Bende pek doğum kontrol ilacı içme taraftarı değilim doktorun iyi bir doktormuş belli söylediklerinden.Tedavine devam et kontrollerini ihmal etme.Allah şifa versin ve hepimize anne olmayı nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun inşallah
Canım Allah kabul etsin dualarını bende her duamda hepinizede ediyorum.Allahım isteyen herkeze nasip et diyorum.Evlat hasreti zor kolay değil
İnşallah bizlerin mucize gibi gördüğü o güzel mucizeyi yaşarız.Canım kiloma gelince senden oldukça fazla benim kilom keşke senin kilonda olabilsem
boym 1.69 kilom 85 civarı inşallah şu diyet ve sporla hedefime ulaşıcam
Canım ben bir ara duaları paylaşmıştım burda internetten bulmuştum tekrardan bulayım yazarım buraya.
Canım umudunu tüketme.Umutsuz yaşamak hayattan zevk aldırmaz insana.Allah bzileri sınıyor inşallah bu sınavı geçeriz.Sen tedavini ihmal etme kontrollerine git.Gerisini Allah'a bırak.İnan kaderimizde varsa isterse kaç çeşit hasatlığın olsun Allah nasip etmişse oluyor.Bizim elimizden gelen dua edip sabırla beklemek.İnşallah en kısa sürede hayırlı haber alırsın canım.Üzme kendini
Temizlik gibisi varmı şekerim bende aynen temizlik yapmadan duramıyorum evi düzenli görmek hoşuma gidiyor
Bu topikte hamarat arkadaşlar çok zaten
Kuzeninin bebeinide Allah bağışlasın
darısıda sana ve bizlere olsun
Soğan kürünü internetten araştırırsan daha iyi anlarsın canım.Saraçoğlunun sitesinde var.Genelde biz pkolular için faydalıymış.Kistlerin küçülmesi yada yokolmasını sağlıyormuş.Kullanımını bende bi ara yapmıştım ama yarıda bıraktım.
Her bünyede aynı tesiri göstermiyor yani ama zararıda yok diye biliyorum.