ahahah kız nesi normal benimki de fazla işte.. normalde max 75 olmalıyım.. ama ben 80 lerde geziniyorum.. bir ara 89u gördüm..
tamam az uzunum normalden ama Allah boy vermiş hala çocuk vermemiş
aman ne alakası var onunla sanki
bu arada ecrin87 için diyorsun ya ,iğneler de çok pahalı. eğer klomenle büyüme şansı varsa ne gerek var masrafa, ama tabi en az 2 hap içmeden büyümez bizim yumurtalar
kızlar merhaba,, ben sizlerin yazılarını okuyorum hep ama pek yazmadıgım için siz beni bilmiyorsunuz
geçenlerde bir soru sordum cevap alamadım
metformine yeni başladım. fakat bu ilacı kullanırken adet söktürücü içiliyormu? ben şimdilik içiyorum ama dogrumu bilmek istiyorum..
bir de bu ovulasyon testlerini sizler kullanıyormusunuz? bana doktor herhangi birşey söylemedi.. yumurtlama gününü hesaplamak için ne yapmalıyım
2 kilo verdiğine göre artık büyük gelişme olacaktır emin ol canım günde 2 tane hap içsen daha iyi olurdu ama
cevap için teşekkür ederim öncelikle...
bu metformin in ben de hiçbir yan etkisi olmadı. iki haftadır kullanıyorum. acaba etki etmedimi?
insanların baskısından o kadar sıkıldım ki.. psikolojim bozuldu.. sabahtan beri aglıyorum.. görümcemin bebeği oldu.. ben hala bebek düşünmyoruz diyorum kimselere söyleyemiyorum.. kimse de beni anlamıyor....
çeşit çeşit sorular soranlar... gerçekten çok sinir bozucu.. bir de arkamızdan konusulanlar kimbilir nasıl...
bu herkesin özelidir ben hiç kimseye sormam hiçbirşeyi ama inadına bana da soran sorana.. toplu ortamlara girmeye artık çekinir oldum.
bu metformin kilo verdirir diye seviniyordum. ama hiç değişiklik yok bende..
ya zayıfla gel deyip neden zaman kaybı yaşatıyor ki sana..
ben intihar edeyim o halde.. 80 kiloyum.. boyum 175 filan.. tamam anlıyorum kilo verdirip doğal yoldan yapmak istiyor ama aşılama için en mantıklısı doğru düzgün yumurta oluşturup yapmak.. off her doktor başka telden çalıyor.. eşini ikna etmişken aslında ben aşılama istiyorum iğneli yumurta geliştirelim filan deseydin..
2 kilo verdiğine göre artık büyük gelişme olacaktır emin ol canım günde 2 tane hap içsen daha iyi olurdu ama
işte bende hazır eşin ikna olmuşken birşeyler yapsan diye dedim..
başka doktora gitsen bu ay.. ya da yine aynı doktora gidip direk söylesen ben istiyorum aşılama diye..
benim gıcık da yemiyo brokoli kereviz.. muz fındık ceviz kilo yapar yemem diyo.. eee diyorum onu yeme bunu yeme sonra hadi tuncss bebek olsun de...
aman ne alakası var onunla sanki
bu arada ecrin87 için diyorsun ya ,iğneler de çok pahalı. eğer klomenle büyüme şansı varsa ne gerek var masrafa, ama tabi en az 2 hap içmeden büyümez bizim yumurtalar
çeşit çeşit sorular soranlar... gerçekten çok sinir bozucu.. bir de arkamızdan konusulanlar kimbilir nasıl...
bu herkesin özelidir ben hiç kimseye sormam hiçbirşeyi ama inadına bana da soran sorana.. toplu ortamlara girmeye artık çekinir oldum.
aynen. ya bende yeni başladım metformini kilo vermek için faydası oluyor diye başlamıştım 5 kilo fazlam var vermem lazım ama bu pko verdirmiyor aldırıyor
cevap için teşekkür ederim öncelikle...
bu metformin in ben de hiçbir yan etkisi olmadı. iki haftadır kullanıyorum. acaba etki etmedimi?
insanların baskısından o kadar sıkıldım ki.. psikolojim bozuldu.. sabahtan beri aglıyorum.. görümcemin bebeği oldu.. ben hala bebek düşünmyoruz diyorum kimselere söyleyemiyorum.. kimse de beni anlamıyor....
haklısın yaa ne kadar aptalım ben yaa hiç aklıma gelmedı ama yaa bide iş yreinde sıkıntı oluyordu biraz çeneleri kapanır dedım 1-2ay sonra gider direk iğneli başlıyalım derım suan güzel kılo veriyorum bakalım kısmet ama kafamı duvara vurasım geldi şimdi heee
iğneler masraflımı oluyorr bak şimdi onun içinde para biriktirmem lazım 2ay kesın beklemlıyım o zaman diğer gelmende 2yapalım dedı bırazdaha kılolar gitsin öyle gideyim
bende hep öyle diyordum pko yüzünden vermeiyorum vereıyorum napsam veremıyorum dıyordum ama veriliyor arkadaşım yediklerine dikakt et beyaz ekmek pirinç makarna falan yeme sebze ağırlıklı beslen canım aralarada meyve ye biraz spor ve bol su iç ben verdım valla devamda edıyorumm :) 64,80 den 2ayda 61 düştüm
yok canım aksine faydası oluyor .. bol bol içmeye çalış bende kayısılı form çayı içiyorum..kılzar ben günde 2-3 bardak yeşil çay içiyorum acaba bi zararı olrmu
aynen. ya bende yeni başladım metformini kilo vermek için faydası oluyor diye başlamıştım 5 kilo fazlam var vermem lazım ama bu pko verdirmiyor aldırıyor