- 28 Ekim 2010
- 5.498
- 1
sağol canım daha tam iyileşemedim bu sebepten nete de giremiyorum nasılsın? merak etme yediklerime dikkat ediyorum hiç bişeyin tadını alamadığımdan canım bişey yemek de istemiyor...Bicim merhaba canım merak etmiştik seni inşallah kısa sürede toparlanırsın canım yaKilo vermen iyi olmuş.Ama hiçbirşey yemedende olmazCanım tarlusalı içerken tam bitirmeden ilacı adet oldum hayıt tohumunu söktürücüyle içme demiştin.Şimdi adetliyken hayıta devam etsem olurmu?Canım sende kendine dikkat et Allah şifa versin görüşürüz
canım hayıtı adetliyken de içebilirsin... ben içiyordum...
selam geçen gün biricik35 seni sormuştu nasılsın? her şey yolunda mı? zamanında adet olman çok iyi şu anda tedavi görüyor musun?kızlar selam..aramızda yeni anne adayları varmış, tebrik ediyorum ve sağlıkla bebişlerini kucaklarına almalarını diliyorum :)
ben 14 ocakta adet oldum,neyse en azından bir pkolu olarak tam günümde adet olabilmek de güzel..inşallah isteyen herkes en kısa zamanda bebeklerine kavuşur.
canım ben de sizleri çok özledim.biçim canım gelmene çok sevidim topiğe hepimiz çok özledik seni. çok geçmiş olsun.. biçim kızacaksın belki bana duphastona başlama günümü yanlış hesaplamışım sanırım canım çok sıkıldı şöyleki:2 ocakta duphastona başlamıştım 15inde adet olmuştum... şimdi ise 29unda başladım ... offf bugün anladım 1 gün önce başlamışım sanırım bir sorun olur mu çok canım sıkıldı biçimmm..
duphastonu 1-2 gün geç ya da erken içmen çok önemli değil sorun olmaz bir defadan ama bundan sonra adet 15.ya da 16. günden önce içme hep düzenli gitsin ki canım yumurtlamanı da düzene koysun....
tabi her zaman umutlarımız bitmez canım :))evet cnm regli oldum zaten bekliyordum biliyorsun ama herzaman acabalarımız var hayırlısı tabiki sanada çok geçmiş olsun canımcım
inşallah her şey yolunda gitsin hepimiz için.... bu ayın sana bebeğini getirsin inşallah... ben toparlanmaya çalışıyorum fena sarstı hastalık beni....
inşallah bu ay zamanlı regl olurum da artık gün verirler rahim filmi için...
canım ara sıra nete giriyorum hepinizi özledim. daha tam iyileşemedim ağzımda bozuk tat var ve burnum tıkalı ama kendime çok iyi bakıyorum geçiyor yavaş yavaş bu illet grip...çok geçmiş olsun canım arada gel tamamı :) bizi yalnız bırakmaa
hiç sorma canım çaydan bile tiksindim ağzımda hiç tat yok ne yesem kötü geliyor... 2 kilo verdim. ateş geçti Allah tan ama halsizlik devam ediyor...Kızlar bu akşam hepimiz dua ediyoruz birbirimize ona göre. dua etmeyen, çürük elmaaaaa
bicim ben de çok ağır grip geçirdim aklıma sen geldin resmen kendimden geçmiştim çok şükür ki atlattım 5.gün.
sen nasıl oldun bebeğin nasıl?
evet canım ateşin yumurtlama yatay çizgisinin altına düşmüş ve adetin gelmiş. yani çizelge bunu diyor. hayırlısı olsun üzülme sakın olacağı varmış.... hepimizin bebeği olacak canım....tatlım tablo yorumlamasını öğrenmek istiyorum yaaa.şimdi yataydaki çizginin altına düştü diye adetim geldi doğru anlamışım değilmi tatlımm.
387745 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Lh Fsh tan düşük olmalı ve Fsh ta çok yüksek olmamalı mesela Fsh 6.50 ise Lh da 4.50 falan olmalı canım adetin 3. günü....Polikistik Over Sendromu
ÇOK GÜZEL BİLGİLER VAR OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM.
bu arada içinde demişlerki lh/fsh 3 ten büyük olması pcoluların lehinedir demişş.yani demek istediği lh fsh ın 3 katı ise pkolu dur tanısı var ddemek o zaman.ondan biz lh ı düşürüyoruz yanii.