PKK: Biz olmasak HDP yüzde 5 alamazdı!

Şekerim , yasini bilir misin kürt hani. HDP.kürtleri savunuyordu ya.o.kürt lerden
Pardon ya ermeni mi savunuyordu o.

Eğer yasını bilirsen anlaticam sana yoksa bastan anlatamam esenyurt.olaylarını

Yada pardon.dindar olan kürtleri sevmiyordu HDP dimi ya

Bu arada sen Allahsizim mi.diyorsun himm

Öyle bisey di galiba

Dur.önce surda bi sen daha yarat sonra anlatayım ben sana

İyi yaratmalar

Bu arada sen Allahsizim mi.diyorsun himm

Öyle bisey di galiba

Dur.önce surda bi sen daha yarat sonra anlatayım ben sana

İyi yaratmalar

Bana mı yazdın bunu? Ve üstteki mesajı.

Bana yazdıysan mesajlarında adımı etiketlersen sevinirim. Böyle ortaya bağlantısı olmayan bir mesaj yazmışsın, ne kastetmek istediğini de anlamadım. Yazmışken şunu da bir açıklığa kavuşturuver. NE ALAKA?

Ağzından ne çıktığını bilmeden yazıyorsun sanırım.
Hayir canim sen okuduğunu anlamiyorsun
Istanbul'da tek tek dolasip oy tehtidinden kastimizin evleri dolaşıp kibarca oy istemek ve bunu böyle algiladimizi nereden cikardin dedim

Hayir canim sen okuduğunu anlamiyorsun
Istanbul'da tek tek dolasip oy tehtidinden kastimizin evleri dolaşıp kibarca oy istemek ve bunu böyle algiladimizi nereden cikardin dedim

O zaman ilk mesajıma dönmüş olduk tekrar. Neyle tehdit edildiniz?

-mai-
He söyleee onyargidan once bu soruyu soracaksin.
Evleri dolasip mahalleleri dolasip kendinden olanlari dislamakla tehdit ettiler. Gozumun onunde hasta yatalak yasli kadini getirip oy kullandirtip oracikta biraktilar.
Türkiye de Bağcılar diye bir yer var duydun mu hic. pkk yatagi,istanbulun dogusu derler. Onlar bunu burada Istanbul'da yapabiliyorlarsa diger illeri dusundun mu sen hic. Aa ama yok onlar halklarin partisi ve tehditle almadilar o kadar oyu.[/QUOTE]

[/QUOTE]

Ben ilk bunu sormuştum zaten. Cevap vermekten kaçıp lafı uzatan sensin.

Ne gibi bir dışlama tehditi bu? Sizin ekmeğinizi örgüt mü veriyor Esenyurtta? Ne şekilde dışlayabilirler?

-mai-
Pardon da ben okudugumu gayet iyi anliyorum basta soru sormadın ithamda bulundun.

Yasli kadına yapilan seni tatmin etmedi mi ?
Kiz vermemek akrabalik iliskilerini kesmek komşuluk etmemek eger isverense isinden etmek oralarda barindirmamak bu liste böyle uzar. Tatmin oldun mu

Yaşlı kadına yapılan diye anlattığın olaya her seçim günü şahit oluyorum. Yaşlı olmaları oy kullanamayacakları anlamına mı geliyor? Yardım alarak gelip oylarını kullanıyorlar. Bunun nesi senin deyiminle 'tatmin' etmeli beni? Yaşlı kadınları tatmin aracı olarak görmüyorum.

Daha sonra, örgütle bağlantısı olan birinden kız alıp, oğlan vermek isteyeceğinizi düşünmemiştim doğrusu. Komşuluk etmek de keza öyle. Bunlardan mahrum kalmak sizi üzüyorsa seçimlerinizi sorgulayın derim.

