Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Mrhabalar arkadaşlar ne kadar konuşlanmış alakalı bilemedim ama her yere yazdım pek cvp alamadı m bende pkoc hastasiyim ve adetin 17 günü gibi progesteron tahlili verdim ben ve prolaktinde . Prolaktin 20 ng/ml progesteronum ise 0.276 çıktı benim gebelik şansım hiç yokmu aceba bu ay yumurtam yoktu zaten klomen kullandım ama 8mm ancak oldu yeni oda ama geçen aydan adet sonra doğru buyuuyan bi yumurtam olmuştu ona bi ümit başlamıştım ama sizin fikirlerinizi almak istiyorum

Ovulasyon testi de yaptım biri silik çıktı ama doktorda bana yumurtan yok dedi 8mm di kafam çok karışık bu sonuçlar neyi ifade ediyor progesteron sonuçları de 1. Trimes 2.trimes diye yazılar vardı folikuler faz 0.15-1.4 luteal faz 3.34- öyle bişeyler var

Ovulasyon testi de yaptım biri silik çıktı ama doktorda bana yumurtan yok dedi 8mm di kafam çok karışık bu sonuçlar neyi ifade ediyor progesteron sonuçları de 1. Trimes 2.trimes diye yazılar vardı folikuler faz 0.15-1.4 luteal faz 3.34- öyle bişeyler var
Ovu testi silik cikar hep ikisi ayni koyulukta olmali yumurtlama olmasi icin

Kızlar bende pco luyum. Prolaktin ve e2 hormonların yüksekti dostinex ve duğhaston kullandım normale döndü değerlerim ..hatta duğhaston kullanmaya devam ediyorum ilk denememiz korkuyorum belli bişi çıkmaz diyorum bilmiyorum....

Bu ay klomen kullandim pkoluyum. dün catlama ignesi oldum yumurtam 23 mm iken. 18~ile 22 arasi catlamasi lazimmis normalde. Dr um hemen igne yapalim yarindan sonra gun asiri birlikte olun dedi. Bugun sabah ovulasyon testim koyu renkli cift cizgi cikti. Bugünü degerlendirdik dua edin bana. Hayirli saglikli bi bebisim olsun :anne:

Yanlış bilgi vermek istemiyorum ama başka yazan da çıkmadı. Ben aralıksız kullanimin iyi olmayacağını düşünüyorum. Sonraki ay olabilir sanki.
Cnm sogan kuru adetten hemen sonra basliosun. 15 gun iciosun. Turuncu kabuklu sogandan yap her zaman taze taze ic. Daha sonra 6 ay yapmicaksin

Hormon testinden anlayan var mı varsa lütfen yardımcı olabilir mi ??

Eklentiler

• IMG_6069.JPG
    IMG_6069.JPG
    35,1 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar merhaba dün gece nerdeyse iki saat felaket bi karın ağrısı çektim en son bi ağrı kesici attım öyle geçti bugün de hala geçmedi ağrım ama dünkü kadar şiddetli değil akintim da arttı ama aşırı değil o da ve çok az bir kan geldi bugün ovulasyon testi yaptım t çizgisi c çizgisi kadar olmasa da belirgin ama aynı koyulukta değiller sizce yumurtluyor olabilir miyim? Adetin 19.gunundeyim

Kızlar bende pco luyum. Prolaktin ve e2 hormonların yüksekti dostinex ve duğhaston kullandım normale döndü değerlerim ..hatta duğhaston kullanmaya devam ediyorum ilk denememiz korkuyorum belli bişi çıkmaz diyorum bilmiyorum....
. İnşallah bu sorunn olmaz canım Rabbim yavrusunu aratmasin kimseye

Kızlar merhaba dün gece nerdeyse iki saat felaket bi karın ağrısı çektim en son bi ağrı kesici attım öyle geçti bugün de hala geçmedi ağrım ama dünkü kadar şiddetli değil akintim da arttı ama aşırı değil o da ve çok az bir kan geldi bugün ovulasyon testi yaptım t çizgisi c çizgisi kadar olmasa da belirgin ama aynı koyulukta değiller sizce yumurtluyor olabilir miyim? Adetin 19.gunundeyim
Dün çok üşüyordum belki de soğuk algınlığı var bilmiyorum :KK43: akintim baya esnek ama

Bugün yine pembe bi leke geldi benden ovulasyon mu ne bu anlamadım ya ??

Benim catlatma ignesinde 5. Günüm progesteron 11. Acaba bu neyi ifade ediyor. Bebis var midir sizce boyle olan var mi

Bebegin tutunmaya calistigi zaman leke oluyor ama sizin zamanlama pek tutmuyor sankim. Tam emin olamadim
Aynen adetin 20.gunundeyim henüz bebek olduğunu sanmıyorum ama yumurtlama da da olabiliyor muş leke akintim dün aşırı olmasa da afedersiniz 10 15 cm uzuyordu bugün değişmiş karın ağrısı da yok bugün yumurtlama olabilir mı diyorum ovulasyon testi yaptım t çizgisi dün tam koyu değildi ama belirgindi bugün çok silikti

Aynen adetin 20.gunundeyim henüz bebek olduğunu sanmıyorum ama yumurtlama da da olabiliyor muş leke akintim dün aşırı olmasa da afedersiniz 10 15 cm uzuyordu bugün değişmiş karın ağrısı da yok bugün yumurtlama olabilir mı diyorum ovulasyon testi yaptım t çizgisi dün tam koyu değildi ama belirgindi bugün çok silikti
Ben pko oldugun icin akintim devamli oluyordu zaten. Ovulasyon yumurtabdoneni akintisi farkli belirtileri mi

Ben pko oldugun icin akintim devamli oluyordu zaten. Ovulasyon yumurtabdoneni akintisi farkli belirtileri mi
Genellikle çok ıslak oluyormis yoğun yanı ve olabildiğince esnek bi akintiymis yoğunluk kişiden kişiye değişebilliyormus yalnız yumurta akı kıvamında oluyormuş ben zaman zaman bu tip akıntı yaşıyorum ben pkoluyum akintim benimde sürekli vardır ama bazen çok artardı afedersin hani bazen altına yaptığıni ya da adetin geldiğini sandığın akıntılar olur ya o şekilde olur bazen ama hiç zamanına dikkat etmemiş tim çünkü ovulasyon dan haberim yoktu bu zamana kadar :)

X