PKOS ve GEBELİK

kızlar benim de hormon sonuçlarım fsh 3.28 lh 7.25 ve polikistik over sıkıntım var en geç 45 günde bir ilaçsız kendiliğimden regl olurdum çocuk istediğimizden tabi biran önce herşeyin yoluna girmesini istiyo insan ben geçtiğimiz ay soğan kürü uyguladım gerek yoğunluk gerek renk olarak çok farklı bir regl geçirdim bu ay da kendiliğinden 27.gün adet oldum hayatımda ilk defa bu kadar kısa zamanda oldum hem de tek sorun adetim biraz uzun sürdü bu ay incir ve havuç kürüne başladım ben soğan kürünü herkese öneririm reglinizin yoğunluğunu ve rengini görünce gerçekten işe yaradığını göreceksiniz bence deneyin derim inşallah incir ve havuç kürü de etkili olur ve hayırlısıyla biz de anne oluruz

Bayanlar mrb. Pko mağduruyum ben de. Daha önce iki düşük yaptım biri 8 haftalık ötekisi 5 aylıktı. 1 yıl geçti ikinci düşüğün üstünden. Endokrin uzmanı bütün testlerimi yeniden istedi hormon biyokimya idrar vs. Şeker hastalığına yatkınlık ypk ama ben nedense kiloluyum bastoramadığım bir iştah var sürekli kronik yorgunluk vs. Velhasıl doktor hanım bana testlerini al bi jinekologa git indüksiyon vs dedi. Tüp bebek düşün dedi. İki kere doğal yoldan hamile kaldım kafamı karıştırdı dr sizler ne dersiniz

Bir kadın dogum doktoruna git bencede hemen tüp bebek yapacaklar diye birşey yok muayene etsinler baksınlar

Merhaba kızlar..
Tedavim iyi gidiyor, durumun iyi dedi doktorum..
Bu cumartesi çatlatma iğnem var.
Bugün sol kasığım ağrıyor..
İnşallah bu ay kavuşurum meleğime.
Herkese sevgilerle. .

Mrb bende pkostan muzderibim. 2 kez klomen kullandım prosgeston testi yapıldı. 2-3 aydır bekledim belki kendiliğinden olur dye ama olmadı malesef. yine başlıcam tedaviye. sizler hangi aşamadasınız. Allahım kucağımızı boş bırakmasın

Arkadaşım ben 2 aylık bir tedaviyle hamileyim çok şükür.. =)

minnta Hamilesin çok şükür!
Tebrikler arkadaşım..

Kızlar bende 1,5 yıldır istiyorum ama pcos dan dolayı olmuyor 85 kilodan 78 e duştum şeker hapı kullanıyorum ama galiba en son iğneye başlayacaz

Kızlar bu sayfa benm sayfammis _Verda_ minnta gebişiler hayrli olsn sağlıkla alın inşallah tedavi yonteminizi en ince ayrıntısına kadar ilişki zamanlari falan anlayrmsnz

vE MUCİZE GERÇEKLEŞMİŞ hamile kalmışssı naptın anlatasana ???

2-merhabalar geçenlerde dolaşırken bir siteye rast geldim. semptomlarınızı giriyorsunuz birkaç sorudan sonra size hastalığınız hakkında bilgi veriyor. www.eteshis.com

valla kızlar bendede polıkıstık over var. Bende cok uzuluyodum cocugum olmıcak dıye 2. klomenle hamıle kaldım suan 7 haftalık hamıleyım tatlışlarımmm darısı basınıza inşallah :)

valla kızlar bendede polıkıstık over var. Bende cok uzuluyodum cocugum olmıcak dıye 2. klomenle hamıle kaldım suan 7 haftalık hamıleyım tatlışlarımmm darısı basınıza inşallah :)
Canım ne mutlu sana hayırlı evlat olsun inşallah hormon değerlerin nasıldı senin pcoyla ilgili ne şikayetlerin vardı ki ? benim fsh 4.53 lh 9.03 çıktı tek problem bu klomen kullandım bu ay inşallah faydası olur senin gibi

ben hormon degerlerımı hatırlamıyourm suan ama ohoo bende kıllanmamı dersın 2 senede 20 kılomu dersın yüzümde lekelermı dersın kabızlıkmı dersın bende hepsı vardı valla menopozlu karılar gibi beni bole bıanda ateş basar ama suan ıyıyım Allah nasıp ederse normal dogum yapıcam sonra hormonlarıma ve vucuduma ıyı geleceğini düşünüyorum. Yarabbim hepinize nasip etsin inşallah. İncir yee yumurtlama zamanlarında bıde aslanpencesı cayı iç ben ole yaptım.

canım benim yaaa

Kızlar bu sayfa benm sayfammis _Verda_ minnta gebişiler hayrli olsn sağlıkla alın inşallah tedavi yonteminizi en ince ayrıntısına kadar ilişki zamanlari falan anlayrmsnz

cnm merhaba bu topiği açarken hamile kalabileceğim aklımın ucundan gecmezdi nerdeyse 1 sene oluyordu biz deneyeli 3 kez klomen kullandım 5-6 kez normal denedik ama olmadı , en son tüm umudumu kestim , istanbula gittik eşimle orda halit fırat erden ve murat berksoyla görüştük sadece tahlillerimiz yapıldı ve size beslenme programı verip 4 ay takip edicez sonrada hamilelik elde etmeye calısıxcaz dediler
bizde tamam 4 ay ara dedik o gün dogumgunumdu ve biz o ay sadece bir kere doğumgünümde birlikte olduk
ve hamile oldugumu ögrendim çok şükür

vE MUCİZE GERÇEKLEŞMİŞ hamile kalmışssı naptın anlatasana ???

tam olmuycak artık vazgcetim dediğim anda ayda 1 ilişki ile geldii melegim ne ayaklarımı havaya diktim ne hiç ilişki den 1 saat sonra sabahın köründe kalkıp istanbula uctuk hatta ve o gün benim dogumgünümde
rabbime sonsuz şükürler olsun ki yavrumuzu nasipetti bize , allah saglıkla kucagımıza almamızıda nasip eder insallah
isteyen herkesede nasip etsin allahım dilerim sağlıkla cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…