ahhh ahhh... böyle tavşan gibi hemencecik hamiş kalıp doğuranlara şaşıyorum..
bu arada benim kedim vardı evlenmeden önce, onu defalarca kez çiftleştirmiştim bebekleri olsun diye.. onun da bebekleri olmamıştı.. bende mi bi kerametsizlik var ki
canım söylenecek söz yok
çok ama çok üzüldüm.. muhakkak bu durumu araştırın.. Allah'ım tez vakitte gülsün yüzüne..
lütfen canını sıkma.. bu daha hayırlıydı demek ki Rabbim böyle uygun gördü..
oo süpermiş 200 tl.. hiç korkma.. insanın korktuğu başına gelir.. aklına kötü şeyler getirme bence.. kendini telkin et sürekli kolay geçicek diye..
ben çektirdim eylül ya da ekim ayıydı hatırlamıyorum valla..
üstünden çoook zaman geçmiş.. bi de doktor hemen hamile kalabilirsin demişti
sonuçlar temizdi.. tüpler açık, rahim normal yapılı.. ben hemen almıştım filmlerimi.. doktorumda zaten direk incelemişti orda.. sonra kontrole gittiğimde yanımda götürmüştüm tekrar bakmıştı..
ayyy et ayırt edilir miiiii hiiiiiç
ben her türlü etin delisi divanesiyim.. ama eşim et ürünlerini de minimum tüketiyor.. gıcık kızım benimki
benim yemediğim tek şey bakla.. hani şu yeşil olan varya.. fasulye gibi.. hiç sevmem asla yemem.. bir de 2 sene öncesine dek hiç balık yememiştim artık yiyorum..
cilve olayına gelinceeee.. benim kocamı tarif ettin sanki bu arkadaşın ve kocasını anlatırken.. ben miydim bunu yaşayan dedim bi an
benim de ayne böyle bir anım var.. düğün günü jartiyer çoraplarımı evde hemde taaa Adapazarında annemlerin evinde unuttum.. ve doğal olarak takımın jartiyer kısmını giyemedim
neyseee, düğün oldu bitti.. aradan 2 hafta geçti biz annemlere gittik, hemen çekmeceden çorapları aldım.. kocaya süpriz yapcam ya.. evime döner dönmez giyindim hazırlandım.. giyemediğim çorapları da giyip tamamladım takımı filan.. adam bi gördü gülüyoo ama nasıl.. sinir olmuştum.. gel şimdi bu adama cilve yap..
adam hoşlanmıyo.. aynen dediğin gibi uzun pijamalarım ben ve eşim mutluyuz