PKK: Biz olmasak HDP yüzde 5 alamazdı!

Sahrekarliginin hazin sonu. Vedalastigimiz aklina nedense diyecek birsey bulamayica dumur olunca geliyor. Oysa seninle vedalasali yok olmustu.canim(?)

Iymis nurten hanim teyzecim o yilan bir gün seni de sokar.

Hii inanmicam ki banane banane inanmicam cunku ancak boyle siyrilabilirim. Oteki türlüsü hesaplarima uymuyor. Sellokittyi savunacak bir sey kalmıyor elimde :)
Mai icses

meryemd Seninle alakalı olmayan bir üyeye özel yazdığım mesajları alıntılamazsan sevinirim. Sana yazacağım zaman etiketliyorum zaten. İki kişi şakalaşırken 3. ye ne düşer bilirsin. Boşuna çırpınma. Daha fazlası düşmeyecek sana da.

işde bunun için birlik zamanı

Iki kisi bilmem ne lafı ilkokulda kaldi canim. Ayrıca ozel denilen uluorta yazilmaz. Kaldi ki nurtene hitabina cevap vermedim tissss lamana cevap verdim ben.
Laf sokacam diye iyice yerlerdesin.
Tek kelime ile rezilsin
Ozetle iftiracisinn

Tartışma uslubundan bihaber ve seviyesizsin.
Sana bugün bu kadar yeter.

Evet. Nereye kadar götüreceğini merak ettim. Bazılarının hayal gücü fazla geniş oluyor. Valla bu kadarı kabataş yalancısının bile aklına gelmemişti.
Daha akpartinin hizmetlerini ovdugum iftirasindan kendini aklamadin. Onu becer sonra cik karsima ha iftiraya devam diyorsan sen cal yandasin oynasin beni daha falza karıştırma

Sadece sukadar diyorum sen ve seni Destekleyenler bu kadar kisinin gördüğü su sitede bana iftira atıyorsa. Beteri ile karsilassin. Atmiyorsa ben karsilasayimm. Vicdaniniz rhatsa daha fazla zirvalamayin benim icim rahat ve artik sizinle ugrasarak kendimi daha fazla asagilara sizin yanlariniza dogru cekmeyecegim.

Evet. Nereye kadar götüreceğini merak ettim. Bazılarının hayal gücü fazla geniş oluyor. Valla bu kadarı kabataş yalancısının bile aklına gelmemişti.
O değilde her mesaj sonrasi "bundan boyle yazmiycam, alintilamiycam, ugrasmiycam" deyip deyip yazmaya devam etmesi? bdv de oluyor bu modeller genelde... Abla da bdvden transferse demek ki...

Bana gelmediler; kürt tanidiklarima geldiler. İnsanları çoluk çocuğuyla tehdit ediyorlar. Ayrıca Güneydoğu'da da yaşadım bir dönem; bu tehdit edilme olayı dibine kadar gerçek canim; ister inan ister inanma

O değilde her mesaj sonrasi "bundan boyle yazmiycam, alintilamiycam, ugrasmiycam" deyip deyip yazmaya devam etmesi? bdv de oluyor bu modeller genelde... Abla da bdvden transferse demek ki...

En son dua/beddua faslına geçti, o şekilde kapanışı yaptı sanırım. Ben daha fazla yazacağını düşünmüyorum.

Bana gelmediler; kürt tanidiklarima geldiler. İnsanları çoluk çocuğuyla tehdit ediyorlar. Ayrıca Güneydoğu'da da yaşadım bir dönem; bu tehdit edilme olayı dibine kadar gerçek canim; ister inan ister inanma

Güneydoğu'da yaşananlardan haberim var. Benim tepkim burada bunların İstanbul'da dahi bu kadar aktif olduğunu iddia edenlere.

Teyzecim bu kadar tarafli olma bence gomik duruyor. Ona bakarsan maicik de konusmamiz bitti dedi ve devam etti. Ay bu hesaplari yaptirmaniz bile guluncc. Bunlari konusacak kadar mi ciddi meselelere karsi cahil kaldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…