- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 321
amin canım aminnnalıntı almıştım ama mesajın gelmemiş duan çok güzelmiş canım.. Rabbim tüm bebek sahibi olmayı bekleyenlere nasip eder inşallah...
amin hepimizin karşısına iyiler çıksın canımminan okuyunca tüğlerim diken dikemm olduu..dilerim minnoşun iletmiştirr bizim bıdıklaraaaaa....ayyyy slmımızı sölesinn onlaraaa....dikkat ett canımmm kendineee...çook düşüncelisinnn rabbim karşınada hep senin gibi düşünceli insanları çıkarsınn...
evet çok haklısın kıskançlık değil de imrenmek bizimkisi.evet canım bende zevkle okudum meseğimi yapsam daha iyiydi ama dediğin gibi burası türkiye evlendikten sonra keşke öğretmen olsaydım dediğimde çok olmuştur evli bir bayan için öğretmenlik çok iyi.sen devlettemi çalışıyorsun
evet canım yaa bu konuda bende çok muzdarip olmuşlardanım.söylemeseler kötü oluyosun söyleseler bir türlü acır gibi yazık der gibi bakışlar karşında kalıyorsun.kıskançlık değil aslında bizimkisi.bunun bir kıskançlık olmadığını ancak arkadaşlarımız yani bizler birbirimizi anlayabiliriz.ama hamile görünce bende çok kötü oluyorum hani çok beğendiği bir elbiseyi alamayan boynu bükük çocuklar vardırya onlar gibi dakikalarca bakıyorum ,içindeki yavruyu düşünüp annesine ne mutlu diyorum .
bu arada benim eşim de mimar,zor aslında gecesi gündüzü tatili yok
ooo şimdi olmuş tamam:) ne demek canım önemli değilmerhaba kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım dünden beri çok yazmışsınız herkes iyidir inşallah.
busmai tekrar teşekkürler canm çizelgemin yazılarını düzelttim resmi değiştirdim.oynar dururum ben bu çizelgeyi artk resimlerin hepsi çok tatlıya...