Ne güzel işallah bayramda bende ordayım sinopa da gelicemHer hafta geçiyorum alacamdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel işallah bayramda bende ordayım sinopa da gelicemHer hafta geçiyorum alacamdan
Yap canım kafan rahat olsunMerhaba kizlar bende pkoluyum 3 ay klomen ve duphaston kullandim gebelik olsmadi bu ay ilac kullanmadim ve adedim 11 gun gecikti idrar testi yaptim evde ama sonuc olumshz sizce kan testi yapman gerekirmi
Yani sansim olabilirmiYap canım kafan rahat olsun
Bilmiyorum canım. O hissi biliyorum içinde taşıdığın umut her gecikmede yaşadığım şeydi benim de. Sadece testi yap eğer olumsuz ise kendini yeni ay için motive edersinYani sansim olabilirmi
olmaBilmiyorum canım. O hissi biliyorum içinde taşıdığın umut her gecikmede yaşadığım şeydi benim de. Sadece testi yap eğer olumsuz ise kendini yeni ay için motive edersin
Saol canim olmadini biliyorum olsaydi teste azda olsa belli olurdu ama bir umut iste eger nasip olursa dpktora gidicem onumdeki ay ALLAH herkezin gonlune gore versin RABBİM kimseyi evlatsiz birakmasin insallahBilmiyorum canım. O hissi biliyorum içinde taşıdığın umut her gecikmede yaşadığım şeydi benim de. Sadece testi yap eğer olumsuz ise kendini yeni ay için motive edersin
Canim benimde cok dokuluyordu sac tipim yagli benim 2 gun yikamiyim oluk oluk dokuluyor bide tesetturluyum hemde onceden erkek tipi dokulme vardi onlerim acilmaya baslamisti doktorym bana vitamin eksikligin varmi dedi ondan dokulur sac eger kafa derinde bisey yoksa benim yoktu cok sukur sonra test yaptim demir eksikligi vardi ilac kullandim saclarim hem gurlwsti hemde dokulmede azaldi ve 2 gunden fazla kirli birakmitorum sacimi elimde olsa hergun yokarim yani eger baktirmadiysan bence vitaminlerine bir baktir sadecw pkodan sac dokulmez aksine pko ile ri duzeydeyse killanma yapar bilfim kadariylaSlm arkadaşlar pko sebepli saç dökülmesine çözüm bulabilen varmı?doğum kontrol hapları işe yarar mı psikolojimi bozdu bu saç dökülmesi 14 yıldır tepem seyreldi saçı seyrelip tekrar gürleştirebilen varmı
Endokrine randevu almaya çalışıyorum canım bütün değerlerime baktırcam.b12 d demir değerlerim düşüktü en son.demir hapı içiyorum şuan.peki senin açılman dışarıdan görünecek şekildemiydi?dökülenler çıktı mı hep birde kaç yıldır dökülüyordu?Canim benimde cok dokuluyordu sac tipim yagli benim 2 gun yikamiyim oluk oluk dokuluyor bide tesetturluyum hemde onceden erkek tipi dokulme vardi onlerim acilmaya baslamisti doktorym bana vitamin eksikligin varmi dedi ondan dokulur sac eger kafa derinde bisey yoksa benim yoktu cok sukur sonra test yaptim demir eksikligi vardi ilac kullandim saclarim hem gurlwsti hemde dokulmede azaldi ve 2 gunden fazla kirli birakmitorum sacimi elimde olsa hergun yokarim yani eger baktirmadiysan bence vitaminlerine bir baktir sadecw pkodan sac dokulmez aksine pko ile ri duzeydeyse killanma yapar bilfim kadariyla
Canim disardan gorulme nedemek zatwn anlim genis oyuzden hemen dikkatimi cekti bir kac ay icinde farkwttim zatwn ince telli saclarim hemen cildiye giddim kafama bakti oda hemen anladi onden acilma oldjni kan testi yap dedi ozel oldugi icin orda yapmadim saglik ocana gidip degerlerime baktirdim aile hekimim demir ilaci verdi 3 ay kullandim gozle gorunur duzelme oldu biraktim tekrar baktirdim araan 5 ay gecmisti ama busefwr az biaey dusuk tu gekrar ilac yqzdi ama busefer sadece demir ilaci veddi suan arasira kullaniyorum ona ragmen massalh i var dokulme var ama eski hali gibi degil cok sukur canlandida uzamayada basladi beklemeden gid derimEndokrine randevu almaya çalışıyorum canım bütün değerlerime baktırcam.b12 d demir değerlerim düşüktü en son.demir hapı içiyorum şuan.peki senin açılman dışarıdan görünecek şekildemiydi?dökülenler çıktı mı hep birde kaç yıldır dökülüyordu?
Peki kaçtı demir değerin nekadar düşüklükte saç döküyor bu değerC
Canim disardan gorulme nedemek zatwn anlim genis oyuzden hemen dikkatimi cekti bir kac ay icinde farkwttim zatwn ince telli saclarim hemen cildiye giddim kafama bakti oda hemen anladi onden acilma oldjni kan testi yap dedi ozel oldugi icin orda yapmadim saglik ocana gidip degerlerime baktirdim aile hekimim demir ilaci verdi 3 ay kullandim gozle gorunur duzelme oldu biraktim tekrar baktirdim araan 5 ay gecmisti ama busefwr az biaey dusuk tu gekrar ilac yqzdi ama busefer sadece demir ilaci veddi suan arasira kullaniyorum ona ragmen massalh i var dokulme var ama eski hali gibi degil cok sukur canlandida uzamayada basladi beklemeden gid derim
Vallahi bana doktorum demir depon bos sen nasil ayakta duruyorsun dedi bana hatta kilo yapar diye kullanmak istemedim ama mejbursun dedi iyikide kullnmisim degwrin kaç oldunu hatirlamiyorum canim doktorum bana bole dediPeki kaçtı demir değerin nekadar düşüklükte saç döküyor bu değer
Tm canım teşekkürlerVallahi bana doktorum demir depon bos sen nasil ayakta duruyorsun dedi bana hatta kilo yapar diye kullanmak istemedim ama mejbursun dedi iyikide kullnmisim degwrin kaç oldunu hatirlamiyorum canim doktorum bana bole dedi
Rica ederim canimTm canım teşekkürler
Amin inşallahSaol canim o
olma
Saol canim olmadini biliyorum olsaydi teste azda olsa belli olurdu ama bir umut iste eger nasip olursa dpktora gidicem onumdeki ay ALLAH herkezin gonlune gore versin RABBİM kimseyi evlatsiz birakmasin insallah
Canım hayırlı olsun bendede polip ve pko var doktor kürtaj dedi ama istemedim içim hiç rahat değil soğan kürü sayesindemi hamile kaldınbenim de bu ay gebelik olmazsa histeroskobi olacak. aynı şekilde bende de polip var ve pcoluyum. bir kürtaj oldu malesef. bu ay da soğan kürü yaptım. ne zamandır olmuyor senin