Bende inofolic şaseyi kullandım önce onda bişi farketmedim sonra doktor inofolic combiyi verdi 2.kutuya başladım ve 45 gün gibi adet olurken 27.günde akıntılarım başladı bende güzel bi ilaç gibi duruyorSon günlerde inofolic çok dikkatimi cekti. Ben sadece folik asit sanıyordum ama meğer içinde folik asit de olan bir pcos hapıymış. Bir de agnucaston varmış adet düzenlemesi için. Bu gun agnucaston başladım ben de. Inofolic yoktu alamadım. En kısa zamanda ben de başlayacağım inşaallah. Bu zamana kadar aldığım hormonlara inat, sağlığım için ilaç kullanmak çok mutlu etti beni. Yazanlardan allah razı olsun.
Ne güzel etki etmiş. Ben de önce saseyi denemek istiyordum. Daha mı doğal olur toz bilmiyorum ama şimdi karar veremedim. Hapi yutmak da daha kolay aslında...Bende inofolic şaseyi kullandım önce onda bişi farketmedim sonra doktor inofolic combiyi verdi 2.kutuya başladım ve 45 gün gibi adet olurken 27.günde akıntılarım başladı bende güzel bi ilaç gibi duruyor
canım dökülmesi normal bu hastalıktaBurdaki tüm pko olan arkadaşlara soruyorum sizinde saçlarınız,çok dökülüyormu seyrelmeniz varmı?benim tepem resmen kelleşti lütfen yardım edin bana bildiğiniz bşy varsa
Ozaman pkolu olanların sonu kellik mi acaba?sizdede seyrelme varmı?günlük dökülmeniz kaç adet özellikle banyo sonrası?ben şuan ikinci doğumumu yaptım saçlarım akıyo resmen kel kalmak istemiyorum.varsa önerileriniz çok memnun olurumcanım dökülmesi normal bu hastalıkta
Bendede Dökülme var ama seyrelme yok daha doktora hiç sordun mu canımOzaman pkolu olanların sonu kellik mi acaba?sizdede seyrelme varmı?günlük dökülmeniz kaç adet özellikle banyo sonrası?ben şuan ikinci doğumumu yaptım saçlarım akıyo resmen kel kalmak istemiyorum.varsa önerileriniz çok memnun olurum
Yarın cildiyeye gideceğim.bende kansızlıkta var ilaç içiyorum ama fauda etmiyor heralde.sizin saçlarınız kaç yıldır dökülüyor ve yoğunmu dökülmesi?Bendede Dökülme var ama seyrelme yok daha doktora hiç sordun mu canım
benim ki iki yıldır felan her zaman dökülür genelde banyoda çok dökülüyorYarın cildiyeye gideceğim.bende kansızlıkta var ilaç içiyorum ama fauda etmiyor heralde.sizin saçlarınız kaç yıldır dökülüyor ve yoğunmu dökülmesi?
Cnm adet olamıyor ve poliplerin oluyorsa yumurtan gelişmiyor demektir. Bendede aynı sorun var doktor pko demedi ama kistim olmadığı için. Sende hormon testi yaptır. Zaten lh hormonun yüksek çıkarsa büyük ihtimal pko olabilir. Bunu erken farkettiğin için tüylenme problemin de ilaç kullandığında düzenlenir. Yani korkma ama tedavini aksatmaIyi günler 17 yaşındayım ve adet düzensizliği için doktora gittim tsh prolaktin ve beta diye hormonlarma baktılar üçü de normal çıktı daha sonra ultrason çekildim yumurtaliklarimda milimetrelik folikul kistler varmis doktora gosterdim tarlusal verdi ve bitince adet oldum gittigmde tuylenmeden bahsedtmedim belki de heyecandandr bilmiyorum polikistik over demedi doktor internetten baktigimdada aynı şeyler değilmiş benimki kendiliginden gidermis killanma var ama pcos la alakasi olmayabilir mi dahiliyeye gidicem hormon testi için ya da tekrar kadın doğuma gidip tuylenem var mi demeliyim yardimci olur musunuz
Cnm adet düzensizliği çekiyorsun herhalde lh yüksek Fsh ta. Yani doktoruna sorsaydin keşke hormon değerlerini dengelemek için sana doğum kontrol verir. Benim sana onerim yanında testere dişli aslan pencesini iç. Bütün hormonları inanılmaz dengeliyor. Kendini üzme olabilir. İnşallah çocuğunda olur cnm.Herkese merhaba buralarda yeniyim bir sorum olacaktı bugün kan testi sonucu aldım TSH 0.422 FSH 5.77 ve LH 16.43 çıktı doktorum benim yaşımda görülmemesi gereken birşey olduğunu söyledi çocuk sahibi olmamda zorluk çekebilirmişim tekrarlamak istedi kan testini bana açıkça da ne olup bittiğini anlatmadı ve kendimi yiyorum şuan ne var ne yok diye bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba ? Bu arada 23 yaşındayım ve kistm yokmuş
Peki bu pkodan kurtulablyormuyuz kurtulamasak bile tuylenmeyi nasıl hallediyorlarCnm adet olamıyor ve poliplerin oluyorsa yumurtan gelişmiyor demektir. Bendede aynı sorun var doktor pko demedi ama kistim olmadığı için. Sende hormon testi yaptır. Zaten lh hormonun yüksek çıkarsa büyük ihtimal pko olabilir. Bunu erken farkettiğin için tüylenme problemin de ilaç kullandığında düzenlenir. Yani korkma ama tedavini aksatma
Evet düzensizlik şikayetiyle gittim ama ben adet oluyorum hatta her ayın aynı günü oluyorum fakat normal regl dışında kahve lekelenme tarzı kanamalarım oluyor diye gittim oda işte hormonlara baktı ama emin olamadı bidaha test istedi normal regl olduğum zamanın 2.günü .. yaşım genç ve 2.ci gidişim bir kadın doğuma bide çocuk zor olur falan diyince benim kafam gitti birşey sormak aklıma bile gelmedi o anCnm adet düzensizliği çekiyorsun herhalde lh yüksek Fsh ta. Yani doktoruna sorsaydin keşke hormon değerlerini dengelemek için sana doğum kontrol verir. Benim sana onerim yanında testere dişli aslan pencesini iç. Bütün hormonları inanılmaz dengeliyor. Kendini üzme olabilir. İnşallah çocuğunda olur cnm.
Bu tuylenme gitmiyo canim banada doktor duzelince gider dedi ama tuylenme aldi basini gitti lazer yaptirdim o bile pek ise yaramadiPeki bu pkodan kurtulablyormuyuz kurtulamasak bile tuylenmeyi nasıl hallediyorlar
Hormonları düzeltme şansı olmuyor mu ben anlamadım zaten neden diğer hormonlarima bakmadığını belki yaşım küçük diyedir şimdi tekrar aynı doktoruna gidip tuylenme mi var diyim yoksa dahilinde gidip ordan mi hormon testi istiyimBu tuylenme gitmiyo canim banada doktor duzelince gider dedi ama tuylenme aldi basini gitti lazer yaptirdim o bile pek ise yaramadi