PKOS ve GEBELİK

Selam kızlar topiği baştan okumaya başladım ve yazan bir çok arkadaşın hamilelik takvimini altta görünce nasıl sevinçle okumaya başladım anlatamam
Hepinizi tebrik ederim hepiniz sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı inşallah.
Kendimden kısaca bahsedeyim 2 sene 3 aylık evliyim ilk 2 ay korundum doğum kontrol hapıyla sonra bıraktım ve ertesi ay hamile idim ama kimyasal imiş maalesef. O sonlandıktan sonra 2 ayda yine hamile kaldım ama kalp atışları kötüydü ve sonra 8 . Haftaya doğru kalp atışı tamamen durdu. Sonra pıhtılaşma testlerini vs yaptırdık taşıyıcı çıktım ama iğneye gerek yok dedi kadın doğum. 2. Gebelikten sonra 11 ay hamile kalamadım prolaktin hormonum yükselmiş o ara meğersem. Adetlerim düzensizleşmeye başladı, 20 kilo aldım o 11 ayda ve sonra prolaktin için ilaç kullanıp seviyesini düşürünce 11 ayın sonunda yine hamile kaldım ama maalesef o da düştü nisan ayında.
Son düşüğün üstüne eşim test verdi değerleri bozuk çıkınca varikoseli de olduğundan ameliyat oldu. Eşim ameliyat olalı6 ay oluyor.benim son düşüğümün üstüne 8 ay oluyor ama hamile kalamadım hala.. Bu sefer iğne de kullanıcam hamile kalınca şeker ilacı da.
Şu anda coraspin foliace glifor kullanıyorum.16 kilo verdim

Kızlar sizler pcodan dolayı düşük yaşadınız mı hiç? Gittikçe hamile kalmam zorlaşıyor ve kalsam da yeniden kaybetmekten çok korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…