Ne alakasi var tatmin araci olarak görmekle
Sürekli olaylari baska yerlere cekme derdindesiniz.
Ama basarisiz.
O kadini hastaneden kaldırıp getirmediler. Getiren kisiler de zaten sivildi. He madem hizmet icindi ee o zaman neden isleri bitince oylece bıraktılar.

Sonra bu insankar HDP ye oy veriyor diye bütün iliski neden kesilsin. Komsuluk akrabalaik aile diyorum is diyorum ekmek parasi yani. Sanki normal zamanda herkese siyasi gorusunu sorup ona gore mi hareket ediyorsun. Secim olayi sandıkta biter. Yapilan sadece oy kullanma ise. Ama komsuluk devam eder. Gerci ne anlatıyorum. Normal görmek icin tehdit edenleri degil edilenleri sucladin "resmen"
Iyi gunler size uzatmanin manasi yok.

Kadın yatalak diyorsun. Naptılar kadını kabine sürükleyip, kadının yerine Hdp'ye basıp daha sonra kadını okulun bahçesine öylece yatalak haliyle bırakıp kaçtı mı bu şahıslar? Bunlar sana mantıklı geldi mi yazarken? Birde bana anlatıyorsun. Anlattıklarının yalan olduğunu düşünüyorum. Bu yalanlarla da siz ancak burada birbirinizi 'tatmin' edersiniz. Soruya bak. Tatmin olmuş muymuşum.

Beni gelip biri tehdit etse, Hdp oy vermezseniz, sizi bu mahallede dışlarız. Ne komşun kalır ne herhangi bir ilişkin dese. Hadi ordan derim. Üzülmek şöyle dursun.

Kaldı ki böyle bir olay ne yaşadım, ne gördüm ne de duydum. Yalan konuşmayı acilen bırakmalısın. Sonra böyle saçmalarken bulabiliyor insan kendini.

Sana da iyi akşamlar.

Akkızlarla hayaller dünyasına hoşgeldiniz. Burada herşey hayal ettiğimiz gibi. İstediğimiz de Hdp'nin cehenneme çevirdiği bir mahalle, istediğimizde Akp'nin her hizmeti sunduğu bir cennet.

Bazen 'Benim kürt arkadaşlarım, komşularım da var.' Bu hoşumuza gitmediği zamanlarda ise 'Hdpli kürtler bana tehditle kız vermiyor.' Sen seç sen yaşa. Hayal ettiğin herşey bu mahalle de gerçek. Yatalak haliyle oy kullanan yaşlı bile var, hemde hala okulun bahçesinde yatıyor. Gidip ziyaret etmelisiniz. Tam bir zihin şaheseri.

Vuhuuu dayanagi olmadan yalanla suclamak ve iftira atmak. Bence acilen ifitra atmayi birakmalisin.
Lafa bak sana mantikli gelmis miymiss :)
Yalanlamak için sordun zaten ne desem bunu diyecektin çünkü savunmak boyle gerektiriyor senin gibilerde. Yeterki savunmus olayim ithamlar iftiralar onemli degil. Iste mantığın bu. Yazik. Senin gibi hadsizle fazla bile yazistim.

Esspirikkk de yaparmis.
Selo basganin yaveriii :)

Ayrica ben hicbir zaman akp su hizmeti getirdi bu hizmeti yapti demedim. Bulursan çıkar getir hadi yorumumu.
Sürekli iftira atip bunu kanitlayamazsan cok zavalli görünüyorsun.

meryemd yalan konuştuğuna dair dayanağım hala oy verdiği okulda sabahlayan yatalak yaşlı teyzedir. Gidip ona sorabilirsin.

meryemd Tamam canım vedalaştık diye hatırlıyorum, yanlış mıyım? Sohbetim çok tatlı biliyorum ama artık yatalak teyze hakkında yazışmalarımız beni sıkmaya başladı. Tamam teyze sabahladı demedin. Teyze zaten hiç olmadı ki. Sen çok yorma güzel beynini. Tamam mı canım? Hadi eyvallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…