Kızlar çok önemli lütfen sonuna kadar okuyun. Bu hastalığımız ile alakalı bazı şeyler kafama takıldı. Hani derler ya vücudun bir yerindeki hastalığı tedavi etmek yerine genel vücut sağlığı için uğraştığımızda vücut kendi kendini iyileştirmeye tedavi etmeye başlar. Ben de genel yaşadığım sağlık sorunlarını görünce pko ile ilişkisini sormadan edemiyorum. Burada haliyle hep pko dan bahsediliyor. Benim sorum ise başka rahatsızlığınız var mı? Yani genel bir tedavi mi yapmamız gerekiyor acaba. Sonuçta bu gün tıp pko nun neden ve nerede tam olarak başladığını açıklayamıyor. Ve tedavi edemiyor. Sadece ilaç içip duruyoruz boş yere.
1. D vitamini seviyesi hakkında üç yıl önce bir başlık açmıştım. Orada infertilite yaşayanlar d vitamini seviyelerini yazmıştı ve düşük çıkan çok kişi olmuştu. Ben de d vitamini kullanmazsam düşüyor hep. Ve bu vitamin çok önemli gebelik için. Konuyu buradan okuyabilirsiniz
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ite-sebebi-olabilir-pcos-ve-tup-bebek.708956/ Sizin d vitamini seviyeleriniz nedir?
2. Vücudunun farklı yerlerinde kist olan var mı? Burada sayfa 1575 te bir konu var. Alıntı yapılmış vücutta farklı yerlerde çıkan kistler ile alakalı. Ayrıca benim duyduğum diğer bir konu fibrokistik meme. Bu da adet dönemi dışında da memede hassasiyet, içerisinde ufak yuvarlak tanecikler varmış gibi bir his ve meme başı akıntısı ile kendisini gösteriyor. Zararsız bir durum ama sonuçta vücudun ürettiği bir şey. Beni endişelendiren ise önceki sayfalarda yazılan konu gibi vücudun kist üretmeye meyilli olması. Bunu yaşayan var mı?
3. Benim için en önemli kısım. Bir anlamda da 2. maddenin devamı. Sanki vücudum kist ve iltihap üretiyor hissine kapıldım. Neden mi? İlk önce ergenlikte polikistik overle karşılaştım. Aradan belli bir zaman geçti egzama ile tanıştım. Egzama da iltihaplı bir hastalık. Deri üzerinde nokta nokta dizilen iltihapları görüyorsunuz. Sonra da kas iltihabı ile tanıştım. Ve tüm bunlarla farklı doktorlar ilgileniyor. Ve ben artık vücudumda temizlenmesi gereken pek çok şeyin olduğunu düşünüyorum. Yüzdeki sivilceler de bu mantıkla mı çıkıyor? Ve pko yanında diğer hastalıkları yaşayan tek ben miyim, ya da alakası olmadığını düşünerek hiç paylaşmadık mı buralarda?