ayy canım nerede o günler ne güzel olurdu kısmet tatlım bakalım negatifi görürsemde üzülmüycem artık alıştım.
üzülme tatlım ne yapalım buda bizim kaderimiz Allah başka dert vermesin en azından umudumuz var.
canım geçmiş olsun çok üzüldüm sen bu soğana başla ilk defa soğan ve incirden bahseden bir doktor duyuyorum.Soğanı nasıl yapmadın bugüne kadar bir mucize canım soğan.bende bu ay başlamayı düşünüyorum.
bence önce soğan arkasından incir+havuç yap canım.Soğan PKO için incir+havuç ta yumurta tembelliğine iyi gelecektir.öylede böylede bekliyoruz zaten bakarsın bunları yaparken incire hiç gerek kalmaz
ahhh canım bende şu incir+havuç çok faydalı olmuştu ama Saraçoğlu deyince prolaktini yükseltiyor diye hemen kestim. sinir oluyorum bu hormana incir yememe bile engel oluyor
Bal,tarçın,çörek otu nu ben 1 ay yaptım ,ama bununla çok hamile kalan var.dene bakalım faydası olabilir şidi her gün bir tatlı kaşığı çörek otunu yoğurtla beraber yiyiyorum.
canımmmmm hoş geldin bizde seni çok özledik.kendiliğinden adetin gelmesine çok sevindim tatlım. metformin mucizesi olsa gerek .rahim filmin iyi geçicek canım inşallah sonrasındada güzel şeyler olacak seni çok öpüyorum
canım ben saraçoğlunun sitesindeki sorularda okumuştum soğanı ilaçla yapmayın yazıyordu düşünsene d.k.hapı ile hiç olmaz herhalde bencede kullanma .saraçoğluna bununla ilgili mailde atabilirsin.