PKOS ve GEBELİK

tmm cnm anlıorum kafanı takmamaya calıs sonucta bu aya umut bağlıyosun artık ve biliosun adette yumurtlamada psikoloji ile cok baglı o yuzden dikkat et kendine cnm cok yorma kafanı

tmm cnm anlıorum kafanı takmamaya calıs sonucta bu aya umut bağlıyosun artık ve biliosun adette yumurtlamada psikoloji ile cok baglı o yuzden dikkat et kendine cnm cok yorma kafanı
Doğru diyorsun canım.. haklısın.. inşallah :)

kızlar bugun sabh 9 gibi kan verdim dayanamayıp, 11 gibi çıkar dediler bekliyorum cok isimde var halletmem gereken ama kendimi veremiyorum :)
neyse olumlu olumsuz haber vercem size,
olursa cok sevinicem olmassada kısmet diycem onumuzdeki aya , allahım hicbirimizin kucaklarını boş bırakmasın bizlere saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
amin

kızlar henüz sonucum gelmedi ama 2*3 gündür devam eden ve camasırım nohut buyuklugunde kahve leke olurken bugun pembe bir akıntı oldu ve camasırımada bıraz bulastı sanırım tahlil sonucumda negatif gelicek adet oluyorum gibi geldi bana cunku :) kısmet artık burdan haber veririm size

minnta Canım nasılsın? Ne yaptın?
Saat 11 oldu. Sonucun çıktı mı? Aklım sen de kaldı..
Haberlerini bekliyorum..

iyiyim cnm, bekliyorum halen , arayıp mail atacaklardı ama ne mail geldi henüz nede aradılar , eşimde cnm benim merak etmiş tam 11 de aradı noldu cıktımı diye.
oda cok umutlu , kısmet ya insallah vardr,ama az önce ki pembe kahve lekeyi görünce korktum ,
2-3 gündür böyle her gün 1 -2 kere lekeleniyor :/ ne bu adetmi degilmi anlayamadım,
kurmaya basladım kafamda acaba tutunamayıp dusuyormu falan die

sen nasılsın cnm bu arada

İyiyim cicim, ben de ilaçlarımı içiyorum.. Her sabah kan yapıcı, şurup şeklinde (minik bi'şey)
Ayrıca rahimde enfeksiyon oluşmuş, enfeksiyon hapı ve fitil kullanıyorum.
Coraspin verdi doktor, günde 1 tok onu içiyorum. (kan sulansın diye)
Pkolulara iyi geliyomuş..
Ayrıca glucophage da verdi doktorum, ona da başladım yeniden..

Ben de durumlar böyle.. Heyecanlanmaz mı canım? Biz şimdiden eşimle isim arayışına girdik,
kızımız olursa ismi hazır!

Hayırlısı olsun minnta
Benim umudum var bizden yana..
Görelim Mevla'm neyler neylerse güzel eyler...

cnm yeni tedavim de hayırlısıyla şifa olsun insallah,
benimde umudum var bizden cnm hemde sonuna kadar olmayan ay biter oteki ay gelir hic dert degil,

bende isim düşünüyorum devamlı :) insan çok isitiyince böyle oluyor işte :)

ben arayamıyorum ya onların aramaısnı bekliyorum unuttularmı acaba neden cıkmadıkı daha , bide kadıncaz çıkar çıkmaz arıycam seni demişti

herşeyi geç bu beklemek cok zor ya, oldu olmadıya insan alışır pozitif düşünür eder halleder , ama belirsizlik cok kötü ne düşünecegini bilemio insan

Cnm adet sokturucuyu hmn icmeseydin keske gerci gebelik ge engel olmuyomus pek bende pko hastasiyim ama adetlerim duzenli oluyodu ilk evlndigimde hic aklima bile gelmemisti pko bir sene bebis olmuyunca dr soylemesiyle sok olmustum kilo vermeden hamile kalamasssin demisti bn diet spor 86 68 dustum bu donemde klomen igne hepsini denedim en son hsg cektirdim acikti ama yollari temizledi heralde hsgden sonra adet olmadim ve gec dollenme olmus sokturucu ictim gene adet olnuyunca cikti sokturucu icmeden kanda negatif cikmisti simdi 7 aylik mucizem yanimda uyuyo darisi basiniza ama sunu solim hic aklimda olmayan ay oldu stres buyuk dusman dusunmeden de olmuyo cok iyi bilirim

minnta
Aynen şekercim, bu beklemek insanı en çok yoran şey..
Bilirim, kaç kez kan testi verip sonucu negatif aldığımı ben bile hatırlamıyorum artık..
Ama bu demek değildir ki umudum yok...
En yıkıldığım anlarda bile vardı umudum,
o minik elleri bir gün tutucam,
mis gibi kokusunu bi'gün içime çekicem..
Hep bunları düşünerek teselli buldum..
Umarım seninki pozitiftir, Rabbim nasip etmiştir..

şimdilik öyle umuyorum cnm , ama lavaboya her gittiğimde kahve akıntıyı gördükçe var olan umudum bitiyor, neyse kısmet diyelim , nasipse vardır yoksa zaten nasip degilmiş

_Verda_ bu olmassa öteki olur cnm insallah allahım ikimizede hayırlısını sağlıklısını nasip etsin dilerim

cnm merhaba
senin adına çok sevindim saglıkla büyütün bebeciğinizi :)
, tarlusalı içmedim bende cnm bu ay ve iyi de etmişim yumurtam oluşmuş onu görmüş oldum , şimdi kan tahlilimin sonucunu bekliyorum,
kahve lekelenmem sürüo diye pek umutlu değilim ama kısmet artık cnm

_Verda_ bu olmassa öteki olur cnm insallah allahım ikimizede hayırlısını sağlıklısını nasip etsin dilerim
Aynen öyle canım umudumuzu yitirmeyelim..
1 saat geçti bence arayıp sormalısın..

_Verda_ cnm sonucum negatif 2.62 geldi ,
doktorumu arıycam simdi de gidiyim heralde bu gelen de adet kanamasıdır bu durmda eger oyleyse klomen baslıycak adetiin 5.günü sanırım

Yok cnm senn dr dogru yolda bnm dr folik asit glifor bide aspirin vermisti gliforu hanileligimin ucuncu ayina kadar kullandim ilk zmnlar midemi bulndiriyodu icmim diyorum icersen senn icin daha yararli yumurtaliklari hizlndiriyo demisti

doktorumu arıycam simdi de gidiyim heralde bu gelen de adet kanamasıdır bu durmda eger oyleyse klomen baslıycak adetiin 5.günü sanırım

Hayırlısı olsun minnta , klomen de etkili bir ilaç. Bünyelere göre değişiyor tabi.
Üzülme sakın, bir gün bizde bu forumda hamileyiz diye müjde vericez..

canım heyecanla girip bakmıştım içimden kesin hamilesindir diye geçiriyordum çünkü ama demekkidaha bekletecek bizi nazlı bebeklerimiz.hayırlısı olsun insan kendisini çok hazırlıyor kesin hamileyim diye düşünüyor ve her belirti varmış gibi hhissediyor o nedenle üzülüyor ama yılmak yok elbette ki hamilelik takvimini yapacağımız günler gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…