- 28 Şubat 2015
- 1.096
- 2.250
- 63
- Konu Sahibi themis1990
-
Keşke önce seni yok etseler daha güzel olurdu
Vay kendine o kadar güveniyon yerin garanti yani Allah ta Kürtleri ve Hdp yi sevmiyor öyle mi?ben ve benim gibi düşünenleri yok etseler keşke Alllah a şükür şehit olur cennete gideriz.bu temennin için teşekkürler çok ama çok iyi kalplisin
ama pkk gibi hdp gibi onun gibi düşünenler yok olup gitseler cesetleri leş gidecekleri yer cehennem olur.
Vay kendine o kadar güveniyon yerin garanti yani Allah ta Kürtleri ve Hdp yi sevmiyor öyle mi?
kendi kendinize sataşıp yapılan yorumları saptırıyorsunuz sonrada yok siz kürtleri ayırıyosunuz Allah onları sevmiyomu falan gibi boş boşşş laflar. Allah kötü düşünen herkezi ıslah etsin ne diyelimki artık.Vay kendine o kadar güveniyon yerin garanti yani Allah ta Kürtleri ve Hdp yi sevmiyor öyle mi?
Senin yüzünden banlanmak istemiyorum.ben ve benim gibi düşünenleri yok etseler keşke Alllah a şükür şehit olur cennete gideriz.bu temennin için teşekkürler çok ama çok iyi kalplisin
ama pkk gibi hdp gibi onun gibi düşünenler yok olup gitseler cesetleri leş gidecekleri yer cehennem olur.
Ke
kendi kendinize sataşıp yapılan yorumları saptırıyorsunuz sonrada yok siz kürtleri ayırıyosunuz Allah onları sevmiyomu falan gibi boş boşşş laflar. Allah kötü düşünen herkezi ıslah etsin ne diyelimki artık.
Muhattabım değilsin bana sataşmaKe
kendi kendinize sataşıp yapılan yorumları saptırıyorsunuz sonrada yok siz kürtleri ayırıyosunuz Allah onları sevmiyomu falan gibi boş boşşş laflar. Allah kötü düşünen herkezi ıslah etsin ne diyelimki artık.
Kimin neye göre şehit olduğuna sen karar veremezsin Kuran'da sadece Türk'ler ölürse şehit olur diye bişey yazmıyo şehitlik kavramını Kuran'da Nasıl geçtiğine bi bak istersen . Kimin masum olduğuna da sen karar veremezsin ...konuyu çarptırma kendince yorup yorum yazma benim dediğim çok açık ve net bundan bambaşka laflar sözler çıkarma bunu hep yapyorsunuz azıcık ama azıcık insan olmayı deneyin ... benim hdp ye yorumlarım sizi bu kadar neden geriyor
bana yazdıgına bak seni yok etseler ne güzel olur diyerek kalbindeki o muazzam insanlığı gösterdin
benim burda tekbir kelime kürtlere lafım olmadı olamaz bende kürtümdür belki nerden biliyorsun bunu
ne alaka kürtleri Allah sevmiyor lafı Allahı bu konuya katmaya çalışma onun adına hüküm verilmez..
ben kendimden emin değilim kimse olamaz ne acayip bir yorum resmen kışkırtma bu ve komik
şehit nasıl olunur bir oku sataşmadan önce
pkk bir terör örgütüdür onun vurduğu asker şehittir masum insanlar şehittir yani düşmanın kurşunuyla kim ölürse şehittir.sende bana bunu temenni ettin bu temenniden dolayı ölürsem şehidim demek istedim ama bunu anlamayacak kadarsın ancak tartışma polemik suçlama ve komiklik edepsizlik
Bak ben bu duruma çok sevindimMuhattabım değilsin bana sataşma
Senin yüzünden banlanmak istemiyorum.
"Hdp" gibi demişsinde keşke tırnağımız olsan. Daha çok şey varda yazacak ama değmez.
Biz en azından bütüm "akepeliler yada chpliler" ölsün falan demiyoruz. En azından ben etmiyorum,ve hiçbirzamanda hakaret etmedim kendi düşüncemde olmayan birine.arkadaşım ben hdp yi sevmiyorum anladın mı sevmiyorum onun her türlü düşüncesine karşıyım o kadar bu hoşunuza gitsin gitmesin
herkes her partiyi sevmek benimsemek zorunda değil siz akp lilere başka partilere laf ederken nasıl kendi görüşünüzü yazıyorsanız bende kendi yorumumu yazıyorum alıntı alıp pkk seni yok etse demek ne kadar etik sence
ben sizin tırnağınız yada başka bir şeyiniz olmak istemiyorum lütfen benimle uğraşmayın kendi fikrinizi savunun yeter
Kimin neye göre şehit olduğuna sen karar veremezsin Kuran'da sadece Türk'ler ölürse şehit olur diye bişey yazmıyo şehitlik kavramını Kuran'da Nasıl geçtiğine bi bak istersen . Kimin masum olduğuna da sen karar veremezsin ...
Biz en azından bütüm "akepeliler yada chpliler" ölsün falan demiyoruz. En azından ben etmiyorum,ve hiçbirzamanda hakaret etmedim kendi düşüncemde olmayan birine.
Ama kaç kezdir beddua edildiğini görüyorum yazık arkadaşlarımda senin gibi biri için banlanmış.
bunu bende demedim arkadaşın bana dedi pkk lılar seni yok etse diye iyi okuyun öyle yazın boş şeyler yazmayın
ne yazsam başka laflar çıkaracaksınız bu konuda uzmansınız hadi canım
by by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?