kızlar selamlar..umarım herkes iyidir.ben bicimi ve biricik35i merak ettim.topiğin eski üyelerindenim,yani artık pek sık girmiyorum,ama her zaman buradaki tüm arkadaşları merak ediyorum,inanın..umarım allah isteyen herkese bir gün anneliği ve babalığı tattırır.
bicim sen grip mi olmuştun?başka birşey yok değil mi?umarım şimdi iyisindir.kendine çok dikkat et..
biricik35 hamileliğin nasıl gidiyor,seni de çok merak ediyorum,umarım herşey yolundadır.
ben bu ay yumurtlama dönemimin son günündeyim ve sadece son 2-3 günü değerlendirebildim çünkü iş nedeniyle eşimden uzaktaydım..bakalım 14 gün sonra beklenmeyen adet tarihim
bilmeyen arkadaşlar için kısaca bahsedeyim,ben de bir pkoluyum ve korunmayı bıraktıktan tam 1 yıl sonra hamile kalmıştım ama geçtiğimiz ekim ayında 8 haftalıkken bir düşük yaşadım malesef..hamileliğimden 3 ay önce rahim filmi çekilmişti,eşimin sperm değerleri de normal.metformin kullanıyordum ve kendiliğinden hamile kalmıştım.son 3 aydır da 30 günde bir adet oluyorum,şaşılacak bir şey
şu an metformini bıraktım,hiçbirşey kullanmıyorum.Yaşım 27, dr. 1 yıl daha bekle,bir sorun göremiyorum dedi.düşük için de çok normal,gebeliklerin %30-40 arası düşükle sonuçlanıyor dedi..bakalım bekliyoruz.ama bu ay da hamile kalmazsam metformine yeniden başlayacağım,çünkü dr.um bunun hamile kalmamda önemli bir rol oynadığını söyledi, hatta keşke hamileliği öğrendiğinde bırakmasaydın dedi.dr.un tavsiyesi metformin kullanmak yönünde.hatta hamileliğin ilk dönemlerinde bile...
hepinize sağlık ve huzur dolu günler diliyorum :) görüşmek üzere..