Sağol canımm amiin.. RABBİM kimseye yaşatmasın inşALLAH.. Canım glifor hapını reçetesiz alabiliyormuyuz.. Çok şükür senin düzelmiş.. Bebiş varmı?
amin canım.....
reçetesiz alabilirsin 850 mg 100 tablet 10 tl canım....
ben onunla düzenledim adeti.... bebek çok istiyorum ama önce rahim ameliyatı gerekli bana rahmim ortadan ikiye ayrık şu anda... doğuştan öyleymiş ya perde var ya da ikiz rahim ama düşük oluyormuş böyle hamile kalınırsa...
avatarın değişmiş süper olmuş.inşallah Allah sana böyle güzel bir bebek verir canım.
senin avatarda süper olmuş canım bebek resmi bilerek koydum ki bebekler bir an önce gelsin
offfffffffff kızlar bir arkadaşım hamile face fotoğrafını eklemiş.hem sevindim ama kendi adımada çok ama çok kötü oldumm yaaa.Allahım bizede nasip et bir an önce kıskançlık yapmak istemiyorum ama içim buruklaşıyor resmen yaaa.....offffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffff.
daha ben rahimde ne sorun var onu bile bilmiyorummmm kiii nasıl hamile olacammm.Allah büyük gerçiii bu durumda bile ol derse olur benceeee.
bu arada 1-2 haftadır hep bıçak ağrısı var ya sanırım bunu brokoli yapıyormuş.çünkü yumurtlama ağrısı olsa ateşim yükselirdi ben ateş ölçmeyi bıraktım gerçi son 2-3 gündür bıçak ağrıları daha şiddetli olunca ateşe bakayım yüksekmi diye yokk.36.2 36.3 civarında hep yani yumurta oluştu çatladıd diyemiyorum demekki brokoli yapıyor bunu umarım tüplerim açılıyordurrr.
bende de deli gibi kasığımda bu aralar sancılanma var canım....
canım inşallah diğer tüpünde görülür emar çektir artık....
ben nisan ayına bıraktım histeroskopiyi çünkü çok yoruldum bu tedavilerden düşünmekten canım.....
kızlar sizler metformin ile birlikte adet söktürücü kullanmıyormusunuz?
benim metforminde 2.ayım. ama geçen ay progestan içtim. iki aydır 28 günde adet oluyorum.. metforfinden önce progestan bittikten 10-15 gün sonra gelirdi adetim..
acaba kullanmayacakmıyım adet söktürücüyü?? siz nasıl yapıyorsunuz
metforminle beraber söktürücüye gerek yok aslında yani geçde olsa adeti getirtiyor... benimkini en geç 45. günde getirtiyor şimdilik....
herkeslere teşekkür ederim..
öksürük git gide artıyor.. inşallah atlatabilirim..
yorma bir daha öyle kendini canım yaaa....
iyiki değiştirdiniz,
ecrin seninki tam bunalımdı vallahi ne iyi yaptın arkadaşım,
kayanın üzerinde yalnız oturmuş o kadın ve altında "Allahım banada nasip et" yazıyor ya
çok etkiliyordu beni. çoğu zaman bakıp bakıp ağlayasım geliyordu
kaderimize
bak şimdi bebekler süperrrrrrr Allah size öyle evlatlar nasip etsin.
bende özendim bir bebiş seçeyim kendime
bebek resmi koyarsam bebeğim bir an önce gelir diye düşündüm canım sen nasılsın iyi misin?
bulantı filan var mı?
canım sen de yumurtlamanı takip et bu ay tamam mı? hamilelik sırası sende ve gyamanda şimdi sizden bekliyoruz haberleri
sonra da 123m tuncss ve ben inşallah müjde veririz...
Kızlarr mrb, ben progestan ı bitirdim perşembe günü, cuma günü kırmızılar geldi.. Dün hayıt a başladım, aktarıma gittim hayıt tohumu aldım, iki gündür içiyorum, yalnız bişey kafama takıldı,, adet günlerinde burdaki herkes yine günde iki kere içiliyor diyorlar ama benim aktarım adet günlerinde günde bir kere iç dedi.. :44: Ne yapsam acaba, iki keremi içsem?? Birde hayıt kullanırken hamile kalınırsa bi zararı olurmu acaba???
adetliyken günde bir kere sabah içebilirsin yeterli olur bence de...
Herkese merhaba,
Bende pko hastasıyım.Önceden çok üzülüyor çok takıyordum ama yendim şükür. İnsan şöyle bir etrafa bakınca kedndinden çok kötü durumda olanları görüyor. Neyse ki en azından UMUDUMUZ var.
Ben sizlerden yorum istiyorum arkadaşlar. Doktor doktor gezdim yapılacak birşey yok diyende oldu, ne varki bu hastalık tedaviye bile gerek yok diyende.
Ben 9 aylık evliyim bebek düşünmüyoruz henüz. Yalnız peki sonra olmazsa sorusu beynimin içinde gezip duruyor.Hepimizde bu konuda epey bilgi sahibi olduk.
Durumum çok mu vahim değerlerimi yazıyor, değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bu arada
tsh: 2.43
fsh:7.41
lh: 7.97
prolaktin: 26.63
Bu arada 24 yaşındayım. Kilolu değilim.
kilo alma sakın....
tsh ın süper tam gebe kalmak için istenen değer
Lh biraz daha düşük olabilirdi ama o da iyi....
prolaktin yüksek onun için bir ilaç kullanırsan çok rahat hamile kalabilirsin....
23 üst sınır prolaktinde...
ultrasona girdin mi pkos folüküllerinden var mı yumurtalıklarda yerleşmiş?
eğer varsa benimkiler soğan kürü ile temizlendi sen de yapabilirsin... ibrahim saraçoğlu sitesinden bulabilirsin bu kürü....