- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi themis1990
-
Doguyu birak istanbul sokaklarinda bile tek tek ev dolasip oy tehtidi yapiyorlarDiyarbakır sokaklarına ermenice isim koymuşlar bile yani sen ermeni halkını mi kürt halkını mi temsil.ediyorsun derler.adama da..
Bazı kürtler bunu anlamıyor içlerinde anlayan çok ama maalesef onlara da cephe alıyorlar kürt ler içinde.de.onları hain ilan ediyorlar
Doguyu birak istanbul sokaklarinda bile tek tek ev dolasip oy tehtidi yapiyorlar
Evet benim sehrimde de aynı şey söz konusuDoguyu birak istanbul sokaklarinda bile tek tek ev dolasip oy tehtidi yapiyorlar
Kürtlerin çoğunlukta olduğu mahallelerde yapıyorlarEsenyurtta olmuş evet başka ilçelerde de olmuştur heryerde yapamasalarda çok yerde yaptılar
Ben beylikduzundeyim burda mümkün değil pek aktif değiller şükür
Valla arkadaşım.düşman bir.değil ki fetö PKK HDP isid ve bircok ulkeler
Şöyle bir.olabilsek derdimiz vatan olsa ..
Sadece kuru lakirti herkeste tayyip AKP CHP bahçeli o bu diye birbirimize düşerken adamlar meydanı bos buldu
Yalnız tek tek ev dolaşıp oy istemek tehdit olmuyor. Seçim çalışması oluyor. Bize de geldiler. Kağıt verdiler, gittiler.
Size ne dediler de tehdit edilmiş oldunuz? Oy vermezseniz evinizi tararız mı dediler? Nasıl tehdit edildiniz merak ettim.
YAlniz onun tehdit olup olmadigini biz de biliyoruz. Onu kastettigimizi nereden cikardin. Yapma bunu "savuncam diye"Yalnız tek tek ev dolaşıp oy istemek tehdit olmuyor. Seçim çalışması oluyor. Bize de geldiler. Kağıt verdiler, gittiler.
Size ne dediler de tehdit edilmiş oldunuz? Oy vermezseniz evinizi tararız mı dediler? Nasıl tehdit edildiniz merak ettim.
Benim.evime.gelmediler bence gelmesinler De...
Ama.tarzları belli değil mi size gelenler.öyle.olabilir ama küçük ölçekli nüfusu çok belli yerlerde ornegin 15 kişilik koy hatta.mezraa orda çıkan oy belli sandıktan.takip edilebilir yani değil mi
Tabi sen İstanbul veya büyük şehir dersen mümkün değil ama fislediklerini kapılara işaret koyduklarını bilirsin ama.tutup senin yaşadığım mahalle semt kaç kişilik de seni ifşa edip ortaya döksün
Mantık illa ki mantik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?