- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
yok biçimcm adetim gelmedi ama ona üzgün değilim çünkü biliyorum 2 nisanda gelecek aksilik olmazsa.. topikte sizleri göremedim ona üzüldüm hafta sonu çok özledim sizleri..
tamam canım şimdi okuldayım ama mutlaka bulacağım mesajını.. bende yapılan test şöyleydi sabah aç karına gitmiştim o zman kan alındı sonra glukoz yüklemesi yapıldı çok tatlı sıvı içtirdiler sonrasında tahlil aldılar.. şunu belirteyim senin dediğin gibi normal glukozum sınırlar içerisinde değildi hatta 2birim düşük çıkmıştı.. bakarım canım geçmişine meraak etme..
aynen öyle bngl33 amin canım.. neler aldın bakayım daha cinsiyeti belli olmadı hatırladığım kadaryla.. hafta sonu burada da çok güzeldi hava .. trabzonu gezmekten hala bacaklarım ağırıyor...
anladım durumunu..tiroid eksikliği için ne verdi doktorun canım?
takibe alınman çok iyi olmuş canım.. bizlere de paylaş gelişmeleri haberimiz olsun..
amin canım sağolasın.. her gün maşallah bebbişin ne yapıyor okuyrum daha 1 gr bile olmamış kerata mutlusun dimi canım ...
hemen üzülme filiz.. neyin var ilkin sorunun tam olarak ne ? hormonların nasıl kilo problemin var mı? hangi ilaçalrı kullanıyorsun ? özellikle metforminden haberin var mı ?
amin baharcım.. çok iyiyim sağolasın krtlardan kurtuldum sanırım daha bir belirtisi yok.. maşallah sen baya baya iyi gezmişsin..aferin kız böyle olalım ne üzülüp evde oturacağız gez dolaş hava al kafan dağılr.. doktor demiş ya tiroidden kaynaklanır sende biraz sorun old hatırlıyorum.. onun için ne yapıyorsun ?
kendiliğinden deneme canım yumurta büyüyüp çatlayamayabiliyor.. sonra cmlik kist oluşuyor.. bazen lokopsiye kadar uzanan tedavi gerekebilri.. yumurtanın takibini yapabileeksen al derim ama kendiliğinden alma..
3. aydan başlıyor 1 yıla kadar kullanımıyla etkisini gösterir canım.. kilolu muusn yüksek dozla başlamıssın ? bende 850mglık metfromin alıyorum 5 . ayda yumurtamın çatladığını görüdm.. eskiden olmazdı..
Günaydın canım çok sevindim iyi olmana. İnşallah bir daha olmaz kurt felan:18:.Bizlerde seni özledik kulağında çınlamış bakHafta sonun güzel geçmiştir umarım.Yok canım ben şuan için tedaviye geçmediğim için sanırım okadar bunalmıyorum.Ama tedaviye geçersemde Allah bunaltmasın hiçbirimizi kimseyi çok zor kolay değil ümitle bekleyip olmaması.Ama bir yandanda herşey Allah tan olduğu için kendime öyle teselli ediyorum belkide ve rahatlıyorum.Vardır Allah'ın bir bildiği.Kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş bunu hatırlayıp kendi kendimi teselli ediyorum.Çünkü biz tedavi olsakta napsak yapalım nasibimizde varsa olur yoksa olmaz.Herşeyin hayırlısı Allah aratmasın inşallahEvet canım sağlık ocağındaki doktora bende tiroitte çıktı deyince ilaç verdilermi dedi verdiler dedim ozaman tiroittente kaynaklanıyor olabilir dedi.Metforminin işe yaramaması.Ama ben dün 1000 mglığını yazdırdım ya inşallah bu sefer yarar canım ya.Sen nasılsın adet olmadın sanırım beklemedesin.Yumurtladığını söylemiştin.Ya afedersin bende çamaşırımda beyazımsı akıntı gördüm o yumurtlamamı oluyor?:44:Bir iki günden beri öyle oluyor.Gezmek güzel ya havalarda ısınınca insanın gezesi geliyorTiroiti sormuşsun ilaç kullanıyorum canım tiroit için sabahları uyanınca aç karnına içiyorum.Birde benim asıl gittiğim fakülte de kontrolüm var nisanda birde onlar baksın bakalım.Bu tiroit için diyetisyenim yönlendirmişti beni tanıdığı bir doktor devlet hastanesinde orasıda fakülte gibi ilgilenmediler.Oyüzden ben fakülteye gidecem tekrar herzamanki gibi.Bendeki gelişmler böyle canım.Bende pko prolaktin yükselmesi vardı onuda ilaçla düşürdüler şimdide tiroit yükselmesi işte.Allah yardımcımız olsun.Ayy uzun yazmışım kusura bakma