evet canım bende zevkle okudum meseğimi yapsam daha iyiydi ama dediğin gibi burası türkiye evlendikten sonra keşke öğretmen olsaydım dediğimde çok olmuştur evli bir bayan için öğretmenlik çok iyi.sen devlettemi çalışıyorsun
canım bendede vardı belirtiler troid mi diye özellikle test yaptırdım ama çıkmadı bir şey ,kilo vermekte zorlaşır troidde ama sen çok güzel kilo verdin.
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin troid prolaktinin yükselmesindede etkili olduğu için özellikle baktırmıştım ben ama benimki PKO danmış.
evet canım ben doktora sordum hormon seviyelerini dengeliyor hatta hamile kalmaya yardımcı tamamen bitkisel bir hap.fiyatı 9,50 TL en az 3 ay kullanılacak.
evet canım yaa bu konuda bende çok muzdarip olmuşlardanım.söylemeseler kötü oluyosun söyleseler bir türlü acır gibi yazık der gibi bakışlar karşında kalıyorsun.kıskançlık değil aslında bizimkisi.bunun bir kıskançlık olmadığını ancak arkadaşlarımız yani bizler birbirimizi anlayabiliriz.ama hamile görünce bende çok kötü oluyorum hani çok beğendiği bir elbiseyi alamayan boynu bükük çocuklar vardırya onlar gibi dakikalarca bakıyorum ,içindeki yavruyu düşünüp annesine ne mutlu diyorum
üzülme canım benim yalnız değilsin her adet oluşumda o gün bende çok üzülüyorum sonra geçiyor bekle sende dediğin tarihe kadar tıp çok ilerledi inşallah Allahın izniyle olacak bu sene bebeklerimiz.
merhaba canım takvimin çok güzel olmuş canım.Allah bizede böyle nasip etsin.