- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
- Konu Sahibi themis1990
Şuan yazmamak için kendini zor tutuyor bence...En son dua/beddua faslına geçti, o şekilde kapanışı yaptı sanırım. Ben daha fazla yazacağını düşünmüyorum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan yazmamak için kendini zor tutuyor bence...En son dua/beddua faslına geçti, o şekilde kapanışı yaptı sanırım. Ben daha fazla yazacağını düşünmüyorum.![]()
Tepkin degil iftiran canisi oGüneydoğu'da yaşananlardan haberim var. Benim tepkim burada bunların İstanbul'da dahi bu kadar aktif olduğunu iddia edenlere.
Ah meryem ahTeyzecim bu kadar tarafli olma bence gomik duruyor. Ona bakarsan maicik de konusmamiz bitti dedi ve devam etti. Ay bu hesaplari yaptirmaniz bile guluncc. Bunlari konusacak kadar mi ciddi meselelere karsi cahil kaldiniz![]()
Simdi de beyin okuyuculugu miŞuan yazmamak için kendini zor tutuyor bence...Ha gayret Meryem az kaldi Meryeeem!
![]()
Ah meryem ah=e ne diyecem simdi ben kiz hakli :)Ah meryem ah![]()
Yoo iftira atmadiysan beddua degil attin ki alindin :)En son dua/beddua faslına geçti, o şekilde kapanışı yaptı sanırım. Ben daha fazla yazacağını düşünmüyorum.![]()
Cevpa verme bence ogrenmek icin degil inkar etmek icin soruyor :)Bana gelmediler; kürt tanidiklarima geldiler. İnsanları çoluk çocuğuyla tehdit ediyorlar. Ayrıca Güneydoğu'da da yaşadım bir dönem; bu tehdit edilme olayı dibine kadar gerçek canim; ister inan ister inanma
Tepkin degil iftiran canisi o
Sen Bağcılar ilcesinden bi habersen
Faturasını baskasina cikarma. Kafani cikar biraz Türkiye de yasananlara. Kaldi ki daha diğer meseleyi kanitlayacaksin. Ama üçüncü kez yazmama ragmen cevabinin olmasi icler acisi :)
Ciddi ciddi siyirmissiniz. Kendiniz yazip kendiniz oynuyorsunuz. Yok yazmamak icin zor tutuyor yok sen dedikten sonra yazdi. Hey allahim burada bu seviyesizlikle ilk kez karsikastim. Sozun bittgi yerdesiniz. Bos beles hesaplar pesibdesiniz
Bağcılar'ı iyi bilirim ya. İstanbul'un en ayanları orada. Bilmem mi?
Bilmezsin cunku bu cocuk burada ne söylüyorsa hepsi hikaye ben bu çocuğu tanıyorum mesela.sen anca sarkilarla tanirsin(?) :)
MESud neden etsin bu nedemek simdi izdivac mi yapıyoruz. Burada anlattigimdan anca bunu cikarirsin cunku beyin sulanması yasiyorsun :)Allah mesut etsin.Tanışmak gibi bir niyetim yok.
Su alintiladigin mesaj daha bi cocukNeyse-mai- çoluk çocukla
Ya bu meryemcik eğlenceli de ben çoluk çocukla dalga kotami bugün doldurdum. Sen devam edecek misin? Bi sure tepkisiz kalirsak kendine gelir gibime geliyor.![]()
Ya bu meryemcik eğlenceli de ben çoluk çocukla dalga kotami bugün doldurdum. Sen devam edecek misin? Bi sure tepkisiz kalirsak kendine gelir gibime geliyor.![]()
Keşke önce seni yok etseler daha güzel olurduşimdi dağdakiler meclise meclisdekiler dağdakilere laf ediyor
kendi kendinizi yok etseniz ne güzel olur
Iste tartismadan anladıgin sey bu. Ne diyelim ki kendi kendini cok guzel ele veriyorsun zaten.Vurdukça geri sekiyor.![]()