Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Hayıt bende ise yaramadı hatta adetini geciktirdi nedense ama soğan maydanoz kuru muthisti afedersiniz içim boşaldı birde pelvik bölgeye sıcak su torbası koydum o da inanılmaz akitti icimi

Hayıt bende ise yaramadı hatta adetini geciktirdi nedense ama soğan maydanoz kuru muthisti afedersiniz içim boşaldı birde pelvik bölgeye sıcak su torbası koydum o da inanılmaz akitti icimi

Glifor kullanamiyirum olum çıkıyor hastaneye zor atıyorum kendimi alismiyo bünye boyle olan var mi naptiniz nasıl ozeniyorum istemeden hamile kalanlara korunanlara:)

Glifor kullanamiyirum olum çıkıyor hastaneye zor atıyorum kendimi alismiyo bünye boyle olan var mi naptiniz nasıl ozeniyorum istemeden hamile kalanlara korunanlara:)
Bende glifor kullanıyorum midemi çok bulandırıyor nerdeyse üç yıl olacak ama alışamadım.bende şaşırıyorum onlara

Polikistik over ve insülin direnci varsa bir şekilde alışmak lazım Glifora. Benim 8yılım doldu, glifor içiyorum. Artık onsuz da yapamam herhalde... Ben diyet ve sporla 20 kilo verdim ama hala kilo vermem lazım. Doktorlar ilk kilo ver diyorlar pco hastalarına malum

Polikistik over ve insülin direnci varsa bir şekilde alışmak lazım Glifora. Benim 8yılım doldu, glifor içiyorum. Artık onsuz da yapamam herhalde... Ben diyet ve sporla 20 kilo verdim ama hala kilo vermem lazım. Doktorlar ilk kilo ver diyorlar pco hastalarına malum
Evet ilk söyledikleri o oluyor ben ilk kullandığım zaman migren ilaçları da kullanıyordum ikisi birden midemi bulandırıyordu yaklaşık 1.5 ayda 15 kilo verdim ama hızlı ve sporsuz olduğu için geri aldım :KK43: :KK43: :KK43:

Evet ilk söyledikleri o oluyor ben ilk kullandığım zaman migren ilaçları da kullanıyordum ikisi birden midemi bulandırıyordu yaklaşık 1.5 ayda 15 kilo verdim ama hızlı ve sporsuz olduğu için geri aldım :KK43: :KK43: :KK43:
Glifor çok mide bulantısı yapıyor, evet. Fakat dayanmak, bırakmamak lazım. 1,5ayda 15kilo vermek çok tehlikeli. Üzüldüm geri almanıza da...

Hanımlar ben de pko luyum adetlerim düzenli şikayetlerim saç dökülmesi sivilce ve tüylenme.
Artık geciktirdiğim yasmin tedavime bu ay başlıyorum. Ama çok endişeliyim.

Merhaba kızlar . Benimde pko var. Dr gittim folik asit söktürücü ve glifor verdi. Söktürücuden sonra hala adet olmadim. Glifor bittikten sonra mı adetim duzene girer ? Ayni durumda olan var mi

Kızlar yardim lütfen normalde ileri derecede pcoluyum bugün yeniden sonuçlarını aldım d. Oktoror yoktu bakamadi över normal sıvı normal rahim kalınlığı iki yaprak 10 mm yaziyoo pcodan kurtulmusmuyum yani

İçmen gerekiyor canım 6 nın altında olması gerekiyor ben dün bebeğimi kaybettim ama hayıt suyuyla bir alakası yok tabi ki sebebi bilinmeyen düşük ben hayıt suyunun çok faydasını gördüm

O konuda bir bilgim yok canım yanlış bilgi vermek istemem
Hayıt suyunu aktardan mı aldınız nasıl kullandınız bende pkoluyum çok korkuyorum

Ya benim LH 37 çıktı ne yapmam lazım
Ne zaman yaptırdığıniz önemli bir ay içinde sürekli değişiyor hormonlar doktor yüksek dedi mı? Belkide normaldi referans aralığı önemli doktora sorun onu dışında hayıt tohumu kullanabilirsiniz dengeleyici.

Ne zaman yaptırdığıniz önemli bir ay içinde sürekli değişiyor hormonlar doktor yüksek dedi mı? Belkide normaldi referans aralığı önemli doktora sorun onu dışında hayıt tohumu kullanabilirsiniz dengeleyici.
Doktorum biraz yüksek çıkmış dedi pko olduğunu gösteriyor dedi ya zaten benim yumurtam catlamiyor biliyorum bunu galiba onla alakali

Doktorum biraz yüksek çıkmış dedi pko olduğunu gösteriyor dedi ya zaten benim yumurtam catlamiyor biliyorum bunu galiba onla alakali
prolaktinin yüksek değilse havuç+incir kürü yap cnm yumurtan gelişir çatlar, ben yaptım o ay regl oldum en azından. bir de ertesi ay aslan pençesi soğan kürü ve hayıt ekstraktı kullandım bebiş geldi aklında bulunsun.

prolaktinin yüksek değilse havuç+incir kürü yap cnm yumurtan gelişir çatlar, ben yaptım o ay regl oldum en azından. bir de ertesi ay aslan pençesi soğan kürü ve hayıt ekstraktı kullandım bebiş geldi aklında bulunsun.
Canım bugün hayıt suyu aldım başladım inşallah faydasını görürüm rabbim bize de nasip etsin sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah canım

X