Ara cicim doktorunu, belki nöbetteyken üşütmüş olabilirsin..
O nedenle ağrı yapabilir, yahut yumurtan çatlıyodur, o da ağrı yapar..
Hakkında hayırlısı canım. .
evet belkide yumurtlama belirtisidirnöbetteyim canım ben de bugün.
yoğunuz biraz.
karnım ağrıyor 3 gündür adet olacakmışım gibi, belim ağrıyor.
ama daha 20. gündeyim adet olmam da imkansız gibi.
ne ağrısı bu ya? yarın doktorumu arayacağım bakalım.
bu akşam imkansız maalesef :)evet belkide yumurtlama belirtisidirsen hem dr'a gorun tatlim bence hemde esinle degerlendir bu aksam olmazsa en gec yarin sabah ve ertesi gunu
sen bi doktoruna danis bence canım icin rahat da ederbu akşam imkansız maalesef :)
yarın gitsem mi ki ya bilemedim
bi hafta önce de ağrı ve yoğun akıntı olmuştu aslında o zaman yumurtlama lehine yormuştum.
kizlar günaydın
dun catlatma ignemin ardindan 9.gunumdu
sabah idrarim cok koyulasti
ve dun ara ara kahve pembe lekelenme yasadim
bugun sabahsa sadece idrarda koyuluk vardi
bugunse ignenin 10.gunu
cuma gunu b/hcg baktircam kanda
sizce bu yerlesme kanamasi olabilirmi?
çok tesekkür ederim canım okurken pozitif duygularla kaplandı içim. çok geçmiş olsun anneanene acil şifalar diliyorum. Bilemiyorum iki arada kaldım yumurtalıkları pko görünümlü olup ta pko olmayan birisi ben varımdır çünkü araştırıyorum hiç duymadım kimsede yani bu demek oluyor ki eninde sonunda bu hastalığın adayıyım. doktorumun yoğunluğundan dolayı bırakmak istiyorum senin yazdıklarını okudum doktorun ne güzel yumurta takibi yapıyormuş sana benim ki hiç bahsetmedi ve de zaten zamanı yok devamlı tedaviye öyle görüyorum yani. bizdeki sorun eşimdeki sprem azlığı 3 milyon kadar çıkıyor ama ileri hareketlilikte yüksek çıkıyor bu nedenle tezata düştük tekrarlayın dedi doktor ama benimki yanaşmıyor halbuki benim için o masaya yatmak muayene olmak bile ne kadar zor ama anlatamadım işte ve de şuan inanmıyor hala sorun bende sanıyor. en iyisi sanırım yeni bir doktora gitmek o da aynı şeyleri söylerse inanıcak bu duruma.canım merhaba,
oncelikle gec yazdigim icin kusura bakma, bugun girdigimde bi kac yazdm aceleyle , anneanem hastanede yaninda kaliorum diye bazen kaciriorum bazi yazilanlari,
oncelikle doktoruna guvenmen cok guzel ve onemli
esin neden istemior ki?
hicbi zorlugu yok spermiograminn canım kendi kendine islerini halledio kocalar
biz? butun zorluklari biz cekioruz yok haplar igneler yok ultrasonlar hsg'ler
bence dr baksin demisse kocani ikna et canım, usul halle tatli dille anlat bak de biz bayanlar icin daha zor de, bi kere daha vermeliyiz de bebegimiz icin falan,
gerekirse guzel bi sofra falan aranizi da iyi tutun bu donemde
pkos yoksa ama goruntusu varsa noluo onu bilmiorum canım
tahlillerinde tamamsa sorun yok
ileri hareketlilikte cok problem olarak saymiolar icini ferah tut
aklindan cikar ve esinle bebek icin degil sevdigin icin iliski yasa
ben aklimdan cikarinca yumurtladim ama beklemek cok zor varmi yokmu sorusunu atamiorum kafamdan ama bugun dusundum nasilki hersey allahtan buda oyle olsada bizim olmasada ,
bu ay olmazsa oteki ay olurnasip kismet
sevgiler canım
cok saol canımOlabilir, canım ama bazen hiç olmuyomuş yerleşme kanaması
bunu da göze almak gerek..
Sen kanda baktır, güzel haberini bekliyor olacağız..
Olmasa da üzülme lütfen iyi bir aşamaydı bu senin için..
