- 14 Mart 2011
- 778
- 1
çok sağol güzel arkadaşım evet çözümü var ve aklım rahat inşallah her şey yolunda giderde tüm sorunlar çözülür sağol
sen nasılsın güzel bebeğin nasıl büyüyor maşallah...nasıl gidiyor hamilelik
sorun neyse çözülecek canm merak etme yeterki güveneceğin iyi bi dr.bul.herşey o güzel gönlüne göre olsun canm arkadaşım.
ben iyiyim çok şükür.haftaya kontrolümüz var bebişimde iyimi göreceğiz inşallah.
anladım canım neyseki çözümü var ,perde varsa demkki daha kolay olacak .hakkında hayırlısı olsun canım .
canım iyiyim çok sağol, aşırı bir ekşi yeme isteğinin dışında bende bir belirti yok.bazen diyorum acaba yaşıyormu diye .kontrolüm bir hafta sonra progestan kullanıyorum sen neler yapıyorsun ne zaman kontrolün artık cinsiyeti belli olur herhalde.
ayy canm sormaya o ekşi yeme isteği bende hala geçmedi.başlarda limonu tuzlayıp tuzlayıp yiyodum.şimdi hala yiyorum ama okadar deil.yazda geliyo çok şükür dört gözle beklediğim 2ekşi meyveyi bekliyorum.şimdi söylemiyorum cann çekmesin diye.gerçi söylemiş kadar oldum sanki.istediğin şeyi bulamayınca ona yakın bişey yiyerek o isteğini yerine getir canm.ben önce tatlıyı severdim yine çok aşırı deildi ama severdim yani çikolataya felan hiç dayanamazdım hamileliğimde hiç yemedim heralde.vücutta ne eksikse onu istiyomuş canımız herkes bunu kız bebeğe yorsada.şimdi okadar merak ediyosunki kontrol günü bitürlü gelmek bilmiyo dimi?banada öyle oluyodu ama şimdi okadar deilim çok şükür Allah'a.benm kontrolümde haftaya perşembe.heralde bu gittiğimizde öğreniriz cinsiyetini eşimle ikimizin içinden de kız geçiyo ama Allah'ım hayırlısını versin diyorum.
bugün yoğun dersim var akşama geçmişi okuyacağm... kötü bir haber paylaşacağım karnım ağırıyor diyordum ya günlerdir söylemesi, ayıptır bende kıl kurdu çıktı.. moralim o kadar bozukki anlatamam yani adet bellritisi falan değil hala adet de olamadım.. bu salgın okulda vardı o kadar dikkat ettim ama geçmiş bana da... ilaç yazdıracağım . başına böyle bir durum gelen var mı aranız da ... bütün hastalıklar gelip beni buluyor sanki.. hepinizi öpüyorum...
bicim geçmişi okumadım geldin mi doktordan ne dedi doktorun mutlaka yaz bana...
geçmiş olsun canm.morelini bozma tatlım geçer ilaçlarla ya.geçmiyecek bişey deil çok şükür.öyle deme şükret canm ne dermansız hastalıklar var.