- 22 Aralık 2009
- 3.067
- 3
geçmişte çok çekiştirdik seni canım .. gyaman dedi ki tunçss dağıtıyor kafayı facelerde gördüm dedi.. bende sana şöyle bir smiley armağan etmiştim..
bizleri unuttun diye...Eki Görüntüle 371148
okuldan yeni geldim biraz yemek yiyip geliyorum hemen .. özlemişim kız seni...
hmm.. dedikodumu yapmayın
ablam gelince dışarı çıkaralım bi akşam dedik.. yoksaaaa ben hiç dışarı çıkmam
bende özledim valla..
ayrıca ben sizleri hiçbir koşulda unutmam rahat olun.. bu konuda çok vefalıyımdır
aşılamaya çok sevindim canım, en azından daha ciddi bir adım...BAzılarında ilk seferinde tutuveriyor valla!
inan öyle karmaşıkki duygularım, hiçbirşey hissetmiyorum..ilk başlarda rüyamda hep erkek doğurdum ama artık düşünmüyorum inan...
sürpriz olucak....valla insan öğrenmek istiyor, maaaleseffff diycem çünkü birşeyler almak istiyorsun, herşey ya pembe ya da mavi yaaa!!
mesela bir albüm alıyım dedim, ultrason resimlerini koyarım diye ama nötr bir renk yokki! beyaz falan olsa iyi olucak ama ya pembe ya mavi herşey, çok sinir birşey!!! bende bekliyorum o yüzden! birtek battaniye aldım ama birşey almak adına, eve ve odasına uğur getirsin diye...
metforini 12. haftada bıraktırdı doktorum ama tekrardan kullanağım günleri iple çekiyorum nedense...
inşallah dediğin gibi olur ve ben o bazılarından olabilirim
şu kız olursa pembe erkekse mavi mantığından bende nefret ediyorum.. bir gün bende bu şerefe erişebilirsem odası bembeyaz olacak kesinlikle..
albüme gelinceeee.. kendin de yapabilirsin.. en sade dümdüz olanlarından alıp yapışkanlı kağıtlarla kaplayıp üstünü kendi zevkine göre süsleyip birşey hazırlayabilirsin.. ben bu aralar kutu kaplama işine merak sardım.. çok eğlenceli oluyor..
inşallah battaniyesi uğurlu gelir.. cinsiyeti belli olunca bize de yaz..
Rahmimde rahmi ortadan ikiye tam bölen septum yani perde ya da çift rahim olma durumu varmış...
eğitim ve araştırma hastanesinde ya da üniversitede histeroskopi yöntemi ile (rahme kamera gönderiyorlar) bu kesinleştirildikten sonra her iki durumda da ameliyat olacaksın dedi... iyi bir doktor bulmam gerekiyor şimdi bunun için... ameliyat olmazsam düşüklere neden olacak bir rahim anormalitesiymiş bu iyiki film çektirmişim... Tüpler açıkmış çok şükür
durumum bu...
canım bak artık ne olduğunu biliyorsun.. iyi bir doktor bulup çaresine bak bir an önce.. sonraki bir kaç mesajından da anladığım perde olması diğer duruma göre daha iyiymiş.. kolay bir yöntemle bu perdeden kurtulup sağlıklı rahime kavuşabileceksin.. hakkında hayırlısı olsun canım..
tüplerin açıkmış.. en azından çaresi olan bir sıkıntı var sende.. Allah'ım dermansız dert vermesin kimseye..
bugün yoğun dersim var akşama geçmişi okuyacağm... kötü bir haber paylaşacağım karnım ağırıyor diyordum ya günlerdir söylemesi, ayıptır bende kıl kurdu çıktı.. moralim o kadar bozukki anlatamam yani adet bellritisi falan değil hala adet de olamadım.. bu salgın okulda vardı o kadar dikkat ettim ama geçmiş bana da... ilaç yazdıracağım . başına böyle bir durum gelen var mı aranız da ... bütün hastalıklar gelip beni buluyor sanki.. hepinizi öpüyorum...
bicim geçmişi okumadım geldin mi doktordan ne dedi doktorun mutlaka yaz bana...
canımcım dert etme.. ilaçla kurtlar dökülecek.. biraz sinir bozucu ama üzülme..
şimdiden çok geçmiş olsun..