Bir kadın dogum doktoruna git bencede hemen tüp bebek yapacaklar diye birşey yok muayene etsinler baksınlarBayanlar mrb. Pko mağduruyum ben de. Daha önce iki düşük yaptım biri 8 haftalık ötekisi 5 aylıktı. 1 yıl geçti ikinci düşüğün üstünden. Endokrin uzmanı bütün testlerimi yeniden istedi hormon biyokimya idrar vs. Şeker hastalığına yatkınlık ypk ama ben nedense kiloluyum bastoramadığım bir iştah var sürekli kronik yorgunluk vs. Velhasıl doktor hanım bana testlerini al bi jinekologa git indüksiyon vs dedi. Tüp bebek düşün dedi. İki kere doğal yoldan hamile kaldım kafamı karıştırdı dr sizler ne dersiniz
Mrb bende pkostan muzderibim. 2 kez klomen kullandım prosgeston testi yapıldı. 2-3 aydır bekledim belki kendiliğinden olur dye ama olmadı malesef. yine başlıcam tedaviye. sizler hangi aşamadasınız. Allahım kucağımızı boş bırakmasınAynen arkadaşım tatilde rahat edersin en azından, gelir mi gelmez mi korkusu olmaz..
Ben de sabırsızlıkla ayın sonunu bekliyorum, bakalım düzenli olucak mıyım
yoksa sarkacak mı?
Tedavideyim ya
yumurtalık uyarıcı bir ilaca başlıycam çok etkiliymiş,
onun heyecanı var üzerimde...
Mrb bende pkostan muzderibim. 2 kez klomen kullandım prosgeston testi yapıldı. 2-3 aydır bekledim belki kendiliğinden olur dye ama olmadı malesef. yine başlıcam tedaviye. sizler hangi aşamadasınız. Allahım kucağımızı boş bırakmasın
çok çok sewindim hayrlısı olsun Allahım bizlerede nasıp etsn. tedavini bizede anlatırmısın ve başka bişy yaptınmı bizede umut olsunArkadaşım ben 2 aylık bir tedaviyle hamileyim çok şükür.. =)
Kızlar merhaba,
Ben yeni üye oldum.ilk adetimi gördüğümden bu yana PKOS olduğumu biliyorum.zaten biliosunuz PKOS daha anne karnındayken olan bi hastalık.Adetlerim hep düzensizdi arada bir düzenli geliodu.belli bi yaşa gelince de doğum kontrol hapları kullandım adet görmek için.165 cm boyum ve 78 kiloyum. devamlı kilo alıp verdim PKOSdan dolayı, şimdi bu 5 kilo vermiş halim çocuk istediğim için insallah dahada vrebilirim.Tüylnemem de vardı lazerle kurtuldum çok şükür..2 yıllık evliyim.2 aydır korunmuyoruz.Ben size dr'umla takiplerimi anlatacağım.Aynı durumda olan arkadaslar varsa birlikte konusalım sohbet edelim istedim.
Korunmayı bırakmadan önce 3 ay jasmine isimli doğum kontrol hapı verdi dr'um durumu düzenlemek adına,bu arada 5 kilo verdim işte.3 ayın sonunda jasmin'i bıraktık ve korunmadığımız ilk aya girdik.adet başlangıc tarihim 12 nisan oldu.sonra adetin 11.gününde tekrar doktora gittim.alttan muayenede pkos'ta hep olan bir suru kistcik yani yumurta göründüğünü ama hiçbirinin atak yapıp büyümeye başlamadığnı söyledi.Daha sonra 16.gün de gittim halen büyüme ve atak yok dedi.artı adeti bekliycez dedi.gec döllenme oldumu bilmiyorum
ve pazartesi günü tekrar gittim adetim 7 gün geciktiği için ( b hcg de yaptırmıştım adetin 34.günü negatif)
dra gittiğimde alttan muayenede bakınca dediki evet baya tembellik var dedi hiçbir hazırlık yapmamış dedi,galiba klomensiz olmuycak bu iş dedi,
rahim de ince şu an dedi,
ve tarlusal isimli bi hap verdi.bildiğim bi hap PKOS dan dolayı çok kullanıyorum.
dün başladım.4 gün günde 3 defa kullanacağım.
soğan kürünü deniyim dedi yumurta tembelliği için yaptım 2 yudum aldım içemedim
YUMURTA TEMBELLİĞİ OLAN ARKADASLAR KENDİLİĞİNDEN YANİ KLOMENSİZ YUMURTA GELİŞTİREBİLENN VAR MI ?
VEYA BUNA İYİ GELEN BİŞEY VAR MI ?
izlediğim yol iyimi sizce, bide geç döllenme olmuşşsa hamile olabilirmiyim , evet dr alttan baktı hiçbişi görmedi insanız işte umut edioz
arkadaşlar nolur fikirlerinizi bekliorum
Canım ne mutlu sana hayırlı evlat olsun inşallah hormon değerlerin nasıldı senin pcoyla ilgili ne şikayetlerin vardı ki ? benim fsh 4.53 lh 9.03 çıktı tek problem bu klomen kullandım bu ay inşallah faydası olur senin gibivalla kızlar bendede polıkıstık over var. Bende cok uzuluyodum cocugum olmıcak dıye 2. klomenle hamıle kaldım suan 7 haftalık hamıleyım tatlışlarımmm darısı basınıza inşallah :)
ben hormon degerlerımı hatırlamıyourm suan ama ohoo bende kıllanmamı dersın 2 senede 20 kılomu dersın yüzümde lekelermı dersın kabızlıkmı dersın bende hepsı vardı valla menopozlu karılar gibi beni bole bıanda ateş basar ama suan ıyıyım Allah nasıp ederse normal dogum yapıcam sonra hormonlarıma ve vucuduma ıyı geleceğini düşünüyorum. Yarabbim hepinize nasip etsin inşallah. İncir yee yumurtlama zamanlarında bıde aslanpencesı cayı iç ben ole yaptım.Canım ne mutlu sana hayırlı evlat olsun inşallah hormon değerlerin nasıldı senin pcoyla ilgili ne şikayetlerin vardı ki ? benim fsh 4.53 lh 9.03 çıktı tek problem bu klomen kullandım bu ay inşallah faydası olur senin gibi
canım benim yaaakızlar moralim cok bozukaz önce annemde kayınvalidemle görümcemi ve annesini ağırladık,
sohbet arasında bir tanıdıklarının catlatma ignesi ile hamile kaldıgını sçyledi görümcem, kayınvalidem bilmiodu ne oldugunu anlattık ama kınar gibi ne modalar cıktı dedi, (onlar hicbişey bilmiolar benim durumumla ilgili bide)
annemde durumumu bildiği için hemen dedi işte ama olmuyorsa napsınlar iyiki bu yollar var dedi
ama benim moralim cok bozuldu, biliyorum allahım kısmet etsin bir gün kavusacagız cocuklarımıza, bilioyorum cahillikten baska sey değil söyleidği
ama üzülüyo insan işte
((((
annemlede uzatmadım konuyu uzulmesin kadın diye cıktım eve geldim ağladım agladım kime anlatsam dedim aklıma siz geldiniz
canım benim yaaa
vE MUCİZE GERÇEKLEŞMİŞ hamile kalmışssı naptın anlatasana ???