- 8 Kasım 2018
- 517
- 529
- 26
Aynı durum bende var 1 yıllık evliyim aynı sebepten çocuğum olmuyo şuan iğne kullanıyorum yumurtalık gelişsin diyeBu arada oldukça zayıfım kilo ver düzelir gibi bi durumum yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durum bende var 1 yıllık evliyim aynı sebepten çocuğum olmuyo şuan iğne kullanıyorum yumurtalık gelişsin diyeBu arada oldukça zayıfım kilo ver düzelir gibi bi durumum yok
Yok vermiyorum da almıyorum da ama çok dikkat ediyorum kiloya meyilli olur pko lular
Ben iğne kullanıyorum şimdi ilaç ise yaramadı bendede. İsmimiz de kaderimiz gibi aynıBen durmadan alıp veriyorum doktora bende iki senelik evliyim bende işe yaramadı ilaçlsr igne diyolar bilmiyoru artık haımızda hayırlısı bu arada benimde adım irem
Ben iğne kullanıyorum şimdi ilaç ise yaramadı bendede. İsmimiz de kaderimiz gibi aynı
[/QUOT banada igne yapıcagız demişlerdi ben tesaviyi braktım neree oturuyosun
Banada igne dediler tedaviyi braktım ben sen ne durumdasın şimdiBen iğne kullanıyorum şimdi ilaç ise yaramadı bendede. İsmimiz de kaderimiz gibi aynı
Bugün 7. Gün ignede yarın kontrol var tekrar bekliyoruz işte gelişmesiniBanada igne dediler tedaviyi braktım ben sen ne durumdasın şimdi
İşallah olur canım nerde oturuyor sun bide doktorun ilgilimiBugün 7. Gün ignede yarın kontrol var tekrar bekliyoruz işte gelişmesini
İşallah canım herşey gönlünce olsunBendede pcos varmis, her ay gecikmeli olsada adet goruyordum.
Evlendikten sonra biraz kilo alinca adetim duzensizlesti.
Doktora gittim, direk gordu zaten yumurtaliklardaki kistleri.
Adetimin ucuncu gununden itibaren clomid kullandim 5 gun boyunca.
Gectigimiz pazartesi yumurtaliklarimin ne kadar gelistigine bakti doktor.
Gelismeler iyidi, ikiz gebelik ihtimali var sorun olurmu diye sordu.
Simdide beklemedeyim. Haftaya carsamba kan vercem, yumurtam catlamismi diye kontrol edecekler.
Cok heycanliyim.. Insallah istedigimiz sonuclari elde ederiz..
Sinopta oturuyorum ama samsun bafraya geliyorum tedavi için yoğun olmadığı zamanlar çok ilgiliİşallah olur canım nerde oturuyor sun bide doktorun ilgilimi
Pco hastalığı kiminde adet düzensizliği kiminde de başka belirtilerle oluyor bir çok belirtisi var kiminde sadece kıllanma yapıyor adetle pek ilgisi olmuyo yumurta gelisemedigi için gebelik zorMerhaba kızlar bende pcoyum bır yıldır evlıyıp famera diye bı hap ve catlatma ıgnesı ıle bu ay hamıle kaldım ama kımyasal gebelıkle sonuclandı bazı arkadaslar adetım duzenlı ama yınede cocugum olmuyor yazmıs yanı bende ınıfolıc ve glifor kullandım tedavı sırasında bunlar ıle duzenlı adet gormeye basladım onun ıcın tedavıye ara verıp beklemeye karar vermısdım adet olabılıyorum nasılsa hamıle kalabılırım dıye yanı pco ıle adet olsak bıle hamıle kalınmıyor mu bu benı dusundurmeye basladı
İlacsız bı yumurta takıbı yaptırsam anlarım sanırım ne durumda oldugumu hamıle kalırmıyım kalmazmıyımPco hastalığı kiminde adet düzensizliği kiminde de başka belirtilerle oluyor bir çok belirtisi var kiminde sadece kıllanma yapıyor adetle pek ilgisi olmuyo yumurta gelisemedigi için gebelik zor
İlacsız bı yumurta takıbı yaptırsam anlarım sanırım ne durumda oldugumu hamıle kalırmıyım kalmazmıyım
Bencede yumurta takibi yapın başka sıkıntı yoksa hamile kalırsın allahin izniyle
Bende istanbukdayım ama eşim samsunlu bende bşr aya kadar o tarafa geliyorumSinopta oturuyorum ama samsun bafraya geliyorum tedavi için yoğun olmadığı zamanlar çok ilgili
Neresi samsunun bende samsunluyum Sinopta oturuyorumBende istanbukdayım ama eşim samsunlu bende bşr aya kadar o tarafa geliyorum
Alaçam sancarlıNeresi samsunun bende samsunluyum Sinopta oturuyorum
Her hafta geçiyorum alacamdanAlaçam sancarlı