün küvözde kaldı maalesef. 2 aydır da çok şükür bin şükür evdeyiz.
Sabrın sonu selamet çok şükür.
O yüzden erkenden kilolarımı vermek istiyorum artık bıktım pcodan.çözümü yok ama zayıflayınca en azından adetlerim arada kendiliğinden oluyor.
Çok uzun yazmışım ya.
Bugun cok azicik simit disinda her seye uydum ekmek yok sabah ogle aksam yemegi yaptim ve ara ogun nile yapmadim aslinda benim aclikla hic sorunum yok uzunca sure ac kalabilirim 12 13 saatte cok normal bence aksam 7de kesip sabah 8e dogru kahvalti yapiyorum..basaracaz hanimlar yapacazzzz
Sağol canım evet yazarken söylerken kolay ama evlat acısı çok zor. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah. Kesinlikle öyle kilo spor çok önemli.Canim oncelikle bende 2 kere kayip yasayn bi insan olarak gecmis olsun cok zor bi durum hayirlisyla insallah bizde kucagimiza aliriz yavrularimiz kiloyla ve sporla cok iliskili bu durum ozellikle pkoda benimde gecikmelerim olurdu 20 kilo verdim ve gecen ay kurtaj oldum ya 1 ay sonra kendiligimden adet oldum.kim ne derse desin bu isin yolu spordan geciyo saglikli beslenmekten geciyo bende uzun yazdim bizlere umut oldun iyiki yazdin canimmm ❤
Evet canım pco maalesef erken doğum sebebi. Allah razı olsun inşallah.Ben de bunu çözmeye çalışıyorum. Benim de zaman zaman çok uzadığı oluyor. Acaba 13 saat üzeri iyi bişey mi yoksa daha uzun aç kalınmamalı mı onu tam anlayamadım kitaptan.
4. 8. ve 12. hafta olacak.
Yok canım hiç uzun yazmamışsın az bile yazmışsın o kadar şey yaşamışsın sonuçta. Ben de tam bunları merak etmiştim. Ne güzel Rabbim sonunda nasip etmiş. Geçmiş kayıpların nedeni maalesef dediğin gibi pko. İnşaallah tekrar yaşamazsın öyle bir şey.
Ben de hemen hemen aynı saatlerde yiyorum :)
Bu arada kitapta zaten hedef olarak gluteni kesmek ya da kısıtlamak da gelecek. O zamana kadar simit yesen de programa uymamış olmazsın zaten
Canimmm simdi 1 hafta Boyle devam etcez degilmi pazar gunu de tartilcaz olculcez 2. Hafta nasil olacak pekiii degisiklikler varmi ??Ben de bunu çözmeye çalışıyorum. Benim de zaman zaman çok uzadığı oluyor. Acaba 13 saat üzeri iyi bişey mi yoksa daha uzun aç kalınmamalı mı onu tam anlayamadım kitaptan.
4. 8. ve 12. hafta olacak.
Yok canım hiç uzun yazmamışsın az bile yazmışsın o kadar şey yaşamışsın sonuçta. Ben de tam bunları merak etmiştim. Ne güzel Rabbim sonunda nasip etmiş. Geçmiş kayıpların nedeni maalesef dediğin gibi pko. İnşaallah tekrar yaşamazsın öyle bir şey.
Ben de hemen hemen aynı saatlerde yiyorum :)
Bu arada kitapta zaten hedef olarak gluteni kesmek ya da kısıtlamak da gelecek. O zamana kadar simit yesen de programa uymamış olmazsın zaten
Günaydın canım. Maşallah baya erkencisinGunaydin canlarim bugun kahvaltida haslanmis yumurta 7 8 tane kendi yaptigim cizik zeytin 50 gr kadarda lor peyniri 3 tanede ceviz yedimmprotein deposu oldum ve ise gidiyorum..hepinizi opuyorum saglikli gun gecirmenizi diliyorummm