- 29 Kasım 2008
- 1.184
- 8
anladım canım, o zaman daha iyi diyor internetteki yazılar
canım seninkine de baktım internette, yarım rahim olabilir Unicornuate uterus ama emin değilim tek tüp tıkalı da olabilir. bicim le aynı sayılırsınız canım, korkmayın dikkatli hamilelik süreciyle çocuğunuz olur diyor. sen doktorla konuşmamış mıydın canım
canım sorun yok "görünürde" ama tabi ki rahim bir kapalı kutu biliyosun ,Allah sağlıklı evlatlar versin hepimize
canım doktor baktı ama laparoskopi yapmamız lazım dedi.çünkü tek tüplüde olabilirmişim ortada perdede olabilirmiş yada diğer tüpüm tamamiylede kapalı olabilirmiş.ben korkuyorum laparoskopiden bikaç ay bekleyeyim dedim sağ açık sağda yumurta oluşursa hamile kalabilirsin dedi.bende işi Allaha tevekkül ettim.haziran başına kadar hamile kalmazsam haziranda laparoskopi çektirecem canım.
slm arkadaşlar bende pko hastasıyım ve tedavi görüyorum klomen kullanıp yumurta takibi yaptırıyorum 14.gün gittiğimde sağda 2 tane 18mm solda bi tane 17mm vardı.bugün gittğimde(21.günüm bugün) her iki taraftaki yumurtalarda 35 40 mmlere gelmiş.kist oluşmuş iki tane içe kanamalı dedi.doktor bana dediki ultrasonda görülen bu büyük kistler yumurtanın çatlamadığı anlamına gelmiyomuş çatlamışta olabilir dedi.progesteron testinden belli olurmuş çatlayıp çatlamadığı.progesteron testimin sonucuda 18,90 çıktı.benim anlamadığım yumurtalarım büyümüş bi şekilde olduğu gibi duruyolar.doktor çatlamışta olabilir dedi kafam karıştı.devlet hastanesinde tedavi görüyorum.cuma günü özele gittim yumurtalarıma bide orda baktırıyım dedim.ordaki doktor çatlamamış çok büyümüşler dedi soldaki 40mmdi.ama bugün gittiğim doktor kist olarak görünmesi çatlamadığı anlamına gelmez dedi.bana açıklama yapabilecek varmı?:44:
çok ilginç bence kisttir o yaa.çatlamaıştır yumurta.canım bence hemen soğan kürü yap o kistlerin çatlamasına yardımcı oluyormuş.
merhabalar herkese ben geldim..öncelikle bana dua eden ve soran arkadaşlara çok çok teşekkür ederim..
yeşil, bahar, bicim, cvr unuttuklarım varsaa affola..hepiniz iyiki varsınız..
ben çektirdim bugün filmi..çok kolay diil ama öyle dayanılmıycak bişey de değil, sakın korkmayın kızlar ve kendinizi kasmayın, ne kadar rahat olursanız o kadar kolay geçiyor..zaten 10 dakika sürmedi bile..çok şükür atlattım ben..darısı diğer arkadaşlarımın başına..ama dediğim gibi dayanılmıycak bişey yok..bolca dua ve nefes egzersizleri işe yarıyor....
sonuçlarım da 1 satte çıktı..çok şükür hiçbir sorun yok..tüpler açık..zaten ufak yapışıklıklar varsa da bu filmle açılıyomuş tamamen..bu ay artık geçti önümüzdeki ay klomene başlıycaz dedi doktor..kızlar adetin kaçıncı günü başlanıyo kolmene:44:
ba arada eski sayfalara çok bakamadım..bicim naptın sen gösterebildinmi doktora sonuçlarını..inşallah bi sıkıntı yoktur canım
tatlım rahimde sorun olmayanlarda ağrı olmuyor benceee.tüpü kapalı olan tek olan çok yapışıklığı olan kişilerde bence ağrı oluyor.ama madem rahimde sorun yok film sonrası hamile kalma olasılığın çok yüksekk canım.