çok sevindim canım eşin konusunda çok şanslısın maşallah, Allah ağzınızın tadını bozmasın sevginizin meyveleri de birer birer gelecek inşallah hayırlısıyla.
Ben iyiyim canlar, sadece Çok çabuk yorulmaya başladım bazen nabzım hızlanıyor ve baş ağrım artıyor. Dün kışlıkları dolaptan çıkarayım dedim, çamaşır yıkadım(çamaşır makinesi yıkadı) ama o kadar yoruldum ki yemeği tam yapamadım yattım.
Bir de kayınvalidem bana muska yaptırmıştı hamile kalmam için. Nazar ayetleri var içinde. Sonra ben o sıra glukofene başladım, hamile kaldım.
Onlar pko lu olduğumu ve glukofen içtiğimi bilmiyor, muska sayesinde olduğunu düşünüyor.
Belki onun da etkisi vardır tabi,o yüzden yine de çıkarmıyorum üstümden.Sonuçta nazardan koruyor. Dün fanilamla beraber unuttum ,kıyafetleri yıkarken attım makineye bi güzel yıkanmış muska
Ama dışında bant sarılıydı ,ıslanmadı
O kadar çok ütülenecek çıktı ki hiç gözüm almıyor onları ütülemeyi, perdeler desen gri oldu artık, evi ne kadar temizlersen temizle hemen kirleniyor. Titiz biri olmadığım halde bana bile batmaya başladı evin durumu ,yani çok vahim