Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Merhaba kızlar. Ben de pkoluyum. Burdaki yazıları çok okuyup üzüldüm korktum. Bir yıldır hamile kalmak için uğraşıyorduk. Artık aşılama yaptırmak için karar vermişken doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. Hayatımın şokunu yaşadım resmen. Hiç beklemediğim zamanda geldi. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Diyeceğim o ki doğru zamanı bekliyormuş bebeğim. Dualarım sizinle

Merhaba kizlar bende pkoluyum 3 ay klomen ve duphaston kullandim gebelik olsmadi bu ay ilac kullanmadim ve adedim 11 gun gecikti idrar testi yaptim evde ama sonuc olumshz sizce kan testi yapman gerekirmi

Saol canim o
Bilmiyorum canım. O hissi biliyorum içinde taşıdığın umut her gecikmede yaşadığım şeydi benim de. Sadece testi yap eğer olumsuz ise kendini yeni ay için motive edersin
olma
Bilmiyorum canım. O hissi biliyorum içinde taşıdığın umut her gecikmede yaşadığım şeydi benim de. Sadece testi yap eğer olumsuz ise kendini yeni ay için motive edersin
Saol canim olmadini biliyorum olsaydi teste azda olsa belli olurdu ama bir umut iste eger nasip olursa dpktora gidicem onumdeki ay ALLAH herkezin gonlune gore versin RABBİM kimseyi evlatsiz birakmasin insallah

Slm arkadaşlar pko sebepli saç dökülmesine çözüm bulabilen varmı?doğum kontrol hapları işe yarar mı psikolojimi bozdu bu saç dökülmesi 14 yıldır :KK43: tepem seyreldi saçı seyrelip tekrar gürleştirebilen varmı :KK43:

Slm arkadaşlar pko sebepli saç dökülmesine çözüm bulabilen varmı?doğum kontrol hapları işe yarar mı psikolojimi bozdu bu saç dökülmesi 14 yıldır :KK43: tepem seyreldi saçı seyrelip tekrar gürleştirebilen varmı :KK43:
Canim benimde cok dokuluyordu sac tipim yagli benim 2 gun yikamiyim oluk oluk dokuluyor bide tesetturluyum hemde onceden erkek tipi dokulme vardi onlerim acilmaya baslamisti doktorym bana vitamin eksikligin varmi dedi ondan dokulur sac eger kafa derinde bisey yoksa benim yoktu cok sukur sonra test yaptim demir eksikligi vardi ilac kullandim saclarim hem gurlwsti hemde dokulmede azaldi ve 2 gunden fazla kirli birakmitorum sacimi elimde olsa hergun yokarim yani eger baktirmadiysan bence vitaminlerine bir baktir sadecw pkodan sac dokulmez aksine pko ile ri duzeydeyse killanma yapar bilfim kadariyla

Canim benimde cok dokuluyordu sac tipim yagli benim 2 gun yikamiyim oluk oluk dokuluyor bide tesetturluyum hemde onceden erkek tipi dokulme vardi onlerim acilmaya baslamisti doktorym bana vitamin eksikligin varmi dedi ondan dokulur sac eger kafa derinde bisey yoksa benim yoktu cok sukur sonra test yaptim demir eksikligi vardi ilac kullandim saclarim hem gurlwsti hemde dokulmede azaldi ve 2 gunden fazla kirli birakmitorum sacimi elimde olsa hergun yokarim yani eger baktirmadiysan bence vitaminlerine bir baktir sadecw pkodan sac dokulmez aksine pko ile ri duzeydeyse killanma yapar bilfim kadariyla
Endokrine randevu almaya çalışıyorum canım bütün değerlerime baktırcam.b12 d demir değerlerim düşüktü en son.demir hapı içiyorum şuan.peki senin açılman dışarıdan görünecek şekildemiydi?dökülenler çıktı mı hep birde kaç yıldır dökülüyordu?

