Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Ben durmadan alıp veriyorum doktora bende iki senelik evliyim bende işe yaramadı ilaçlsr igne diyolar bilmiyoru artık haımızda hayırlısı bu arada benimde adım irem
Ben iğne kullanıyorum şimdi ilaç ise yaramadı bendede. İsmimiz de kaderimiz gibi aynı

Bendede pcos varmis, her ay gecikmeli olsada adet goruyordum.
Evlendikten sonra biraz kilo alinca adetim duzensizlesti.
Doktora gittim, direk gordu zaten yumurtaliklardaki kistleri.
Adetimin ucuncu gununden itibaren clomid kullandim 5 gun boyunca.
Gectigimiz pazartesi yumurtaliklarimin ne kadar gelistigine bakti doktor.
Gelismeler iyidi, ikiz gebelik ihtimali var sorun olurmu diye sordu.
Simdide beklemedeyim. Haftaya carsamba kan vercem, yumurtam catlamismi diye kontrol edecekler.
Cok heycanliyim.. Insallah istedigimiz sonuclari elde ederiz..

Merhaba kızlar bende pcoyum bır yıldır evlıyıp famera diye bı hap ve catlatma ıgnesı ıle bu ay hamıle kaldım ama kımyasal gebelıkle sonuclandı bazı arkadaslar adetım duzenlı ama yınede cocugum olmuyor yazmıs yanı bende ınıfolıc ve glifor kullandım tedavı sırasında bunlar ıle duzenlı adet gormeye basladım onun ıcın tedavıye ara verıp beklemeye karar vermısdım adet olabılıyorum nasılsa hamıle kalabılırım dıye yanı pco ıle adet olsak bıle hamıle kalınmıyor mu bu benı dusundurmeye basladı

Bendede pcos varmis, her ay gecikmeli olsada adet goruyordum.
Evlendikten sonra biraz kilo alinca adetim duzensizlesti.
Doktora gittim, direk gordu zaten yumurtaliklardaki kistleri.
Adetimin ucuncu gununden itibaren clomid kullandim 5 gun boyunca.
Gectigimiz pazartesi yumurtaliklarimin ne kadar gelistigine bakti doktor.
Gelismeler iyidi, ikiz gebelik ihtimali var sorun olurmu diye sordu.
Simdide beklemedeyim. Haftaya carsamba kan vercem, yumurtam catlamismi diye kontrol edecekler.
Cok heycanliyim.. Insallah istedigimiz sonuclari elde ederiz..
İşallah canım herşey gönlünce olsun

Merhaba kızlar bende pcoyum bır yıldır evlıyıp famera diye bı hap ve catlatma ıgnesı ıle bu ay hamıle kaldım ama kımyasal gebelıkle sonuclandı bazı arkadaslar adetım duzenlı ama yınede cocugum olmuyor yazmıs yanı bende ınıfolıc ve glifor kullandım tedavı sırasında bunlar ıle duzenlı adet gormeye basladım onun ıcın tedavıye ara verıp beklemeye karar vermısdım adet olabılıyorum nasılsa hamıle kalabılırım dıye yanı pco ıle adet olsak bıle hamıle kalınmıyor mu bu benı dusundurmeye basladı
Pco hastalığı kiminde adet düzensizliği kiminde de başka belirtilerle oluyor bir çok belirtisi var kiminde sadece kıllanma yapıyor adetle pek ilgisi olmuyo yumurta gelisemedigi için gebelik zor

Pco hastalığı kiminde adet düzensizliği kiminde de başka belirtilerle oluyor bir çok belirtisi var kiminde sadece kıllanma yapıyor adetle pek ilgisi olmuyo yumurta gelisemedigi için gebelik zor
İlacsız bı yumurta takıbı yaptırsam anlarım sanırım ne durumda oldugumu hamıle kalırmıyım kalmazmıyım

Dr. Felice Gersh, kendisi de PCOS'lu emekli bir jinekolog. Hayatı boyunca çevresinde hep PCOS'lu kadınlar olmuş ve hayali bir gün semptomları bastırmak yerine PCOS'u gerçekten iyileştirecek bir tedavi bulmak olmuş. Emekli olduktan sonra uzun bir süre PCOS nasıl iyileştirilir üzerinde durmuş ve pek çok kadına umut olmuş kendisi. Daha sonra hem klinik tecrübesini hem de en son çıkan araştırmaları bir araya getirerek PCOS'lu kızıyla beraber bu kitabı yazmışlar. Keşke kitabın tamamını çevirip buraya koyabilseydim. İngilizcesinden okumak isteyenler Amazon'dan kindle versiyonunu satın alıp android telefon üzerinden okuyabilirler. Sadece PCOS'lular değil, yumurta kalitesini ve IVF başarısını arttırmak isteyenler de okuyabilir. Ben çok istifade ettim. İnşaallah siz de istifade edersiniz. İyi okumalar.

Kitabın özeti:

X