- 1 Eylül 2011
- 2.027
- 8
evet canım 5. ayım .değerlerinin iyi olması çok olumlu bir durum.demiştim ya çaprazıma bir jinekolog taşındı diye bugün onunla ayak üstü konuştum. benden hormonlarımın değerlerini istedi bende tahlillerimi gösterdim. pko nun bilinen değer yüksekliği olan lh ı yüksek buldu. metforminden haberin var mı dedi bende 5 aydır kullanıyorum dedim. 6. ayı da doldur gel bi kan tahlili ver dedi. cvr canım seninde 5.ayındı dimi..
bir de dün yaptırdığım tiroid bezi hormon sonuçlarımı da göstedim . meğer eskiden de yaplmış bu test bana.. buradan onunla ilgili bilgi vereyim hormon sonuçlarında TSH , serbest T4 (FT4), Serbest T3 (FT3 ) ve prolaktin hormon değerleri tiroid beziyle ilgili hormonlar.. bununla ilgili sınırları dışında değerler varsa çok önemliymiş kızlar.. bunlarla ilgili bir anormalliğim olmadığı için metformine devam et dedi. dkh da önermedi progesteron içerikli ilaçlarla adetlerini getir bir müddet daha dedi..
canım stres yapma diyecem ama tabi insanın elinde değil sınav zamanları.düzenli kilo vermen çok iyi sadece kilo vererek bile adetlerini düzenliyebilirsin Allah yardımcın olsun.evet canım bekarım bana da başta doktor doğum kontrol hapı vermişti ama temmuzdan bu yana kullanmıyorum bi sene içinde kaç ay olacak gözlemlemek istedik şuan bekar olduğum için bir sene de 8 9 ay kadar adet görürsen doğum kontrol hapına ihtiyaç duymazsın demişti şu ana kadar sadece kasım da olamadım o da sanırım sınav stresinden olsa gerek diye düşünüyorum çok şükür şuan düzenli gidiyo kilo da veriyorum şu bir sene de iyice toparlamaya kontrol altına almaya çalışcam inş :)
ay canım ne güzel şeymiş bu herkes bir şeyler yayınlamış bayıldım vallahi sen bukadar becerikliysen meleğin çok şanslı artık annesi onu nasıl giydirir bilemem bende çok isterdim yapmayı hepde kursa filan gitmel istedim ama hiç vaktim olmadı şimdide işten güçten kendime zor vakit ayırıyorum.Eki Görüntüle 354807
vayyyy süper gidiyosun tatlım
ayyyy gerçekten okadar olmuş mu bngl e ya hiç konuşamadık kızlada ben pek sık giremiyorum
hadi bakalım inşh güzel haberler alacaz inanıyorum
el işi derken dantel mi yapıyosun canım bak ben ahşap. seramik süsleme ,kurdela nakışı.takı tasarımı yani el sanatları kurslarına gitmiştim geçen yıl hala evde yapıyorum çok eğlenceli dantel de yaparım havlu falan ama en çok istediğim şey örgü yapmak bebek hırka yelekleri patikleri yapıyolar ya deli oluyorum hele de pelerin yapıyolar kızlara örgüden bayılıyorum ama örgü yapamıyorum ben bak sana çok beğendiğim bebeğim olursa yaptırmak istediğim örgüleri ekliyeyim
hadi canım benim hayırlı heberlerin olsun işte böyle bizim bu regliler ille bizi her ay teste mecbur bırakıyorlaroffffffffffff hala adet olmadım kızlar yarın sağlık ocana gitcem test yaptırcam sonrada söktürücü progestan iğne yazdırcam inşh yazarlar...göğüslerim patlıycak gibi 10 gündür ağrıyo soğan da yapıyomuş elim ayağım ateşleniyıo artık ya sökülsün yada 9 ay sökülmesin offfffffffffffffffffffffffff
geldim geldim tatlım annemlerdeydim orda nete giremiyorum ama sizi çok özledim çok yazışma olmuş hepsini okuyamadım vallahi.böyle ara verincede yetişemiyorsun konulara.nerelerdesin tatlımmmmm:44: