- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.099
- 178
- Konu Sahibi themis1990
-
Sahrekarliginin hazin sonu. Vedalastigimiz aklina nedense diyecek birsey bulamayica dumur olunca geliyor. Oysa seninle vedalasali yok olmustu.canim(?)meryemd Tamam canım vedalaştık diye hatırlıyorum, yanlış mıyım? Sohbetim çok tatlı biliyorum ama artık yatalak teyze hakkında yazışmalarımız beni sıkmaya başladı. Tamam teyze sabahladı demedin. Teyze zaten hiç olmadı ki. Sen çok yorma güzel beynini. Tamam mı canım? Hadi eyvallah.
Heh söyle özüne dön canisiTısssss.
Dikkatli ol Nurten.
Heh söyle özüne dön canisi
Tısssss.
Dikkatli ol Nurten.
Ne alakasi var beybisi nurten seklinde mi cevap verdimm ayrica "allah korusun" :)))Sen Nurten misin?
Gereğinden fazla vakit ayirdin bence...
işde bunun için birlik zamanıEsenyurtta olmuş evet başka ilçelerde de olmuştur heryerde yapamasalarda çok yerde yaptılar
Ben beylikduzundeyim burda mümkün değil pek aktif değiller şükür
Valla arkadaşım.düşman bir.değil ki fetö PKK HDP isid ve bircok ulkeler
Şöyle bir.olabilsek derdimiz vatan olsa ..
Sadece kuru lakirti herkeste tayyip AKP CHP bahçeli o bu diye birbirimize düşerken adamlar meydanı bos buldu
Iki kisi bilmem ne lafı ilkokulda kaldi canim. Ayrıca ozel denilen uluorta yazilmaz. Kaldi ki nurtene hitabina cevap vermedim tissss lamana cevap verdim ben.meryemd Seninle alakalı olmayan bir üyeye özel yazdığım mesajları alıntılamazsan sevinirim. Sana yazacağım zaman etiketliyorum zaten. İki kişi şakalaşırken 3. ye ne düşer bilirsin. Boşuna çırpınma. Daha fazlası düşmeyecek sana da.
Daha akpartinin hizmetlerini ovdugum iftirasindan kendini aklamadin. Onu becer sonra cik karsima ha iftiraya devam diyorsan sen cal yandasin oynasin beni daha falza karıştırmaEvet. Nereye kadar götüreceğini merak ettim. Bazılarının hayal gücü fazla geniş oluyor. Valla bu kadarı kabataş yalancısının bile aklına gelmemişti.
O değilde her mesaj sonrasi "bundan boyle yazmiycam, alintilamiycam, ugrasmiycam" deyip deyip yazmaya devam etmesi?Evet. Nereye kadar götüreceğini merak ettim. Bazılarının hayal gücü fazla geniş oluyor. Valla bu kadarı kabataş yalancısının bile aklına gelmemişti.
Bana gelmediler; kürt tanidiklarima geldiler. İnsanları çoluk çocuğuyla tehdit ediyorlar. Ayrıca Güneydoğu'da da yaşadım bir dönem; bu tehdit edilme olayı dibine kadar gerçek canim; ister inan ister inanmaYalnız tek tek ev dolaşıp oy istemek tehdit olmuyor. Seçim çalışması oluyor. Bize de geldiler. Kağıt verdiler, gittiler.
Size ne dediler de tehdit edilmiş oldunuz? Oy vermezseniz evinizi tararız mı dediler? Nasıl tehdit edildiniz merak ettim.
O değilde her mesaj sonrasi "bundan boyle yazmiycam, alintilamiycam, ugrasmiycam" deyip deyip yazmaya devam etmesi?bdv de oluyor bu modeller genelde... Abla da bdvden transferse demek ki...
Bana gelmediler; kürt tanidiklarima geldiler. İnsanları çoluk çocuğuyla tehdit ediyorlar. Ayrıca Güneydoğu'da da yaşadım bir dönem; bu tehdit edilme olayı dibine kadar gerçek canim; ister inan ister inanma
Teyzecim bu kadar tarafli olma bence gomik duruyor. Ona bakarsan maicik de konusmamiz bitti dedi ve devam etti. Ay bu hesaplari yaptirmaniz bile guluncc. Bunlari konusacak kadar mi ciddi meselelere karsi cahil kaldinizO değilde her mesaj sonrasi "bundan boyle yazmiycam, alintilamiycam, ugrasmiycam" deyip deyip yazmaya devam etmesi?bdv de oluyor bu modeller genelde... Abla da bdvden transferse demek ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?