- Konu Sahibi themis1990
Evet benim sehrimde de aynı şey söz konusu
Madem tehdit edildin neden 155 telefonuna tehditte bulunmadınız? Her Türk vatandaşı bu konularda duyarlı olmalı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benim sehrimde de aynı şey söz konusu
Bebeğim artık banlanılıyor. Yazdiğini yeni gördümNolmuş herkes banlanmış, hani bu bölümde ban yoktu.
İyi olmuş ban olması ama. Nurten ime üzüldüm :/Bebeğim artık banlanılıyor. Yazdiğini yeni gördüm![]()
Bende üzüldüm o yüzden fazla yorum yapmamaya çalişiyorum. Dayanamayıp bazılarının seviyesine iniyoruz,sonra bizde arada gidiyoruz.İyi olmuş ban olması ama. Nurten ime üzüldüm :/
Hic gerek yokBende üzüldüm o yüzden fazla yorum yapmamaya çalişiyorum. Dayanamayıp bazılarının seviyesine iniyoruz,sonra bizde arada gidiyoruz.
Beni değil, tanidiklarimi tehdit ettiler. Özellikle kürt kökenli olanlara yapıyorlarMadem tehdit edildin neden 155 telefonuna tehditte bulunmadınız? Her Türk vatandaşı bu konularda duyarlı olmalı.
Yaşadığınız topluma bu kadar uzak olmanız ne kadar da sığ yaşam içinde oldugunuz fikrini veriyor insana! Buyrun gelin; urfa ya Mardine Şırnaka hakkariye Van'a Ağrı'ya Iğdır'a.... gelin. Bu illerin ilcelerine de uğramayı unutmayın! Ha öyle turistik gezi kıvamında değil, en az 1 yıl bu yerlerden birinde yaşayın! Ondan sonra burda şımarıkça yorumlar atın da göreyim!Şu tehdit ediliyoruz diyenlerede gülüyorum buradan. Sallamasyonlar
Yaşadığınız topluma bu kadar uzak olmanız ne kadar da sığ yaşam içinde oldugunuz fikrini veriyor insana! Buyrun gelin; urfa ya Mardine Şırnaka hakkariye Van'a Ağrı'ya Iğdır'a.... gelin. Bu illerin ilcelerine de uğramayı unutmayın! Ha öyle turistik gezi kıvamında değil, en az 1 yıl bu yerlerden birinde yaşayın! Ondan sonra burda şımarıkça yorumlar atın da göreyim!
Ama lutfen oblar halaCevap muhtemelen şu olacaktır ( rol çaldığım için kusura bakmasın arkadaşlar ) İstanbuldaki tehditler için uyduruluyor diyoruz .... Kim kimin kapısını çalıp , şehrin göbeğinde Hdp ye oy ver yoksa ... diye başlayan tehditler savurur ? Bunların hepsi şehir efsanesi falan fişman .
Türkiye Cumhuriyeti toprakları üzerinde doğu/batı farketmez ; sen kalkıp kanlı bilboardlar asıyorsan , doğuda insanları fişliyorsan , bırak kuru tehditi , eyleme dönüştürüp , ev/dükkan yakıp yıkıyorsan , iç savaş çıkar bak hayatın , ekmek teknen , çoluk çocuğun tehlikede diyerek , önce korku belasını kendin oluşturup sonra da bu korkudan sizi biz kurtarırız martavalları okuyorsan , önce gelen ..gelecek ya da gelmesi muhtemel hizmetin doğuya ulaşmasını engelleyip , sonra insanlara bu ülke sizi yok sayıyor , hizmet getirmiyor diye kandırıyorsan ...
Türkiye sınırları içinde hem bunları yapmaya cüret edip , hem batıda takım elbise giyip , barış vaatleri ,kapı kapı karanfil dağıtsan kime ne ? demezler mi adama ?
Ben güneydoğunun ortasında yaşıyorum ve neyin ne olduğunu gayette iyi biliyorum. Kimse kimseyi "oy" için tehdit etmez sadece seçim kampanyalarında her partinin yaptiği gibi ev gezmeleri yapılır. Kafana silah dayayıp mührü istedikleri partiyemi bastırıyorlar anlamadım. Gerçekten gülünç!Yaşadığınız topluma bu kadar uzak olmanız ne kadar da sığ yaşam içinde oldugunuz fikrini veriyor insana! Buyrun gelin; urfa ya Mardine Şırnaka hakkariye Van'a Ağrı'ya Iğdır'a.... gelin. Bu illerin ilcelerine de uğramayı unutmayın! Ha öyle turistik gezi kıvamında değil, en az 1 yıl bu yerlerden birinde yaşayın! Ondan sonra burda şımarıkça yorumlar atın da göreyim!
Senin de her mesajında şunun kafası,bunun kafası yazıyorda,sen neyin kafasını yaşıyorsun onu bi anlasamBu kesin sutlu kopuklu kafasii....
Senin yaşadığın Güneydoğu neresiymis canım ya cidden orda olmak isterdim ya da ne iciyorsan ondan ben de istiyorumBen güneydoğunun ortasında yaşıyorum ve neyin ne olduğunu gayette iyi biliyorum. Kimse kimseyi "oy" için tehdit etmez sadece seçim kampanyalarında her partinin yaptiği gibi ev gezmeleri yapılır. Kafana silah dayayıp mührü istedikleri partiyemi bastırıyorlar anlamadım. Gerçekten gülünç!
Eline sağlık güzel yazmışsınCevap muhtemelen şu olacaktır ( rol çaldığım için kusura bakmasın arkadaşlar ) İstanbuldaki tehditler için uyduruluyor diyoruz .... Kim kimin kapısını çalıp , şehrin göbeğinde Hdp ye oy ver yoksa ... diye başlayan tehditler savurur ? Bunların hepsi şehir efsanesi falan fişman .
Türkiye Cumhuriyeti toprakları üzerinde doğu/batı farketmez ; sen kalkıp kanlı bilboardlar asıyorsan , doğuda insanları fişliyorsan , bırak kuru tehditi , eyleme dönüştürüp , ev/dükkan yakıp yıkıyorsan , iç savaş çıkar bak hayatın , ekmek teknen , çoluk çocuğun tehlikede diyerek , önce korku belasını kendin oluşturup sonra da bu korkudan sizi biz kurtarırız martavalları okuyorsan , önce gelen ..gelecek ya da gelmesi muhtemel hizmetin doğuya ulaşmasını engelleyip , sonra insanlara bu ülke sizi yok sayıyor , hizmet getirmiyor diye kandırıyorsan ...
Türkiye sınırları içinde hem bunları yapmaya cüret edip , hem batıda takım elbise giyip , barış vaatleri ,kapı kapı karanfil dağıtsan kime ne ? demezler mi adama ?
Canim isteyerek oy verenlere inan ki lafım yok; istedikleri partiye oy versinler. Ama mecbur birakilanlara üzülüyorum ben. İnsana kendi iradesiyle bir oy bile kullandirtmiyorlar ya, düşünsene. O yüzden azcık maddi durumu düzelen Kürtler hemen o bölgeden göç ediyorlar. Böylece o bölge sadece kendileri gibi düşünen Kürtlere kalıyor.Ya tamam arkadaşlar tehdit yok diyo işte uzatmayalim.
Bilerek isteyerek pkk destekçisine oy atıyoruz ne istiyosunuz bizden diyolar bırakın şunları sizde.