PKOS ve GEBELİK

_Verda_ _Verda_ cnm sonucum negatif 2.62 geldi ,
doktorumu arıycam simdi de gidiyim heralde bu gelen de adet kanamasıdır bu durmda eger oyleyse klomen baslıycak adetiin 5.günü sanırım
Merhaba canım.. üzülme ne olur.. Elbet bebişinin de sana tutunacağı gün gelecektir... :KK37:

Merhaba canım.. üzülme ne olur.. Elbet bebişinin de sana tutunacağı gün gelecektir... :KK37:
amin canım insallah
valla uzuldum uzulmedim desem yalan olur ama
lavaboya girdigimde kirmizilari goruncede gulumsedim,
ilk defa kendim adett gordugum icin mutlu oldum bi yandan da ama tabi gelmeseydi kirmizilar daha mutlu olurdm kismet nasip isi

canım heyecanla girip bakmıştım içimden kesin hamilesindir diye geçiriyordum çünkü ama demekkidaha bekletecek bizi nazlı bebeklerimiz.hayırlısı olsun insan kendisini çok hazırlıyor kesin hamileyim diye düşünüyor ve her belirti varmış gibi hhissediyor o nedenle üzülüyor ama yılmak yok elbette ki hamilelik takvimini yapacağımız günler gelecek :anneadayı:
amin canım evet katiliyorum sana
uzuluyoruz ama moralimzii bozarsak sonrak denemelerde etkisiz kalio
o yuzden yola dvam
cumartesi gidicem doktoruma bakalim ne diycek

_Verda_ _Verda_ cnm sonucum negatif 2.62 geldi ,
doktorumu arıycam simdi de gidiyim heralde bu gelen de adet kanamasıdır bu durmda eger oyleyse klomen baslıycak adetiin 5.günü sanırım
canım hayırlısı olsun.
valla nasıl anlıyorum seni
her ay bekleyip de negatifi görmek :KK43:
inşallah bu ay gelir bebeğin artık.

Yok cnm senn dr dogru yolda bnm dr folik asit glifor bide aspirin vermisti gliforu hanileligimin ucuncu ayina kadar kullandim ilk zmnlar midemi bulndiriyodu icmim diyorum icersen senn icin daha yararli yumurtaliklari hizlndiriyo demisti

Gliforu kullandıktan ne kadar sonra hamile kaldın ?? O korkuda var içimde tabi kişiden kişiye görede değişir ama ins çok uzun süre kullanmama gerek kalmaz suan bile adet günüm gecikti test aldım ama beklemedeyim :) bu sefer hemen test yapmayacam

Gliforu kullandıktan ne kadar sonra hamile kaldın ?? O korkuda var içimde tabi kişiden kişiye görede değişir ama ins çok uzun süre kullanmama gerek kalmaz suan bile adet günüm gecikti test aldım ama beklemedeyim :) bu sefer hemen test yapmayacam
Uc ay sonra galiba cnm tm hatirlamiyorum ama cok surmedi bekle cnm benim adetim uc gun gecti cikmadi kanda 15 gun sonra cikti

Uc ay sonra galiba cnm tm hatirlamiyorum ama cok surmedi bekle cnm benim adetim uc gun gecti cikmadi kanda 15 gun sonra cikti
Ya benimde suan adetim ilk defa bu kadar gecikti dört gün gecikmem var dün test yaptım negatif çıktı uff ben ne zaman görecem o çift çizgiyi acaba daha ikinci ayım ama çok istiyorum artık yaa :KK43: glifor mu acaba geciktirdi yaa çünkü daha önce bu kadar gecikme olmazdı Pkolu olmama ragmen benim hormonlar tüylenme hiçbir belirtim olmuyor sadece ultrasonda görünüyor ve gitmiyorlar uff

selam arkadaşlar
tahmini adetim 17si gibi olcak, bugün 26. günümdeyim.
kan testi yaptırsam mı acaba?

selam arkadaşlar
tahmini adetim 17si gibi olcak, bugün 26. günümdeyim.
kan testi yaptırsam mı acaba?
Merhaba canım... Bence regl tarihinin geçmesni bekle.. ama kan tahlilinde düşükte olsa değerleri görebilirsin... :KK66: erkenden öğrenen çok arkadaş var ama değerleri düşenlerde oluyor.. Azcık daha bekle derim ben..
İnşallah tutar bebişin de ayın 17sinde çifte bayramınız olur tatlım .. :KK68::KK68:

Merhaba canım... Bence regl tarihinin geçmesni bekle.. ama kan tahlilinde düşükte olsa değerleri görebilirsin... :KK66: erkenden öğrenen çok arkadaş var ama değerleri düşenlerde oluyor.. Azcık daha bekle derim ben..
İnşallah tutar bebişin de ayın 17sinde çifte bayramınız olur tatlım .. :KK68::KK68:
sağol canım inşallah :) :KK200:
biraz karın ve bel ağrım var bir haftadır.
bilmiyorum ya, sabırsız bir yapım da var da biraz :)
bi de adetlerim düzensiz, 2 aydır 30-31de bir filan oluyorum, tahmini bir tarih :)

sağol canım inşallah :) :KK200:
biraz karın ve bel ağrım var bir haftadır.
bilmiyorum ya, sabırsız bir yapım da var da biraz :)
bi de adetlerim düzensiz, 2 aydır 30-31de bir filan oluyorum, tahmini bir tarih :)
Düzensizlik sorunu maalesef birçoğumuzda var.. bir biz bir de Allah bilir o testleri kaç kere yaptığımızı..
ben de bir keresinde acaba mı die knan testi yaptırmıştım.. sonuç 0.01 çıkınca üstümdeki hüzran ve kasvet farkedilmeyecek gibi değildi.. Zor zamanlar bunlar.. Rabbim şu güzel kandil gününün hayrına dualarımızı kabul etsin.. bizlere de evlat nasip etsin.. :KK42::KK42:

