Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
agrilar igneden dolayida olabilir canim cogu tedavi gorende igneden sonra yumurtaliklarda batmalar agrilar oluyo seffaf akinti olursa baya cokca oda catladigini gosterir23 kasımda ovitrelle çatlatma ignesi oldum bugün 6 gun ve sarı akıntılarım var nedeni nedir ağrılarım var adetim 5 aralik
Cevap verdiğin için teşekkür ederim adetin 5. Günü başladım inş etki eder de hamile kalırımsabah aksam degilmiydi ilacin icilmesi bn oyle durumlarda aksaminkini iciyorum hic vakit kaybetmeyeyim diye ertesi gun devam ediyorum yani bi eksik basliycan ilaca sonra devam et yani bence tabi bn oyle yapiyorum
Anladim rica ederim canim .InsaAllah olumlu sonuclar alirsinCevap verdiğin için teşekkür ederim adetin 5. Günü başladım inş etki eder de hamile kalırım
merabalar arkadasim heryer pkolu kayniyo ne coguz asilama yapmicam denmis ya egerki bi kac defa ilac tedavisi gordukten sonra gebelik olmuyosa mecburiyetten asilamaya geciliyo surec oyle devam ediyo cunki artik vucut yipraniyo ve ilaclar etki etmiyo daha guclu ilaclar igneler ve asilamaya geciliyo siralamasi var yani ilac tedavisi olmadi asilama bi kac asilamada tutmayinca tupe geciliyo insaAllah gerek kalmadan olur bebisinizArkadaşlar selam ben 3 yildir evliyim korunmadim hic Polikistik över sendromu var bende 68 kiloyum kendiligimden adet olamiyorum 2 yildir bir sürü doktora gittim şimdi yeni bir doktorum var ve çok memnunum çok iyi aşılama yapmicam sana ihtiyacın yok eşinde sorun yok dediler bakalım test istedi adetin 2veya 3 gününde gidicem hayırlısı inş Rabbim hepimize derman olsun
Merhaba arkadaşlar bende malesef pco mağduruyum. Önceleri adetim düzenliydi. Sonra 33 günde olmaya başladım. Geçen ay 1 hafta gecikti. Bu ay ise 38. Günüm hala gelmedi. Eylülde soğan kürü yaptım ondan sonra bozuldu malesef çok kilolu da değilim ne yapmalı ki? Şekeri tamamen kessem işe yarar mı deneyen oldumu?
Birde inofolic combi kullanan var mı ve memnun mu?
Nasıl bir tedavi görüyorsun şuan? Tek sorun pco mu eşinle ilgili sorun var mı?Selam canım inofolic combi ben kullandım 6 ay bir değişme olmadı bende bende 2 yildir adetten kesildim pko var bendede 3 yildir evliyim simdi tedaviye basladm
adete 4 gün kala hamile olduğumu öğrenmiştim. değerim 200 dü:) idrar testindede gayet koyuydu baya şaşırmıştım inanmamıştım ikinci tahlili yapmıştım. eğer varsa çıkabilirÇatlatma ignesi sonrası adete 5 gun kala sarı akinti nedir acaba gittikçe artıyo yapışkan değil kuru bi çamaşırda sarı ve uzun lekelenme
Akıntıların nasiladete 4 gün kala hamile olduğumu öğrenmiştim. değerim 200 dü:) idrar testindede gayet koyuydu baya şaşırmıştım inanmamıştım ikinci tahlili yapmıştım. eğer varsa çıkabilir
canım benim dediğim tarih taaa nisandaydı. klomenin 2. ayı catlata iğnesinin 14.gunu değerim 200 dü iki gün sonra 550 oldu ve iki kese gördük. bir kızım ve bir oglum olacaktı 6. ayda erken doğumla geldiler ve kaybettim maalesef. klomen ve çatlatma iğnesi çok akıntı yapıyorduAkıntıların nasil
Merhaba arkadaşlar bende malesef pco mağduruyum. Önceleri adetim düzenliydi. Sonra 33 günde olmaya başladım. Geçen ay 1 hafta gecikti. Bu ay ise 38. Günüm hala gelmedi. Eylülde soğan kürü yaptım ondan sonra bozuldu malesef çok kilolu da değilim ne yapmalı ki? Şekeri tamamen kessem işe yarar mı deneyen oldumu?
Birde inofolic combi kullanan var mı ve memnun mu?