- 29 Kasım 2008
- 1.184
- 8
canım gebeliğin ilk belirtilerinde gerginlik değilde acayip bir duygusallık vardı bende daha test bile yapmamıştım düşün herşeye ağlıyordum,ekşi gerçekten çok doğru canım acayip bir ekşi isteği de oluyor bende bu ay acayip tatlı isteği var yani bu ayda boş.
üzme canını canım.inşallah olmazsın hamilesindir ki bende diyeyimki ohhh biri tatlı istediği halde hamile kaldı diyeyim.bu arada cvr hani prolaktinimiz yükseliyor ya bizim hazır ilaçla 18 lere düşürmüşüm bu ay incir yapsam yükselirmi acaba.klomen hakkım bitti benim ya kendi kendine yumurta oluşmaşsa diye korkuyorum ben.BAL TARÇIN ÇÖREK OTU varmış o ne işe yarıyor biliyormusun yumurta oluşmasınımı sağlıyor acaba.
günaydınn kızlarrr....hayırlı cumalarrr...nasılsınızzzz....dilerimm herkezzler iyidirr:):) benim vınn bitmek üzere o yüzden pek giremiyorum girsemde eskilere bakamadım pek..herkez iyidir inşallah...ben iyiyim şükür progestana başlıcamm yarın yinee...bıktım ilaç içmektennn
tatlımmm nasılsın.sen bazen öyle duygularını buraya yazıyorsun ya okurken sende kendimi buluyorum ben yaaaaaaa.bu aralar ikimizinde pek takati kalmadı gibi.ama şöyle bir laf vardır.güneş ağarmadan önceki an en zifiri olan andır..belki bizim içinde güneş ağarmak üzeredir inşallah canım.
ben bu ay progestan içtim buğün bitti ilk iki gün sadece akşam içti sonra sabah akşam içtim toplamda 10 tane içmiş oldum herzamanki gibi adetim ne zaman gelir acaba normalde ilça bitikden sonra 4günü oluyordum bua ya soğan suyumu yoksa incirmi yapsam ne yapsammm kızlar akıl verin bana direk incir kürümü yapsam adetımın 1günü yoksa önce soğan sonramı incir yapsammm
bence önce soğan yap tatlımm.