- 28 Ekim 2011
- 1.865
- 183
bahar27 teşekkür ederimm canıım alıntıya alamamışım seni..
oo çok sevindim tatlım.. sonunda ulaşabildin doktoruna.. özelden ki mesajın duruyor cumartesi günü güncelleyeceğim önemsemedim sanma.. sadece cevap vermeye vaktim olmadı.. rahim sonucundan mutlaka beni haberdr et merak ediyorum
aferin kız 123m .. çok sağolasın canım.. benim de adetim dün gelmeliydi gelmedi.. bu arada hava değişikliği sanıırm.. izmir e geldim uçakla bir işim var cuma ya tekrar uçacağım..selam tatlım inşallah projen kabul olur tatlımmmm.dualarım seninle Allah gönlüne göre versin tatlım.
geçmişte pek değişiklik yokk.
biçim ben adet bekliyoz.
ecrine tablo çizgiyi çekti sonundaa.sanırım oda bundan dolayı keyifli gibi yazılarından anlaşılıyor.
gyaman adet oldu ama erken geldiği ve adetleri düzeldiği için oda keyifli.
tuncsta 3 yumurta oluşmuştu sanırımmm.Allahın izni ile aşılaması tutacak inşallahhh.oda keyifli ve pozitif.
wool diye bir arkadaş vardı hatırlarmısın.oda hamileymişşş çok şükür.
cvr yok ortalıktaaa
bubenimiste yok ortalıkta.
dicle çatlatma iğnesini vurdurdu bakalım hayırlısı ne olacakk.
diğer arkadaşlar pek sık girmiyorlar onları yazmıyorum çünkü hatırlamıyorum bana kızmasınlarr.
ha filiz var oda regly beklemede.
TOPİKTEN SON ÖZETLERRRRRRRRRRRR.
123m canım daha önce de sana demiştim.. pkolulara önerilen ilk doz 850mg günde iki keredir.. araştır istersen..2 çıkarmanı tavsiye ederimarkadaşlar herkes şeker hapını günde 2 kez mi alıyor.
ben günde 1 kez 850 mg lık alıyorum 2 yemi çıkarsam acaba.
anladım canım.. iyi yapıyorsun.. öğrendn bak bu işicanım ben iiiyimm adet olucam ama uzulmuyorum artık ve cok takmıcamm artık bılıyorum kı stres cok etkılıyorr hersey oluruna bırakıcam ınsallahh yurtdısınada gıdersın canım dualarımız senınleeeee öpuyorum cokEki Görüntüle 381883
yeşillll iyiyiz canım, ben de merak ettım yoksun dıye.Kolay gelsın sana :13:
5.kez aramam sonuc verdı ve doktora ulaşabıldım 9 nısan pztesı buyuk gun, rahım fılmı cekılıyorum
oo çok sevindim tatlım.. sonunda ulaşabildin doktoruna.. özelden ki mesajın duruyor cumartesi günü güncelleyeceğim önemsemedim sanma.. sadece cevap vermeye vaktim olmadı.. rahim sonucundan mutlaka beni haberdr et merak ediyorum