- 22 Aralık 2009
- 3.067
- 3
iyi tuncs birilerinde zamanında benimgibi olmasına sevindim. çok sıkılıyorum anlatamam sağı solu kurcalıyorum nette.. tv izlemeyi sevmiyorum hep buradayım onun için .. dua edin bana hemen evleneyim de buralarda dolaşmayayım kafasını ütülecek birileri olsun yanımda.. ev arkadaşımda yok tek tutmak durumunda kaldım.. benim halim ne olacak hiç bilmiyorum. sıkı bir eğitim hayatından sonra böyle bir boşluğa düşünce sıkıldım
bu arada gerçekten her ay adet olabilmek inan şuan hayatımda istediğim en büyük dilek...
yanlış alıntı yapmıştım onu düzellttim tuncss
canım emin ol evde başının etini yicek bi koca da olsa yine de buralardaki arkadaşlığın yeri bambaşka.. bak benim koca var ama ben onu uyutup yine de gelip neler olmuş bitmiş diye bakınıyorum ev arkadaşı riskli bi durum yaa.. bence yalnız olmak daha mantıklı ve rahat.. Allah gönlüne göre versin de burda bizim hamişliklerimizin telaşını yaşarken senin de düğün heyecanını paylaşalım..
bencedee nasipppp....dilerim senin nasibinde bu ayy bebiş vardırrr....hedi bakalım battaniyeni merakla bekliyorumm...bende bişiler yaptım kermes vardıı onun içinn ..az kaldı bitsin resim cekicem inş bende paylaşırımm ..hamaratt kızlarrr:):)
O haberi tunc ve bicimden bekliyorumm...bu ay umudum onlarrrrrr....hayırlısıylaaa....[/B]
ben daha birleştirmeye başlayamadım battaniyemi çıkıp ip almam lazım ama ona vakit bulamadım nedense.. kuzenimin kızının 3. yaş günü var pazartesi günü.. onun telaşı ile uğraşıyoruz. her sene bir konsept belirliyoruz ve kıyafetinden pastasına heryerde uyguluyoruz.. geçen sene uğur böceği olmuştu bu sene kelebek.. ilk yılında ise aklı daha ermiyor diye kutlama yapmadılar.. süper keyif alıyorum onunla zaman geçirmekten.. her sarılıp öpüşünde dua ediyorum hepimize.. Allah'ım hepimize bu güzelliği yaşatsın..
sen de yaptıklarını paylaş bakalım.. ben pek merak sardım bu aralar el işine
amin canım aminnn... inşallah hep beraber pkoyu yeneceğiz.. bu topikte bebiş muhabbetleri olsun o kadar istiyorum ki anlatamam bngl33ünkü 22 haftalık olmuş yani bayadır hamiş haberimiz yok :2: gelsin artık yeni bebişlerimiz
dur yaaav bngl daha 11 haftalık.. bi anda ikiye katlamışsın.. bu şekilde olmasına en çok bngl sevinirdi herhalde yolun yarısını geçmiş olurdu ama daha çoook başlarda Allah'ım sağlıkla kucağına da aldırsın, darısı bizlere olsun..
ayyyyyyy ağzından bal damlıyorrrr amin aminnnnnnnn cümlemiz inşallahhhhh
inşallah ben haklı çıkarım meleğin annesine hiç umudum yok dediği anda gelsin gerçekten çok istiyor ve hakediyoruz tabiki Rabbim bilir en doğrusunu şimdi ne kadar kaldı belli olmasınaa yazdın sanırım ama aklımdan çıkıvermiş
canım valla durum hiç belli değil... bu ay hiç ilaç almadım ve adetin 20. gününde kontrole gittiğimde 18 mmlik bir yumoş vardı.. 21. günde iğne vuruldum ve şuan 30. günümdeyim.. beklemedeyim işte.. ne zaman gelir gider tahmin edemiyorum.. ama 22. günümde çatlamış olsa yumurta +14 gün dersek, 36. günümde adet olmam lazım ki bu da martın 3üne genk geliyor sanırsam.. daha 1 hafta gibi bi zamanım var yani..