- 1 Eylül 2011
- 2.027
- 8
canım nerelerdesin sen çok özledim yaaa sana bol şifa versin rabbim özletme kendini.karar verdim canım birkaç ay bırakıcam takip filan etmeyi sonra soğan kürüne başlıycam bu arada agnucaston ve metformine devam edicem.bakalım ne olacak baksana tatlım kimsenin takip ettiği ay olmuyor.sen neler yatın ne zaman randevu alıyosun film için.canım sıkılma sakın tamam mı olacak hepimizin bebeği.... bizlerde de kaç kere öyle oldu ilişki günlerine dikkat ettik olmadı en güzeli hiç dikkat etmemek akışına bırakmak nasıl olsa olacağı varsa olacak canım sakın sıkılma....
evet canım yukarıda da yazdım hiç kimsenin takip ettiği ay olmuyor demekki bırakmak lazım.doktorlaın umru bile değil bizim psikoloji ,halbuki dudaklarından çıkacak söze bağlı bizim psikolojimiz gerçekten çok zormuş bebek sahibi olmak bu yolda mücadele etmek güzel duların için AMİN sağol canım . sen nsılsın nasıl gidiyor hamilelikcanm bide gecikip iyce strese sokmamış seni iyi olmuş hemen geldiği.bian önce gelsin ve yeni aya geç.canm dr.lara bakma ya kafaya takmanın etkisi oluyo bence yoksa niye herkesin kafadan attığı rahatladığı dönem oluyo.dr.lar çatlatma iğneni yapıp al bugünlerde ilişkiye girin diyo kolaymı öyle.o psikoloji zor yani.onlar bilemezler.neyse canm yeni ayın yüzünü güldürür inşallah.sende Allaha emanet ol.o mucizeyi burdaki herkes yaşıcak tek tek ben inanıyorum zamanı var sadece.
canım yaaa tylerim ürperdi okurken kıyamam sana sende çocuklarınla güleceksin o parkta çok uzakta olduğunu düşünmüyorum inşallah en kısa zamanda Allah yüzünü güldürsün.benimde soğanda çok akıntım olmamıştı,kişiden kişiye göre değişiyormuş.österojen hormonundandır göğüslerinin ağrıması merak etme.tabiki zor kolay olur mu hemen hemen hergün aklında bi yer edinmiş açıldı mı kanıyo yaran eşimle tatil diye gezelim dedik millet hava güzel diye parklara hayvanat bahçesine çocuklarını getirip gezdiriyo biz de ancak onlara bakıp duruyoz onları çok mutlu görüyorum bebek bi evin neşesi hatta görsen bitanesi öyle tatlı tatlı hayvanlara bakıp annesine babasına gösteriyo gülüyo kahkaha atıyo onlar da kahkahaya boğulıyo inan onlara öylece baka kalmışım bi de baktım eşim elimi öptü gel tatlım düğerlerine bakalım diye tabi o öyle acır gibi davranması aha da dokundu gözlerim doldu yapcak bişe yok :'( allah hayırlısını versin
soğan bugün bitti öyle çokakıntım falan olmadı sadece beyaz losyon gibi akıntı oldu bembeyz yani şeffafdeğil onun dışında dediğim gibi göğüslerim hassaslaştı adetim de 18-19 unde yaklaştı belki ondan ama bazen arada kasıklarımda sızlama oluyo inşh işe yarar...
canım inşallah geçecek bu günler sabret .banada doktorum kürtajdan sonra korunun demişti ama biz korunmadık zaten rahim ve anne hazır değilse olmuyor tabi öyle yap diye söylemiyorum seninkidaha farklı sadece zamanı gelince zaten olacak tatlım o sebeple.Allaha emanet ol.teşekkür ederim canım bende dua ediyorum hepimize.. şu 3 ay korunma süresi nasıl geçicek bakalım ( şimdilik en çok ona takılıyo kafam..
canım inşallah evlenince ilk denemende olsun aratmasın Rabbim. en azından bak bizden daha şanslısın sen antremanlısın bu konularda keşke bende daha önce buraya üye olsaydım da bilgilenseydim bizim yaşadıklarımız sana bir örnek boşu boşuna korunmuşum.senin öyle olmayacak bilinçlisin.aynen canım bu topikten destek aldıpğımız kesin... ben ilk pkolu old duyduğum zaman bunalıma girmiştim o zmanlar kpss çalışıyordum çalışmayı falan da bırakmıştım... kısır olduğumu falan düşünüyordum.. doktor öyle bir izlenim vermişti.. :2: sonra bu topikle tanıştım şuan mutlu ve umutlu olammın nedeni bu birlikteliğimiz.. inşallah dualarımız kabul olacaktır canım.. beninmde evlendiğimde ilk hayalim bir bebek umarım fazla beklemem... şuan sizlerin duygularınızı paylaşıyorum negatif de üzülüyorum hamiş haberlerinde ümitlerim yeşeriyor... sıkma canını her şeyin bir zamnı ve yeri var.. Rabbim en güzel zamanda nasip eder inşallah
Son düzenleme: