idrardan kendim test yapmıştım canım.. negatif olduğunu bile bile; bir test yapayım demiştim.. ve evet negatif
iş yerinde biraz kafam dağılır die düşünüyorum ama, çokta bir etkisi olmuyor vallahi... yine aynı tas aynı hamam bendeki
Doğru diyorsun canım.. haklısın.. inşallah :)tmm cnm anlıorum kafanı takmamaya calıs sonucta bu aya umut bağlıyosun artık ve biliosun adette yumurtlamada psikoloji ile cok baglı o yuzden dikkat et kendine cnm cok yorma kafanı
iyiyim cnm, bekliyorum halen , arayıp mail atacaklardı ama ne mail geldi henüz nede aradılar , eşimde cnm benim merak etmiş tam 11 de aradı noldu cıktımı diye.
oda cok umutlu , kısmet ya insallah vardr,ama az önce ki pembe kahve lekeyi görünce korktum ,
2-3 gündür böyle her gün 1 -2 kere lekeleniyor :/ ne bu adetmi degilmi anlayamadım,
kurmaya basladım kafamda acaba tutunamayıp dusuyormu falan die
sen nasılsın cnm bu arada
Cnm adet sokturucuyu hmn icmeseydin keske gerci gebelik ge engel olmuyomus pek bende pko hastasiyim ama adetlerim duzenli oluyodu ilk evlndigimde hic aklima bile gelmemisti pko bir sene bebis olmuyunca dr soylemesiyle sok olmustum kilo vermeden hamile kalamasssin demisti bn diet spor 86 68 dustum bu donemde klomen igne hepsini denedim en son hsg cektirdim acikti ama yollari temizledi heralde hsgden sonra adet olmadim ve gec dollenme olmus sokturucu ictim gene adet olnuyunca cikti sokturucu icmeden kanda negatif cikmisti simdi 7 aylik mucizem yanimda uyuyo darisi basiniza ama sunu solim hic aklimda olmayan ay oldu stres buyuk dusman dusunmeden de olmuyo cok iyi bilirimanladım cnm moralini bozma , en önemlisi moral ,benimde seninle aynı değil catlama yumurta bile gelişmio , sogan suyunu denedim aksam 2 yudum aldım içemedim baska
ara vermekte iyi geliomus cnm , sen moralini yuksek tut, kimden duyduysam ara verince hamile kalıo bide pkos oldugumuzdan beklemioruız ya surpriz oluo , insallah miniğin sanada surpriz yapar banada :)
Cnm adet sokturucuyu hmn icmeseydin keske gerci gebelik ge engel olmuyomus pek bende pko hastasiyim ama adetlerim duzenli oluyodu ilk evlndigimde hic aklima bile gelmemisti pko bir sene bebis olmuyunca dr soylemesiyle sok olmustum kilo vermeden hamile kalamasssin demisti bn diet spor 86 68 dustum bu donemde klomen igne hepsini denedim en son hsg cektirdim acikti ama yollari temizledi heralde hsgden sonra adet olmadim ve gec dollenme olmus sokturucu ictim gene adet olnuyunca cikti sokturucu icmeden kanda negatif cikmisti simdi 7 aylik mucizem yanimda uyuyo darisi basiniza ama sunu solim hic aklimda olmayan ay oldu stres buyuk dusman dusunmeden de olmuyo cok iyi bilirim
Aynen öyle canım umudumuzu yitirmeyelim.._Verda_ bu olmassa öteki olur cnm insallah allahım ikimizede hayırlısını sağlıklısını nasip etsin dilerim
Yok cnm senn dr dogru yolda bnm dr folik asit glifor bide aspirin vermisti gliforu hanileligimin ucuncu ayina kadar kullandim ilk zmnlar midemi bulndiriyodu icmim diyorum icersen senn icin daha yararli yumurtaliklari hizlndiriyo demistiYa bende birşey danışmak istiyorum bebek düşüncesi ile doktora gittim folikasit verdi Polikistik olduğunu söyledi hormonlar kilo adet normal sadece ultrason da görünüyorlar ilk ay bekledik ikinci aya glifor 850 verdi başladım kullanıyorum ama arkadasın yıllardır Polikisti var adeti düzensiz tüylenme var ultrasonda çokda Mühim değil dedi ilaç bile vermedi doktor ona. bana erken mi başladı acaba ilaca yaa bana fikir verebilirmisiniz bu konularda daha çok yeniyim bu hastalıkda
_Verda_ cnm sonucum negatif 2.62 geldi ,
doktorumu arıycam simdi de gidiyim heralde bu gelen de adet kanamasıdır bu durmda eger oyleyse klomen baslıycak adetiin 5.günü sanırım
canım heyecanla girip bakmıştım içimden kesin hamilesindir diye geçiriyordum çünkü ama demekkidaha bekletecek bizi nazlı bebeklerimiz.hayırlısı olsun insan kendisini çok hazırlıyor kesin hamileyim diye düşünüyor ve her belirti varmış gibi hhissediyor o nedenle üzülüyor ama yılmak yok elbette ki hamilelik takvimini yapacağımız günler gelecek_Verda_ cnm sonucum negatif 2.62 geldi ,
doktorumu arıycam simdi de gidiyim heralde bu gelen de adet kanamasıdır bu durmda eger oyleyse klomen baslıycak adetiin 5.günü sanırım