Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Ben de de kist vardı once 3 cm mı defıler 5 cm dedıler sanırım ama ne kıstı oldugu soylemedı doktor bana dıenalla dogum kontrol hapı verdı 1 ay kullandım onun yanında sogan kürüde yapıyordum dun doktora gıttum bu doktor polıkıstıkover var ama gebelıge engel degil dedı kistinde 12 milim olmus yanı kuculmus ama sogan kurunden dolayımı kuculdu yoksa dogum kontrol hapındanmı bılemıyorum. Daha da kucuklmesı ve gebe kalabılmem ıcın onerıde bulundu canan karatay dıyetınfen bahsettı sabah 9dan once evfe kahavaltı 1, 2 dilim ekmege recl trreyagı surup ye vs dedı karbonhıdratlı besınlerı bısure hayatından cıkar dedı makarna pılav haftada bır defa olavak sekılde ye mesela bu hafta pılav yedıysen makarna yeme dedi meyveyo yemekten hemen sonra ye, cok sekerlı meyvelerı karğuz kavun gıbı onları mutlaka oglenlerı ye dedı. Aksam yemeklerınde et tavul baluk yemeye calıs dedı sebzelerı cok pişirmeden tuket dedi. Paketlı yıycekle4 kesınlıkle tuketme dedı ekmek olarakta cavdar ekmegı denen bı ekmek varmıs onu tuket dedı tbaı bunları soylerken esımide cagırdı esımede soyledı beslenmenız duzenlı olmalı dıye. Onun yannda folıkasıt ve kan sulandırıvı verdı. Kan sulandırıcıyı gebe kalma ıhtımalıne karsı bebegı dusurmemeyim dıye verdı. Imomomegada vıtamın haoı verfı bu dıyetı uygular ve ıalclarını duzenlı kullanırsan hem kendıkıgnden gebe kalırsın hemde kıstın tamamen gıder dedı. Suan 3 ay boyunca bu seıılde calsıcam bakalım

Bende pko luyum 1 yıllık evliyim 8 aydır çocuk için uğraşıyorum yumurtaliklarim ilaç kullnmama rağmen hiç gelişmiyor adet düzensizliğim vardı ama oluyordum mutlaka 2 ay geçmeden ama dikturum doğum kontrol hapı verdi ondan sonra söktürücü kullanmadan adet olamıyorum. Klomen tedavisi işe yaramadı menogon iğnesi önerdi doktor kullanan varmı daha önce

Bende pko luyum 1 yıllık evliyim 8 aydır çocuk için uğraşıyorum yumurtaliklarim ilaç kullnmama rağmen hiç gelişmiyor adet düzensizliğim vardı ama oluyordum mutlaka 2 ay geçmeden ama dikturum doğum kontrol hapı verdi ondan sonra söktürücü kullanmadan adet olamıyorum. Klomen tedavisi işe yaramadı menogon iğnesi önerdi doktor kullanan varmı daha önce
Beslenmede onemlıymıs yumurtaları catlası ıcın. Cay kahve alkol sıgara tuketımı varsa bırsure ara verilse . Peko esın kullanıyormu bunları ve esın hıc spermografı vs baktırdımı

Beslenmede onemlıymıs yumurtaları catlası ıcın. Cay kahve alkol sıgara tuketımı varsa bırsure ara verilse . Peko esın kullanıyormu bunları ve esın hıc spermografı vs baktırdımı
Evet baktirdi onda sorun yok sigara kullanmıyor sık kahve çay da tuketmiyoruz

Selam hanımlar bende pkoluymuşum iki kaybım var dr pkodan kaynaklandığını söyledi yıllardır adetim düzenliydi evlendikten önce ve sonra da düzenliydi ama kimyasal gebelikten sonra düzenim bozuldu ikinci kaybımdan sonra kaç dr a gittim hiçbi sorun söylemediler sadece son gittiğim dr söyledi acaba yanlış olma ihtimali var mıdır

Eşim pazartesi günü devlet Hastanesi'ne gidecek devlette olur mu acaba özele mi gitse
Her devlette olmuyor hangi şehir gelişmiş bir hastane ise oluyor bi sorsun bence birde bizim gittiğimiz hastanede saat 11 den sonra test yapmiyolardi onuda sorsun bence😊

Merhaba bende bır yıllık evlıyım bende bı kac ay once ogrendım pco olduğumu famera ve ovitrella kullandım beklemedeyım bu ılaclarla hamıle kalan varmı hepımız tez zamanda bebeklerımıze kavusuruz ınsallah

Ben elleacnelle kullandım doktorumun tavsiyesi üzerine ama çok dikkat etmen gerekiyor ben ilacı çok düzensiz aldım benimkisi geçmedi daha
O ilaç tedavi için değil sadece kullandığın süreçte düzenliyor bırakınca aynı düzensizlik devam ediyor Dr da öyle demişti bana

Selamlar arkadaşlar bana18 li yaşlarımda pko teşhisi konmuştu, sonra bi süre doktor kontrolünde doğum kontrol hapı kullandım, yine doktor bıraktırdı, sonrasında adetlerim düzene girdi, senelerdir tam zamanında adet görüyorum. Ama ultrasonda dr muayene ettiğinde yumurtalarımın fazla olduğunu ama tembel olduklarını spermle birleşecek yumurta görmediğini söyledi adet bitimimden 12 sonra. Pko olduğumu söyledi. Yani adeti zamanında olsam bile hala devam ediyormuş.Bebek düşündüğünde gel ilaç başlayalım dedi bu ilaç nedir aşılama bundan farklı bi şey mi? Pkolu olup ilaçsız ya da ilaçla hamile kalan var mı

Selamlar arkadaşlar bana18 li yaşlarımda pko teşhisi konmuştu, sonra bi süre doktor kontrolünde doğum kontrol hapı kullandım, yine doktor bıraktırdı, sonrasında adetlerim düzene girdi, senelerdir tam zamanında adet görüyorum. Ama ultrasonda dr muayene ettiğinde yumurtalarımın fazla olduğunu ama tembel olduklarını spermle birleşecek yumurta görmediğini söyledi adet bitimimden 12 sonra. Pko olduğumu söyledi. Yani adeti zamanında olsam bile hala devam ediyormuş.Bebek düşündüğünde gel ilaç başlayalım dedi bu ilaç nedir aşılama bundan farklı bi şey mi? Pkolu olup ilaçsız ya da ilaçla hamile kalan var mı
Bu arada oldukça zayıfım kilo ver düzelir gibi bi durumum yok

X