ben hayıtı çok oldu bırakalı 4 aydır metforminle şükürki düzenli adetler görmeye başladım canım önce 45 günde geldi sonra 43 40 ve bu ay daha da öne çekilmesini bekliyorum bakalım ne olacak? sen nasılsın? inşallah hep böyle işe yarar glifor bende...
ateş ölçmeyi de bıraktım canım takip etmeyince stres olmuyorsun ve daha kolay oluyor herşey akıntım bu gün geldi mesela yumurtlama akıntım... bunu takip ediyorum sadece canım :)
ben hayıtı ürtiker olduğumdan bıraktım.... hayıt tohumu mu içeceksin ben tohumunu kaynamış suyu bir bardağa aldım ve içinde 15 dk beklettikten sonra süzüp 1 fincan sabah 1 fincan akşam içtim ancak az yapmalısın çay kaşığı ölçüsü yeterli olacaktır...1 ay dene istersen işe yarar inşallah yumurtlama bozukluğun mu var?
Hayıt ın yan etkisi oluyormu canım
( Yumurtlama dan mı bilmiyorum tatlım, 7 ay önce erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim, 3 gün yaşayabildi sadece.. Yaklaşık 2 aydır adet düzensizlğim vardı, kanamalarım 22 gün 16 gün sürdü doktora gittim, probe kürtaj yapıldı, sonucunda da yüksek miktarda östrojenik aktivite gösteren endometrium çıktı, progesteron eksikliğim varmış.. Doktor progestan verdi, 10 gün kullandım ve bıraktım, şimdi adet oluyorum galiba 2 gündür lekelenmelerim başladı bugün biraz daha fazla.. Şimdi hayıt kullanıp hormonumu düzene sokmak istiyorum ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum.. Ne zaman başlamalıyım adet dönemi kullnılıyormu hiç bilmiyorum.. Aktar a gitmek üzereydim bi sorayım dedim sana canım.. Aslında pko bende bekarken vardı uzun süre diana kullanmıştım..evlenmeden çok önce.. Evlendiğimde tedavi görmeden istediğim ay hamile kalmıştım.. Şimdi tekrar bebek istiyorum ama, ilk önce hormonlarımı düzeltmek istiyorum.. Hayıt işe yarıyor dimi canım, sen neden kullanmıştın??