C
Endokrine randevu almaya çalışıyorum canım bütün değerlerime baktırcam.b12 d demir değerlerim düşüktü en son.demir hapı içiyorum şuan.peki senin açılman dışarıdan görünecek şekildemiydi?dökülenler çıktı mı hep birde kaç yıldır dökülüyordu?
Canim disardan gorulme nedemek zatwn anlim genis oyuzden hemen dikkatimi cekti bir kac ay icinde farkwttim zatwn ince telli saclarim hemen cildiye giddim kafama bakti oda hemen anladi onden acilma oldjni kan testi yap dedi ozel oldugi icin orda yapmadim saglik ocana gidip degerlerime baktirdim aile hekimim demir ilaci verdi 3 ay kullandim gozle gorunur duzelme oldu biraktim tekrar baktirdim araan 5 ay gecmisti ama busefwr az biaey dusuk tu gekrar ilac yqzdi ama busefer sadece demir ilaci veddi suan arasira kullaniyorum ona ragmen massalh i var dokulme var ama eski hali gibi degil cok sukur canlandida uzamayada basladi beklemeden gid derim

C
Canim disardan gorulme nedemek zatwn anlim genis oyuzden hemen dikkatimi cekti bir kac ay icinde farkwttim zatwn ince telli saclarim hemen cildiye giddim kafama bakti oda hemen anladi onden acilma oldjni kan testi yap dedi ozel oldugi icin orda yapmadim saglik ocana gidip degerlerime baktirdim aile hekimim demir ilaci verdi 3 ay kullandim gozle gorunur duzelme oldu biraktim tekrar baktirdim araan 5 ay gecmisti ama busefwr az biaey dusuk tu gekrar ilac yqzdi ama busefer sadece demir ilaci veddi suan arasira kullaniyorum ona ragmen massalh i var dokulme var ama eski hali gibi degil cok sukur canlandida uzamayada basladi beklemeden gid derim
Peki kaçtı demir değerin nekadar düşüklükte saç döküyor bu değer

Peki kaçtı demir değerin nekadar düşüklükte saç döküyor bu değer
Vallahi bana doktorum demir depon bos sen nasil ayakta duruyorsun dedi bana hatta kilo yapar diye kullanmak istemedim ama mejbursun dedi iyikide kullnmisim degwrin kaç oldunu hatirlamiyorum canim doktorum bana bole dedi

Pko tek yumurta agrisi yapar mi acaba. Once dis gebelik dediler.. 20 gundur kanamam vardi sonra pko ve nabuthi dedilrr.. 10 aylik ilac trdavsi eve geldigimden beri tek tarafli kasik agrisi cekiuorum.. korkuyorum acaba dis gebemiyim diye

selam kızlar amh testiniz kaç çıktı ? Benim 22 doktorum baya yüksek dedi letu kullandım ymurta geliştirmek için sonra da çatlatma iğnesi. Bu 3. denememiz hala gelen giden yok çok üzülüyorumm :KK61: rahim filmi şimdilik dursun dedi acaba zaman kaybetmemek için yaptırsam mı hemen.Çünkü tüplerde bi sıkıntı yoksa olmasıı lazım amh yüksekliği aslında iyi bişey bu tedavi için yumurtan çok dedi bu ay biri 18 biri 21 mm iki yumurtam vardı çok umutlu konuşmuştu belki ayrı yumurta ikizi bile olabilir diye.. Evlilik yıldönümüze denk geldi çok istemiştim dünyanın en güzel hediyesini vermek ama nasip olmadı.. Adet günüm dündü hala olmadım ama bu sabah idrarda negatifti, olsa çıkardı diye moralim bozuk olsazsam yarın kan vereceğim ama cesaret edemiyorum şu küçücük umut bile yetiyor

Kizlar merhaba hem pcos oldugu icin hem adet olamadigim icin sogan kuru uygulamaya basladim 7 gun oldu sabah aksam bir bardak iciyorum
15 gunden fazla uygulanmiyor yaziyor, alti ayda bir uygulanir yaziyor her yerde farkli birsey okuyorum

Siz nasil uyguluyorsunuz kizlar yardimci olurmusunuz bana bu konuda

Bu arada adet olmadim sogan suyu maydonoZ suyu iciyorum hic etkisi olmadi bana :KK43: birde dogum kontrol hapi kullaniyorum adetlerim duzene girsin diye ona ragmen olmadim nezaman hamile kalabilecegim kimbilir :KK43:

benim de bu ay gebelik olmazsa histeroskobi olacak. aynı şekilde bende de polip var ve pcoluyum. bir kürtaj oldu malesef. bu ay da soğan kürü yaptım. ne zamandır olmuyor senin
Canım hayırlı olsun bendede polip ve pko var doktor kürtaj dedi ama istemedim içim hiç rahat değil soğan kürü sayesindemi hamile kaldın

X