- 29 Kasım 2008
- 1.184
- 8
kizlar bisey soracam belki bi bildiginiz vardir.....bende her iki adetin tam ortalarinda sidetli yumurtalik agrisi oluyor tam yumurtlama donemimde basliyor ve 4 yada 5 gun suruyor .oyle bir agriki oksuremiyorum ,basmak cikamiyorum hareketsiz uzanmam gerekiyor ..yanliz sorum su benim ultrasyonda pco goruntusu var herzaman ama kan tahlilinde pco cikmiyor ,,pco lumuyum degilmiyim anlamadim,,,yazin turkiyeye gelince bide turk doktorlarina gorunmeyi dusunuyorum acaba doktorlar mi anlamiyor bilemedimki..7 ay dir da bebek calismalarina devam ediyorum bir turlu tutmadi sorun ne anlamadim,
benimde hormonlar normal ama pko görüntüsü var.böyle de olabiliyor tatlımm.
canım bak ben senin bu durumuna çok üzülüyorum, evet haklısın çok zor ama seni bu kadar umutsuzluğa iten belirsizlik .nedir bu belirsizlik: rahiminin durumunu bilememen.Kafandaki sürekli gidip gelen soruları anlıyabiliyorum.Acaba boşamı kürek çekiyorum diyorsun,tek tüple olurmu? yoksa kapalımı? bunların cevabının bulunması gerekiyorki sende herkes gibi normal süreçte bekleyebilesin. bak öncelikle eşin ve annenler laporoskopiye izin vermiyorlarsa şu vajinal emarı çektir canım. kafanda şu rahim sorunu olmasa belkide normal süreçte bekliyeceksin.neden bukadar umutsuzluğa kapıldın daha adet olmamışsın.her yazını okudukça sana çok dua ediyorum.
canım benim bitanesin sen ya.Allah dualarını duysun canımmm.bende hep sana dua ediyorum canım.seninde rahim yapında farklılık varmış ama hiç takmadın film bile çektirmedin yaa sen bana öyle umut oluyorsunkiii.inşalah bebişinide sağ salim kucağına alacan tatlımmm.ALLAH SENİ VE BEBİŞİNİ NAZARLARDAN BELALARDAN KORUSUN TATLIMMM.
valla nette karşılaşamadık onunla demi ya :)) çınlasın kulakları
bebeğim olsa nefes sesini dinlerdim onun uykumda....olsa da uykusuz kalsak.... ayy inşallah o günleri de yaşayacağız...
amin canımmmm ne güzel dedin öyle.o uyurken onu izleyecez nefes alışını dinleyecez.melekleri onu güldürecek biz onu seyredecezzz
canım laparoskopi hiç korkulacak bir işlem değilmiş kardeşim doktor ,anlattı bana. karından küçük iğneye takılı kamerayla girip dışardan rahime bakıyorlarmış. endoskopi gibi,kolonoskopi gibi. bir de histeroskopi var vajinadan kamera sokulması o da içerden rahime bakmak için. canım benim arkadaşlarımdan kaç kişi korunurken hamile kaldı kendini suçlama önceden istemedim diye,demek zamanı gelmemişti. biz korunmadık da ne oldu, oldu mu.
canım yaa herkes kolay diyor ama topikite rahim anomalilerinde bir arkadaş yazmış laparoskopiden sonra fsh feci yükselmiş erken menapoza girmiş.arkadaş öyle bir yazmışki hemen yapmayın bitkisel kürler deneyin diyee ben kötüyüm geri dönülmez sonuçlar yaşadım diyeee.ayyy ben çok korktum yaaa.ama RAHİM MR çektirecem.mr da diğer tüp yoksa en azından o belli olurr.belkide erde varsa o bile görübilir gibi geliyor bana çünkü BEL FITIĞI İÇİN MR çektirmiştim kaslar bile belli olmuştu belki perde varsa oda belli olurr.adet olayım önce MR çektirecem.hazirana kadar kendi kendine bebişin olmasını bekleyecem olmazsa el mahkum paşa paşa laparoskopi
busmai içimi rahatlattın dediğin gibi ben 4 yıl boyunca korunmadım zaten hemde hiç.hatta ilk yıllar ilişki bile zordu resmen olmuyordu sanırım vajinusmustum.sonrada olsun diye uğraştımm olmadıı.demmekki dediğin gibi zamanı değilmişşş.
