kilo problemin falan varmıydı filiz? kilo vermen bile adetlerini düzene getrir..
progesteron alabilrisn canım.. hem de hamileliğe engel değil bu ilaçlarda adetlerini düzene koyar.. doğru tedaviyi bulman çok önemli .. biz pko için metfromin kullnıyoruz doktoruna bunu da danış derim..yumurtlamayı geri getirebiliyor..
yok canım bir şey farketmez.. klomen den sonra biraz ara vereceksin ilaçlara.. sonra aşılamaya geçilebilir.. umarım gerek kalmadan hamile kalırısın..
anladım tuncss.. bak ben aşılama hakknııda pek fikir sahibi değilim her sürecini bana da anlatır mısn ?
er_ca
nazar değmesin canım sana.. ol deyince Rabbim oluyor.. hemde neler diyordu doktorlar senin için .. zor süreçten geçtin .. Darısı tüm bebek sahibi bekleyen ailelere gelsin canım.. listemizde güncelledim seni hamiş listesine ekledim..
canım ileride istiyormuşssun çocuğu.. o zmaana kadar iyi değerlendirelim derim.. sende benm gibi kilo almışsın.. hemen metfromşne başla canım.. vakit kaybetme.. ben bekarıım pkodan kurtulmaya çalışıyorum.. dkh ile kilo almıştım metfromin ile kurtuldum. eskiden 3 ayda adet oluyordum bu ay kendiliğinden 2 ay dolmadan adetim gelecek.. yumurtlamamım olduğuna şahit oldum.. bunlar çok güzel şeyler benim için... doktoruna danış canım hem kilo vermene yardım metformin hem de pkodan kurtulmana yardımcı...