Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Bende inofolic şaseyi kullandım önce onda bişi farketmedim sonra doktor inofolic combiyi verdi 2.kutuya başladım ve 45 gün gibi adet olurken 27.günde akıntılarım başladı bende güzel bi ilaç gibi duruyor

Bende inofolic şaseyi kullandım önce onda bişi farketmedim sonra doktor inofolic combiyi verdi 2.kutuya başladım ve 45 gün gibi adet olurken 27.günde akıntılarım başladı bende güzel bi ilaç gibi duruyor
Ne güzel etki etmiş. Ben de önce saseyi denemek istiyordum. Daha mı doğal olur toz bilmiyorum ama şimdi karar veremedim. Hapi yutmak da daha kolay aslında...

Inofolic in en uzun kullanım süresini biliyor musunuz? Sürekli kullanımında bir sakınca var mı?

Bayanlar benımde Tsh 2.32.. Lh 11.99 .. Fsh 5.44 .. prolaktin 16. 34 .. progesteron 0.050 cıktı sizce bende polikistk over var mı . Bilgisi olan yardımcı olabılır mı ?

Burdaki tüm pko olan arkadaşlara soruyorum sizinde saçlarınız,çok dökülüyormu seyrelmeniz varmı?benim tepem resmen kelleşti lütfen yardım edin bana bildiğiniz bşy varsa

kızlar bende adet olan pkoluyum tüp bebekte embriyolar çok oluyor fakat güzel kalite olsa da sanki tutunmada sıkıntı oluyor mu?2. ye dondurulmuşları denemek istiyorum 1 embriyo konuldu tutmadı.

Bendede Dökülme var ama seyrelme yok daha doktora hiç sordun mu canım

Yarın cildiyeye gideceğim.bende kansızlıkta var ilaç içiyorum ama fauda etmiyor heralde.sizin saçlarınız kaç yıldır dökülüyor ve yoğunmu dökülmesi?
benim ki iki yıldır felan her zaman dökülür genelde banyoda çok dökülüyor

Kızlar bana doktor pko demedi. Ama yumurtam gelişmiyor onun için ilaç kullanmaya başladım. Kist filan hiç çıkmadı saç dökülmesi de yok. Ama yumurtam gelişmediği için bende kendimi pkolu sayıyorum.

Iyi günler 17 yaşındayım ve adet düzensizliği için doktora gittim tsh prolaktin ve beta diye hormonlarma baktılar üçü de normal çıktı daha sonra ultrason çekildim yumurtaliklarimda milimetrelik folikul kistler varmis doktora gosterdim tarlusal verdi ve bitince adet oldum gittigmde tuylenmeden bahsedtmedim belki de heyecandandr bilmiyorum polikistik over demedi doktor internetten baktigimdada aynı şeyler değilmiş benimki kendiliginden gidermis killanma var ama pcos la alakasi olmayabilir mi dahiliyeye gidicem hormon testi için ya da tekrar kadın doğuma gidip tuylenem var mi demeliyim yardimci olur musunuz

Cnm adet olamıyor ve poliplerin oluyorsa yumurtan gelişmiyor demektir. Bendede aynı sorun var doktor pko demedi ama kistim olmadığı için. Sende hormon testi yaptır. Zaten lh hormonun yüksek çıkarsa büyük ihtimal pko olabilir. Bunu erken farkettiğin için tüylenme problemin de ilaç kullandığında düzenlenir. Yani korkma ama tedavini aksatma

Herkese merhaba buralarda yeniyim bir sorum olacaktı bugün kan testi sonucu aldım TSH 0.422 FSH 5.77 ve LH 16.43 çıktı doktorum benim yaşımda görülmemesi gereken birşey olduğunu söyledi çocuk sahibi olmamda zorluk çekebilirmişim tekrarlamak istedi kan testini bana açıkça da ne olup bittiğini anlatmadı ve kendimi yiyorum şuan ne var ne yok diye bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba ? Bu arada 23 yaşındayım ve kistm yokmuş

Cnm adet düzensizliği çekiyorsun herhalde lh yüksek Fsh ta. Yani doktoruna sorsaydin keşke hormon değerlerini dengelemek için sana doğum kontrol verir. Benim sana onerim yanında testere dişli aslan pencesini iç. Bütün hormonları inanılmaz dengeliyor. Kendini üzme olabilir. İnşallah çocuğunda olur cnm.

Peki bu pkodan kurtulablyormuyuz kurtulamasak bile tuylenmeyi nasıl hallediyorlar

Evet düzensizlik şikayetiyle gittim ama ben adet oluyorum hatta her ayın aynı günü oluyorum fakat normal regl dışında kahve lekelenme tarzı kanamalarım oluyor diye gittim oda işte hormonlara baktı ama emin olamadı bidaha test istedi normal regl olduğum zamanın 2.günü .. yaşım genç ve 2.ci gidişim bir kadın doğuma bide çocuk zor olur falan diyince benim kafam gitti birşey sormak aklıma bile gelmedi o an

Peki bu pkodan kurtulablyormuyuz kurtulamasak bile tuylenmeyi nasıl hallediyorlar
Bu tuylenme gitmiyo canim banada doktor duzelince gider dedi ama tuylenme aldi basini gitti lazer yaptirdim o bile pek ise yaramadi

Bu tuylenme gitmiyo canim banada doktor duzelince gider dedi ama tuylenme aldi basini gitti lazer yaptirdim o bile pek ise yaramadi
Hormonları düzeltme şansı olmuyor mu ben anlamadım zaten neden diğer hormonlarima bakmadığını belki yaşım küçük diyedir şimdi tekrar aynı doktoruna gidip tuylenme mi var diyim yoksa dahilinde gidip ordan mi hormon testi istiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…