PKK: Biz olmasak HDP yüzde 5 alamazdı!

Tam da benim dediğim. Hdp oy almak için pkkyı kullanıyor. Pkkyı silse hiçbir şey

Şu tehdit ediliyoruz diyenlerede gülüyorum buradan. Sallamasyonlar
Yaşadığınız topluma bu kadar uzak olmanız ne kadar da sığ yaşam içinde oldugunuz fikrini veriyor insana! Buyrun gelin; urfa ya Mardine Şırnaka hakkariye Van'a Ağrı'ya Iğdır'a.... gelin. Bu illerin ilcelerine de uğramayı unutmayın! Ha öyle turistik gezi kıvamında değil, en az 1 yıl bu yerlerden birinde yaşayın! Ondan sonra burda şımarıkça yorumlar atın da göreyim!

Cevap muhtemelen şu olacaktır ( rol çaldığım için kusura bakmasın arkadaşlar ) İstanbuldaki tehditler için uyduruluyor diyoruz .... Kim kimin kapısını çalıp , şehrin göbeğinde Hdp ye oy ver yoksa ... diye başlayan tehditler savurur ? Bunların hepsi şehir efsanesi falan fişman .

Türkiye Cumhuriyeti toprakları üzerinde doğu/batı farketmez ; sen kalkıp kanlı bilboardlar asıyorsan , doğuda insanları fişliyorsan , bırak kuru tehditi , eyleme dönüştürüp , ev/dükkan yakıp yıkıyorsan , iç savaş çıkar bak hayatın , ekmek teknen , çoluk çocuğun tehlikede diyerek , önce korku belasını kendin oluşturup sonra da bu korkudan sizi biz kurtarırız martavalları okuyorsan , önce gelen ..gelecek ya da gelmesi muhtemel hizmetin doğuya ulaşmasını engelleyip , sonra insanlara bu ülke sizi yok sayıyor , hizmet getirmiyor diye kandırıyorsan ...

Türkiye sınırları içinde hem bunları yapmaya cüret edip , hem batıda takım elbise giyip , barış vaatleri ,kapı kapı karanfil dağıtsan kime ne ? demezler mi adama ?

Ama lutfen oblar hala
Seni bassssgan yapmaycezzz derdindeler
Destek sebepleride batililarin buymusss
Ne acizlik ama denize dusen yilana sarilmis ne yazikkkk
Vanda zamaninda bir lansman yapmistik bir suru insan bir agaya bagli korucularin maasina kadar agaya gidermis hersey bin bilmem kac koyu varmis ki bh sadece benim sahit oldugun.Hakkari Yuksekovada aractan inmedim bile orada yasayan sucsuz halka vatandasa yazik degil mi

Ben güneydoğunun ortasında yaşıyorum ve neyin ne olduğunu gayette iyi biliyorum. Kimse kimseyi "oy" için tehdit etmez sadece seçim kampanyalarında her partinin yaptiği gibi ev gezmeleri yapılır. Kafana silah dayayıp mührü istedikleri partiyemi bastırıyorlar anlamadım. Gerçekten gülünç!

Mitinge kendi irademizle gidiyoruz, tvde zorla götürüldüler,tehdit edildiler falan deniyor komik gerçekten ve baydı artık

Senin yaşadığın Güneydoğu neresiymis canım ya cidden orda olmak isterdim ya da ne iciyorsan ondan ben de istiyorum Türkiye Cumhuriyetinin güneydoğusundan bahsediyoruz di mi

Eline sağlık güzel yazmışsın

Ya tamam arkadaşlar tehdit yok diyo işte uzatmayalim.

Bilerek isteyerek pkk destekçisine oy atıyoruz ne istiyosunuz bizden diyolar bırakın şunları sizde.
Canim isteyerek oy verenlere inan ki lafım yok; istedikleri partiye oy versinler. Ama mecbur birakilanlara üzülüyorum ben. İnsana kendi iradesiyle bir oy bile kullandirtmiyorlar ya, düşünsene. O yüzden azcık maddi durumu düzelen Kürtler hemen o bölgeden göç ediyorlar. Böylece o bölge sadece kendileri gibi düşünen Kürtlere kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…