- 28 Ekim 2011
- 1.865
- 183
tuncsss özelden mesaj yazdım ama gitmedi sana.. mesaj kutun dolmuş.. haberin olsun..aaaaaa..!!!!
ben de adapazarlıyııııımmmm... ayy tanıdık çıkarmışız bi de..
ayrıca da inşallah isteklerin yerine gelir..
123m canım metformin mideni yakıyorsa muhtemelen mide ile bi sorunun var sana tavsiyem haşlamış patatesle al bakalım metformini yine yakacak mı ?ya yeşil ben niye hiç kilo veremedimki.2 ye çıkarmak istiyorum ama benim midemi yakıyor bırak 2 yi bazı zamanlar 1 de içmiyorum ara veriyorum 1 gün yoksa mide ağrısından geberecemmm.acaba aynı zamanda klomen çatlatma iğnesi kullandım onlarda çok fazla kilo aldırıyor ondanmı acaba kilo veremedim. gerçi havalar düzelsin yürüyüşe başlayacam.
tatlım hep böyle olur zaten,benimde üniversitedeyken biri ile çıkıyordum 4-5 yıl olmadı, zaten olmayacağıda belli idi gerçi.ama ayrıldık 7-8 ay geçti eşimle tanıştık harika bir ilişki başladı ben çok mutluyum gezerken gittiğimiz kafede çık karşımıza.çalıştığım yerde sende işe başlaa.benimde kafam bir karıştıki sorma canımm.sonra tuncsun dediği gibi ben beni seveni seçtim eşimi seçtim çok mutluyum rabbime şükürr.ama Allah sanki o dönemlerde sınıyor bizi canımm.
SEvgii meslesine gelince dün öyle yoğun duygular yaşadım bugün iyiyim.. hiç de umrumda değil artık geçmişte ilgiyle o kadardı zaten gelmiş geçmiş. 4 yıllık bir ilişkiyi riske atamam hem de hiç yerden..
normal dedi başkada bişey söylemedi
normal değeri ne olmalı ki:44:
bide TSH ne oluyor düşük olursa ne olur?
biçimin yorumu tsh minumum sınıra yakın ondan düşük geldi canım.. tsh hormonun tiroid bezlerinle ilgili bir sorun teşkil eder.. 0,35 minumum değeridir.. yani bundan düşük olursa tam tersi olur tiroid bezinin çok çalıştığını gösterir..allah kısmet ederse bu hafta başka bir kadın doğumcuya gitmeyi düşünüyorum
artık o nederse
ne pko için nede çocuk için tedavi görmüyorum şimdilik öyle bir planım yok olursa bebek kendiliğinden başımın üstünde yeri var
evet canım tez zamanda tekrar bir jinekloga git bakalım ne diyecek..
yani öle ağır yan etksi yoktur biraz donukluk yapıyor uykun gelir halsiz düşersin.. ciddi bir yan etkisi old sanmıyorum.. bi şey mi oldu canım ?Adetim dört beş aydır düzenliydi bu ay 32 gün geçti hala olmamadım doktor Tarlusal vermişti bugün onu kullanmaya başladım sonrada hormon testleri tarlusalın yan etkileri var mıdır ?
bi bubenimiste var hamiş haberi ondan bu yana yok canım.. inşallah kist değildir canım yumurta takibi yaptırmışmıydın?kızlar herkese iyi akşamlar. uzun zamandır bakmadım foruma. nasılsınız?? hamile haberleri var mı?? klomende 2. ayımdı bu ay ama gebelik beklentim yok çünkü çalışmalar verimli olmadı pek. bugün 30. gün oldu ama hala adet olmadım. biraz tedirginim inş kist falan yoktur bakalım hayırlısı artık
amin canım cümlemeize çok sağolasın..canım hormon değerlerin normal.. stres altında mısın ? böyle şeyler de bünyemizi hemen etkiliyor.. yani bazı şeyleri çok mu takıyorsun kafana? arada bir demişsin ya 35e falan çıkıyor o da adet düzensizliğiymiş canım . normal bir insanın sene de en fazla 3 kere gününde oynaması normal.. ultrasonda nasıl sonuçların pko görünümlü kistler çıktı mı ?canım ekimde yaptırdığım tahlil sonuçlarım şöyle
tsh 2.08
fsh 6,65
lh5,69
e2 38
ben 28 32 gün arası adet oluyorum canım tam günü gününe değil ama her ay 1 2 günlük gecikmeyle yada öne gelmeyle olurum çok şükürr
sene de 1 2 kezde 35güne çıkıyor.kilom 47
ama 1,5 senedir bebek istiyorum olmadı bu uğurda bütün tetkikler yapıldı herşey normal.
sen henüz bekarmışsın tatlım ama inşallah bizim gibi beklemeden bebişin olur.
tabi öncelikle güsel bir yuva kurmanı dilerim.
aynen canım tamamen boş bulundum.. bundan sonra bir şey olursa dikkatli olacağım..sen bir an boş bulundun ama eğer seni ararsa mutlaka başından savmalısın yoksa işler karışır
zamanında bilseymiş değerini. erkekler böyle ya ,cepte biri olsun da ne olursa olsun hele ki ilgini farkettiyse
akşam canm sıkkındı canım moralim bozuktu uyudum hemen.. sen nasılsın?Yeşil_87,Cvr nerdesiniz kızlar merak ettim iyisinizdir inşallah
Son düzenleme: