- 28 Ekim 2010
- 5.498
- 1
Tamam canım bekleyim Hergün 60 dk yürüme twisterle bel sırt çalıştırma ve mekik aletiyle mekik çekiyorum canım.İnşallh emeklerimizin karşılığını alırız zorluk olmadan kolaylık olmuyormuş.İçin rahat olsun bencede stres ederek daha kötü oluyoruz çünkü.Rahat olduğumuz zaman daha güzel gelişmeler oluyor bencede
ooo maşallah canım süper zaten tüm hareketler var yaptıklarında kaslaı çalıştırıyor hepsi ve yürüyüşle yağ yakıyorsun süper ya...
bence de aklımız hep rahat olsun huzurlu olalım da güzellikler bizi bulsun öptüm canım....
amin canım inşallah :)meraba kızlar nasılsınız neler yapmışınız ben yokken hepinize sevgiler
bicim ; korkma tatlım filmin temiz çıkacak inşallah
kızlar ben kendimi toparladımmm gayet iyiyim çok şükürrrr allahıma inşh hepimiz tez zamanda bebek lerimize (gözde bebekler ) kavuşuruz kızım olursa adı belli oldu gözde inşalah
kızın olursa adı gibi güzel olacak desene maşallah çok güzel isim bulmuşsun Allah sağlıklı evlat versin canım... iyi olmana çok sevindim öptüm... kadınlar kulübünün gebelik takviminden yap istersen seninkini de takip edelim...
rica ederim devlette şöyle bir sorun var doktorlar sürekli değişiyor ben hep infertilite polikiliniğinde bakıldım mecburen polikistik olduğumdan ve her gidişimde başka doktor denk geldi ne yazıkki canım anlayacağın devlette tanıdık doktor yoksa işin çok zor... ama tam teşekküllü dediğim yer tüm doktorları da bilgili Ege üniversitesi de aynıdır canım...canım ilgilendiğin için teşekkür ederim..devlete gitmeyi düşünüyorum ilk etapta..özel hastaneler hastayı müşteri gibi görüyor bence..ve böyle hassas bir konu sömürülmeyede çok açık..onun yerine devlette işini iyi yapan (tavsiye edilen) bir doktora gitmeyi tercih edicem..bu tedavide doktor çok önemli diyorlar.bir arkadaşım özel bi hastanede 2 yılını kaybetmiş..birde ben ancak bayan doktora gidebilirim bunu bile zor aştım..tekrar teşekkürler ilgine..