- 1 Haziran 2012
- 6.936
- 23.301
- 598
- Konu Sahibi themis1990
Senin yaşadığın Güneydoğu neresiymis canım ya cidden orda olmak isterdim ya da ne iciyorsan ondan ben de istiyorumTürkiye Cumhuriyetinin güneydoğusundan bahsediyoruz di mi
Evet bu tehdit olayı her yerde olmuyor.Hiç olmuyor demiyorum ama alınan oyların çoğunluğu tehditten olmadı bence.
Ben de Güneydoğu'da yaşıyorum tehdit falan eden olmuyor partilerde çalışan gençler geliyor anket falan yapıyorlar en fazla o kadar...
Güneydoğu'yu çöl falan sanmayın arkadaşlar,dağlardan da oluşmuyoruz,insanlar cebinde tabanca ile gezmiyor,kimse birbirine can sıkıntısına sıkmıyor.Bahsettiğiniz o tehditleri falan gelip de şehirde veya bilinen köylerde yapamazlar yapsalar,bak bakalım neler oluyor.Ha küçük bölgelerde yapıyorlar mıdır evet ama onu batıda da gayet rahat yaparlar,genelde isteğe bağlı oy çıkıyor gerçekler bunlar ama üzgünüm.Türkiye'de terörü savunan kesim var yani yok deyip de boş iyimserliğe gerek yok.Terörü savunmaktan kastım oy atmak değil bu arada kimin hangi partiye oy verdiği beni ilgilendirmez,direk Pkk'yı savunanlardan bahsediyorum.