Daha yeni başladık tedaviye..
Öperim..
çok tesekkür ederim canım okurken pozitif duygularla kaplandı içim. çok geçmiş olsun anneanene acil şifalar diliyorum. Bilemiyorum iki arada kaldım yumurtalıkları pko görünümlü olup ta pko olmayan birisi ben varımdır çünkü araştırıyorum hiç duymadım kimsede yani bu demek oluyor ki eninde sonunda bu hastalığın adayıyım. doktorumun yoğunluğundan dolayı bırakmak istiyorum senin yazdıklarını okudum doktorun ne güzel yumurta takibi yapıyormuş sana benim ki hiç bahsetmedi ve de zaten zamanı yok devamlı tedaviye öyle görüyorum yani. bizdeki sorun eşimdeki sprem azlığı 3 milyon kadar çıkıyor ama ileri hareketlilikte yüksek çıkıyor bu nedenle tezata düştük tekrarlayın dedi doktor ama benimki yanaşmıyor halbuki benim için o masaya yatmak muayene olmak bile ne kadar zor ama anlatamadım işte ve de şuan inanmıyor hala sorun bende sanıyor. en iyisi sanırım yeni bir doktora gitmek o da aynı şeyleri söylerse inanıcak bu duruma.
Ayrıca senin için de çok sevindim belirtilerin hamilelik gibi inşşşaalllaahh hamilesindir.bizlere de umut olursun.
Bu hafta sonu hasta olucam pazartesi günü de 3. günü olacak tekrar kan vereyim diyorum hormonlar için sürekli aklımda bu durum çünkü atamıyorum.
Ya bende birşey danışmak istiyorum bebek düşüncesi ile doktora gittim folikasit verdi Polikistik olduğunu söyledi hormonlar kilo adet normal sadece ultrason da görünüyorlar ilk ay bekledik ikinci aya glifor 850 verdi başladım kullanıyorum ama arkadasın yıllardır Polikisti var adeti düzensiz tüylenme var ultrasonda çokda Mühim değil dedi ilaç bile vermedi doktor ona. bana erken mi başladı acaba ilaca yaa bana fikir verebilirmisiniz bu konularda daha çok yeniyim bu hastalıkda
doktorun erken baslamamis canım bence o arkadasina da baslamalilar,
ozellikle glifor cok iyi canım , arastirirsan gelecegin ilaci oldugunuda gorursun
ayrica yumurtlamayida gelistirio icin rahat olsun
3 ay sonra vucuttq etksii cok guzel belli oluo canımAyy inşbende umutluyum bu ilacdan ama inş güzel sonuc verir çok bekletmeden
3 ay sonra vucuttq etksii cok guzel belli oluo canım
doktoruna bide inofolic sor onuda versin canım ikisi birlikte daha etkili
hicde moralini bozma
merakla bekliyorum hayırlı haberlerini :)canım bencede bi doktordan daha fikir al
bu arada benim esimdede gecen sene sekil bozuklugu vardi bu sene yok hersey iyi cikti
zaten tekrar verince degisor cogunlukla deger bide 3 gun iliski olmadan vermeli canım
amin canım insallah yarin sabah kan testi yapmayi dusunuorum, haberlesirizopuyrum sevgiler
tesekürler cnm ,merakla bekliyorum hayırlı haberlerini :)
Ya suan bile folikasit glifor derken sürekli ilaçlar içiyorum inş etkisini gösterir hemen inofolic ne için kullanılıyor? Adet olursam ikinci günü yine kontrole gidecem söylerim
Merhaba hatunlar..
Bugün son adet tarihimden itibaren 65 gün geçti.. Çok mutsuzum.. 2 gündür göğüslerim felaket derecede şiş.. dokunamıyorum bile.. regl belirtisi olduğunu düşünüyorum.. tarlusal kullandım regl olmak için, o da 10 gün olmadı daha biteli... ama çok huzursuzum..
idrardan kendim test yapmıştım canım.. negatif olduğunu bile bile; bir test yapayım demiştim.. ve evet negatifcnm çok iyi anlıyorum seni,
bu aralar kendine vakit ayır biraz ne bilim sacınla falan oyna, yada alıs veriş yap azda olsa ki kafan dağılsın bu arada test yaptın dimi tarlusaldan önce gebelilk yok yani ?