İleride merak edip okuyan olursa diye sürecimi yazayım dedim. 158 çıkan bhcg den 4 gün sonra tekrar kan verdim 178 çıktı. Doktorum dış gebelik işe uyumlu rahimde kalınlaşma yok progestron 5 in altında dedi. Yatışını yapalım iğne ile sonlandıralım dedi. İğne olmadan önce tekrar kan değerlerime baktılar 4 günde 20 artan bhcg 6 saatte 20 artarak 198 olmuş
100 ml iki kalçadan iğne oldum. İğne olanların yorumunu okuyup acayip korkmuştum çok açıyor şu bu diye ama yani beklediğimden az acıdı. Evet yakıyor ama iğne bittiğinde bitiyor. Sonrasında 4. Ve 7.gün kontrollerim olacak. İğne bende aşırı bi yan etki yapmadı. 2. Gün iLe birlikte karın ağrım başladı. Böyle değişik gaz ağrısı gibi giriyor ve 10 sn sonra bitiyor. Ve kanamam var. Adet gibi değil ama lekelenmeden bir tık daha fazla. Sanki bişeyler düşürüyorum bu kanamada ama tam çözemedim. Benim için hayırlısı böyleymiş. Doktor 3 ay beklesen yerer dedi. Rahim filmi gereksiz çektirme dedi. Umarım isteyen herkes en hızlı en hayırlı ve en sorunsuz şekilde çocuk sahibi olur.