- 22 Aralık 2009
- 3.067
- 3
aaaa ne güzelmiş yan etkisi az olan doğum kontrol hapı süpermiş vallahi.rahim filmi çektireli 4-5 ay olmuş bir sürüde klomen tedavisi oldun hormonlarında normal bence AŞILAMA kesin tutacak canım.içimden bir his öyle diyor daha öncede yazmıştım zaten canım.
bu arada tunc ilginçtir bendede 2-3 gündür sadece leke şeklinde azıcık kanama geldi çatlatma iğnesi yapmama lazım .senide duydum ya sanırım bendede kist oldu diyorum yaaa.iyice korktum vallahi.bende gideyim bir doktora en iyisi.son klomenimdi vücuduma hediye bıraktııııııııııı sanırım offffffffffffffff yaaa.
canım dur yaa hemen kötüye yorma.. belki de hamilesin.. yerleşme kanaması filandır..
evet ginera çok ağır geliyor bende 9 ay kullanmıştım n-bi garip halim vardı sorma ... ama kistleri iyi eritiyor canım ondan dedim..
ayy kistleri eritiyor tamam ama beni de eritiyor zaten bu sefer küçük kistim.. 2 cm cik.. geçen seferkinden sonra bu vız gelir tırıs gider yani
canım çok normal bende öyleydim hamileken merak etme tansiyon düşüyor da ondan akıntı zaten çok olur ilk aylarda yat uyu sürekli bebeğin büyüsün.
eşin bukadar istiyorsa vardır bir hayır belki canım ,bellimi olur bakarsın ki tutabilir.inşallah tutar canım arkadaşımda yaptırmıştı benim çok heyecanlı bir bekleyiş oluyor ,çok iyi bir doktora gidiyordu ama sadece 1 kere yaptı.
bakalım canım inşallah iyi olur.. hayırlısını diliyorum.. hepimiz için herşeyin hayırlısı ne ise onu görelim.. Rabbim doğru yoldan şaşırtmasın..