Düzensizlik sorunu maalesef birçoğumuzda var.. bir biz bir de Allah bilir o testleri kaç kere yaptığımızı..
ben de bir keresinde acaba mı die knan testi yaptırmıştım.. sonuç 0.01 çıkınca üstümdeki hüzran ve kasvet farkedilmeyecek gibi değildi.. Zor zamanlar bunlar.. Rabbim şu güzel kandil gününün hayrına dualarımızı kabul etsin.. bizlere de evlat nasip etsin.. :KK42::KK42:

ben de 10 aydır nerdeyse her ay kan testi, her ay 1,2 sonucunu görünce hep hüsrana uğradım.
vardır ALlah'ın vereceği bir zaman.
inşallah daha da gecikmeden..

Ya benimde suan adetim ilk defa bu kadar gecikti dört gün gecikmem var dün test yaptım negatif çıktı uff ben ne zaman görecem o çift çizgiyi acaba daha ikinci ayım ama çok istiyorum artık yaa :KK43: glifor mu acaba geciktirdi yaa çünkü daha önce bu kadar gecikme olmazdı Pkolu olmama ragmen benim hormonlar tüylenme hiçbir belirtim olmuyor sadece ultrasonda görünüyor ve gitmiyorlar uff
Glifor yapmaz cnm aklina takiyosan gecikme oluyo bnm kizken evlendikten sonra pkolu oldugumu ogrenene kadar hic gecikmm olmuyodu 26 gunde oluyodum ogrendikten sonra gecikmelerim oldu oda en fazla 10 gun gitmezler cnm pko dogustan genetik oluyomus biz hep bunla yasiycaz malesef beni dinle takma kafana takarsan grbe kalman zorlasick cnm ikinci ayin daha ilk aydan bunaltma kendini bu kadar

Bende pkoverim 2 ay klomen kullandım yumurtam oluşup kendiliğinden çatlıyormuş ama malesef gebelik oluşmadı geçen ay hsg çekildim şükürler olsun bi problem çıkmadı bu ay glifor kullanıyorum ağustos ayında da aşılamaya geçicez benim tedavi sürecimde bu şekilde

benm 18 ay oldu canm bende ilk gttiğimde maalesef dktoruna denk gelemedk boşu boşuna psikolojim bozuldu sonra doktorumu değiştrdm yne ilaç tedsavisi gördm ama maalkesef olmadı doktor tüp bebek önerdi ama kabullendm artk ramazandan sonra artk istanbula gidicez bakalm kısmet ne olr bu arada eşimdede bende sorun yk pko var sadece sebepsiz inferlte deniliyo izindemi aynı

ben 35 yaşındayım 1 yıllık evliyim 2 aydır korunmadan deniyoruz ancak yüksek seviye pkos şüphem olduğu ortaya çıktı, çok üzgün ve korkuyorum... istanbulda iyi bir doktor önerisi olan ve nelere dikkat etmem gerek ve nasıl bir yol izlemeliyim lütfen bilgisi olan varsa yazabilir lermi?

ben 35 yaşındayım 1 yıllık evliyim 2 aydır korunmadan deniyoruz ancak yüksek seviye pkos şüphem olduğu ortaya çıktı, çok üzgün ve korkuyorum... istanbulda iyi bir doktor önerisi olan ve nelere dikkat etmem gerek ve nasıl bir yol izlemeliyim lütfen bilgisi olan varsa yazabilir lermi?
Merhaba canım.. Pkos ta kilo çok önemli o yüzden eğer kilo problemin varsa bir an önce onu halletmelisin.. Beni doktorum endokrin bölümüne sevk etmişti.. Burda kan değerlerime ve insülin direncime bakılmıştı.. sonuç olarak insülin direncim çok yüksek çıkmıştı.. bu yüzden yumurtalarım ne kendi başına büyüyebiliyor, ne de çatlayabiliyor.. Şu an ilaç kullanıyorum ben.. Bence sen de iyi bir kadın doğumcu bulduktan sonra kan değerlerine ve insülin direncine baktır..
Süreç yoruyor insanı ama moral bozmak yok.. :)

170 boy 56 kiloyum kilo ile hiç problemim olmamıştı, hala inanamıyorum sonuçlara , tüm tahlillerim yapıldı ancak sadece şekerlere bakılmadı o gün uygun değildim, umarım oda normal çıkar, yoksa tekrar bir yıkım... İncir suyuna başladım dün, sonra hayıt suyu deniyim diyorum ama doktor ilaç verirse bu kürleride aynı anda uygulayabilirmiyim

X