Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Bende de kürtajdan önce 28 günde 1 gelirdi şimdi kafama taktım inşallah düzenim şaşmaz. Bazı doktorlar kafasından atmak içinde sen pkosun diyip yolluyor. Yani devlet hastanesi teşhisine pek güvenemiyorum o yüzden. 1 doktor var dedi diğer 3 doktor yok sende pko yok dedi. Ama işte insanın içi rahat etmiyor ki ya varsa diye bir sürü soruyu beraberinde getiriyor.
yani o yüzden ben böyle hassas konularda özel sektörü tercih ederim bende öğleden sonra izin alıp gidicem bakalım işten bizim özel hastaneye doğum kontrol hapı ne verecek

yani o yüzden ben böyle hassas konularda özel sektörü tercih ederim bende öğleden sonra izin alıp gidicem bakalım işten bizim özel hastaneye doğum kontrol hapı ne verecek
Aynen öyle canım ama kilo sorunun yoksa düzelmesi lazımdı bence şimdiye kadar.

bende öyle düşünüyorum 58 kiloyum valla 168 de boyum var ama yok olmuyor yani ve pko için insülin direncinin olmasi filan lazım kilo lazım ama yok bende sadece pko yapabn tüylerim ve düzensiz adetlerim yani
Canım 4-5 kilo versen mesela? Benim boyum 168 kilom 41 çok zayıfım :)

belkide en son çare artık onu yapıcam ama bilmiyorum aşırı değil aslında kilom 57/58 arasında gidip gelirim yanı ama o kadar şişman insan var mesela onlara bi şey olmuyor bana hepsi birden oluyor:)
Bence biraz daha zayıfla 50 kilo falan ol,bi arkadaşım var kendisi 70e yakındı,52'ye kadar düştü adetleri az da olsa düzene girdi tabi ne kadar çaba gösterdi sen düşün. Ondan sonra depresyona girei hop kilolar geri geldi adet kesildi

Bende 164 boy 47 kilo, sifir tuy hatta genital bolgem bile cok tuylu degildir sarisinim cunku,duzenli adet, hormon sonuclari normal ama ultrasyonla devlet bana pko dedi :KK14:
Ankara' da dalinda uzman kadin dogumcu ariyorum hsg filmimi de orda cektirmek istiyorum arklar onerebileceginiz biri var mi ?

Bende 164 boy 47 kilo, sifir tuy hatta genital bolgem bile cok tuylu degildir sarisinim cunku,duzenli adet, hormon sonuclari normal ama ultrasyonla devlet bana pko dedi :KK14:
Ankara' da dalinda uzman kadin dogumcu ariyorum hsg filmimi de orda cektirmek istiyorum arklar onerebileceginiz biri var mi ?
Devlet başından atmak için öyle demiştir emin ol. Ank. Da yaşamıyorum canım malesed diğer arkadaşlar sana bilgi verir. Seninle durumumuz aynı ben bu gün bi profa gidicem o artık ne derse tamam dicem sana haber veririm büyük ihtimalle yoktur.

Devlet başından atmak için öyle demiştir emin ol. Ank. Da yaşamıyorum canım malesed diğer arkadaşlar sana bilgi verir. Seninle durumumuz aynı ben bu gün bi profa gidicem o artık ne derse tamam dicem sana haber veririm büyük ihtimalle yoktur.

Tamam cnm iyi haberlerini bekliyorum senden Allah'im saglik versin hepimize ins

benimde devlette ki doktor pko dedi ama ileri derece yada ne bilim çocuk olmaz falan filan demedi . yumurtalıkların büyük buda pko dıyoruz bız bu duruma dedi. ınfolic verdi kullanmaya basladım 1 .ayım geçti aslında benim regl ortalamam 33 gün oluyorum yani problem yok ilaç sayesinde normal 28. günün bitiminde oldu. demekki bişeyler var ki 28 günde 1 durumuna düştü dedim bende kendimce

kizlar doktora gittim hormon sonuclarin iyi dediler Pko koymak icin uç tane belirteç vardır bunlardan iki tanesi olduğu an Pko sundir dedi hamileliginle ilgili problem çıkmaz doğum kontrol kullanalim dedi

kizlar doktora gittim hormon sonuclarin iyi dediler Pko koymak icin uç tane belirteç vardır bunlardan iki tanesi olduğu an Pko sundir dedi hamileliginle ilgili problem çıkmaz doğum kontrol kullanalim dedi
Sende ne belirtileri vardı ki canım?

Evet kesin ben bunu 3 yildir biliyorum gittigim her doktor da ayni şeyi söyledi zaten sadece bu doktor daha açıklamalı anlatti onu paylaşmak istedim :) hormon testinide doğum kontrol ilaci vermek icin yaptirmistik zaten
Anladım canım. Bende hiç belirti yokken koydular de li ri cem :)

X