- 4 Kasım 2019
- 11
- 4
- 36
- 33
- Konu Sahibi zamansizmak
-
peki sizde pko varmıydıperdeyi aldır ve sonra kadın dogumda tedaviye basla bende oyle oldu...
Anlıyorum geçmiş olsunbekarken sancılanıp hastaneye gitmiştim doktorum şüphelenip mr istedi o şekilde anlaşıldı ama histeroskobi ile de anlaşılıyor ama fiziksel olarak herhangi belirtisi yok ancak hamilelikte düşük olduğu zaman anlaşılıyormuş benim şansım doktorumdu
teşekkür ederimAnlıyorum geçmiş olsun
Perde varsa canım devlette yaparlar histereskopi bende oldum devlette perde alındıktan sonra gebe kaldımaranızda benim gibi olan varmı hem pko heemde rahimde perde var 4 buçuk yıldır evliyim ve çocuk istiyoruz fakat doğal yollar ile gebe kalamadım diğer yollar için maddi imkanlarım yetersiz eğer benm gibi olup gebe kalanlar nasıl yol izlediler paylaşabilirlermi
Hsg filmi ile de anlaşılabilirPerde olduğu nasıl anlaşılıyor acaba
peki sizde pko varmıydı
Ben hsg filmi çektirdim olsa söylerdi doktor Heralde değil miHsg filmi ile de anlaşılabilir
Benim perde hsg de cıkmadı malasefBen hsg filmi çektirdim olsa söylerdi doktor Heralde değil mi
Bana hsg de bicornuat dedi. Gerçi sonra laparaskopik histerskopi önerdiler oldum sonra da perde varmış demişlerdi. Ama şeklinden şemalinden anlaşılır benceBen hsg filmi çektirdim olsa söylerdi doktor Heralde değil mi
Anlıyorum şimdi ki doktorlar görse de demez Heralde onun için başka bir film isterler para tuzağı hep bunlar insanı yıpratıyorBenim perde hsg de cıkmadı malasef
Peki sonrasında gebelik oluştu mu var mı bebeğinizBana hsg de bicornuat dedi. Gerçi sonra laparaskopik histerskopi önerdiler oldum sonra da perde varmış demişlerdi. Ama şeklinden şemalinden anlaşılır bence
Adet taeihime 4 gün var bekliyoruö bakalım geçen ay ameliyat oldum. Sonuç inşallah pozitif olursa yazarım burdanPeki sonrasında gebelik oluştu mu var mı bebeğiniz
İnşallah pozitiftir Allah yardımcın olsun güzel haberini bekliyorumAdet taeihime 4 gün var bekliyoruö bakalım geçen ay ameliyat oldum. Sonuç inşallah pozitif olursa yazarım burdan
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Allah hayırlısıyla meleklerimize kavuştursun.İnşallah pozitiftir Allah yardımcın olsun güzel haberini bekliyorum ❤
Aminnnİnşallah canım çok teşekkür ederim. Allah hayırlısıyla meleklerimize kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?