BUSMAi canım ne güzel yazmışsın....
bu aralar benimde moralim bozuk bana da iyi geldi yazdıkların... uykularım bile bölünüyor 5 saat uyudum şimdi yine uyumaya çalışacağım....
dediğin gibi ben de korundum bu ay ama bakarsın ben de hamile kalırım hiç belli olmaz Allah bilir her şeyi bu nedenle içimi rahat tutmaya çalışıyorum....
ben de ne gerekirse yaptıracağım... önce tatil için istanbula akrabalara gidip geleceğim sonra da tedavilerime devam edeceğim yılmak yok....
123m canım şanslıyızki erken zamanda ortaya çıktı rahim şekillerimizin farklı olduğu tedavi olacak zamanımız var bir de bu tarafından düşün canım....
evet tatlım ya çok geç yaşta öğrenseydikk.ben mayısta 31 olacam daha çok geç değil değilmi canımmm.
sabahın köründen beri temizlikle uğraşıyorum belim kopuyor ağrıdan ateşim niye böyle sinir oldum acaba çatladı ve tutmadığı içinmi böyle çözemiorum zaten bu ay son kez bakıcam bir daha ateş ölçmeyi düşünmüyorum yeter ya fenalık geldi :))
3781c1 Ovulation charts on FertilityFriend.com
aaa sorma ya banada bir gına gelmiştiki bıraktım zaten bişeyde anlamıyordum garip zamanlarda çekiyordu çizgiyi çizgiden 14 gün sonra adet olmam gerekirken daha erken olurdu.yüksek ateşim varken adet oldumm.bana hiç ama hiç yaramadı yani.
kızlar nasılsınız.haftasonu çok yoğundum yorgundum giremedim.geçmişide pek okuyamadım ama okuduğum kadarıyla
biçim ve 123m,kızlar morelinizi bozmayın nolur.
123m,canm sen nasıl düşünüyosun bilmiyorum ama böyle kafanda soru işaretleri varken rahat edemiyosun biliyorum.bence bian önce rahminn durumunu anlamak için gerekeni yap eşin ve annen niye izin vermiyo laparoskopiye?başka şekilde nasıl anlaşılacaksa o yöntemi dene.bilmiyorum böyle beklemek seni daha çok yıpratıyo gibi geliyo o yüzden diyorum en azından kafandaki soru işaretlerini atarsın.
bicim canm sende bozma morelini iyiki rahim filmini bi an önce çektirdin ki tedavine ona göre devam edeceksin bide böyle düşün canm benm.yoksa sen yaza kadar çektirmeyi düşünmüyodun heralde ozamana kadar zaman kaybetmiş olacaktın iyi yönünden bakmak zorundayız canm napalım başka dimi.
sizde bigün bize burdan güzel haber vereceksiniz buna inanıyorum ben ama demekki daha zamanı gelmemiş.
aminnn canımmm.annemde bir his varmış bahar ayları en verimli aylarmış haziran sonuna kadar bebğin olacak ben hissediyorum diyor.bekle diyor.eşimde bikaç ay bekle diyor.okullar kapansın hala bebek yoksa yaptıracam artıkk.İNŞALLAH HER MUCİZEYİ YARADTAN ALLAHIM BELKİDE BU RAHİM SORUNUMLA BİLE HAMİLE KALMAMI SAĞLAR İNŞALLAHHH. ama bu dönemde gene aklım çok karışık belirsizlik var diye MR ÇEKTİRECEM RAHİM MR SI bel fıtığında herşeyi çıkarıyorlar mr ile kasları filan.MR ile benimde tüpüm varmı yokmu onu anlarız .tüp yoksa ALLAHTAN SAĞ VAR VE AÇIK.TÜP VARSA ya perde varr yada çift rahimm.
Son düzenleme: